Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wie ktoś może

Jakie zarobki? Pomożcie proszę

Polecane posty

Gość wie ktoś może

ile można zarobić w szkole (ponadgimnazjalnej) na stanowisku referenta biurowego w sekretariacie???? Znalazłam taką oferte pracy i zastanawiam sie czy skladac podanie. Teraz pracuje ale niedługo konczy mi sie umowa a moje zarobki to 900 zł. netto :-(

Gość wie ktoś może
nie ma tu nikogo kto pracuje w szkole albo ma znajomych tam pracujących??? Help!!!!

wystarczy pojsc na rozmowe kwalifikacyjna i porozmawiac o wynagrodzeniu a wtedy podejmiesz decyzje czy pasuje Ci ta praca czy nie a wogole to nie wiesz czy pracodawca ciebie wybierze a juz sie martwisz o place, nie rozumie Cie

Gość wie ktoś może
eee w dupie mam taką pracę. ogłosze się w necie -anonse towarzyskie /150/h i sama u siebie będe pracowała.

Gość wie ktoś może
ta załosna wypowiedz wyzej to oczywisie podszyw. Wiem, ze jeszcze nie wiadomo czy mnie wybiora a juz sie martwie... chodzi o to ze w tej pracy co jestem teraz umowe mam do polowy wrzesnia tylko a termin skladania podan do sekteratiatu upływa za tydzien. I nie wiem czy warto rezygnowac z tej (niewiele juz zostało) i zaryzykowac tam czy dac sobie spokoj bo zarobki beda nizsze niz moje obecne a dodatkowo dochodza jeszcze koszty dojazdu:-( na rozmowie kwalifikacyjnej nie pyta sie o zarobki:-( a jesli byłoby wiecej to jest okazja... wrrr....

Gość uuupuuuuuuuuupupup
2 złote

złóż podanie i idź na rozmowe. jak cie wybiorą to powiedza ci potem na jakich warunkach. i jesli beda ci pasowaly to sie zwolnisz z obecnej a jesli nie o nie. co za problem??

Gość jak to się nie pyta o zarobki
to standardowe pytanie "Ile chciał by pan/i zarabiać?" i wybierają tego kto da mnie ;)

Gość kocham cie pyszczku

Gość wie ktoś może
chodzi mi o to ze kandydat nie zadaje pytania na rozmowie kwalifikacyjnej: "A ile bede zarabiał?" Oni moga sie pytac oczywiscie ale swoje wiedza

Gość wie ktoś może
pumeksol.... Masz rację - to najbardziej sensowne rozwiazanie

Gość wie ktoś może
ehh, co za głupi system sie zrobił- ciezko z pracą a jak juz sie znajdzie jakas to dają umowy na poł roku na rok i ciagła nerwowka co dalej bedzie... Czy przedłużą czy nie czy bedzie praca czy kolejne szukanie. Ja mam jeszcze studia na głowie ( zaoczne) za ktore sama płace. pracowalam w roznych urzędach i nie pamietam zeby ktos dostał umowe na stałe po okresie probnym- wszedzie na czas okreslony i nerwowka co dalej, a potem przychodzi stazysta i nagle dla ciebie nie ma srodków na pensje i etatu bo wolą wziac na twoje miejsce stazyste za którego płaci urzad pracy. Chore to wszystko

Gość moge cie zjesc

ja też jeszcze studiuje. za kilka dni zmieniam prace. na 3 w swoim życiu :P i zawsze na lepszą. a robie tak jak napisałam. jak jest lepsza oferta to ide na rozmowe. jak mnie chca to sie zwalniam z poprzedniej. a co? :P nie mam zamiaru stac w jednej firmie na jednym miejscu przez 10 lat i czekac az mi ktos laskawie da podwyzke albo awans. sama sie o to staram.

Gość nnnklnjn
Znajoma -sekretarz szkoły zarabia 900netto. #5lat pracy a tyra jak osioł za pół szkoły.:-(

Gość nnnklnjn
35 lat pracy

Gość wie ktoś może
Moze jakbym mieszkała w wiekszym miescie to byłoby mi łatwiej. U mnie strasznie ciezko z pracą:-( pracuje w urzedzie miasta i wszyscy w koło, rodzina mysla ze takiej pracy to sie trzeba rekami i nogami trzymac, a guzik prawda.Ledwo starcza mi na zycie choc mieszkam jeszcze z rodzicami , i na opłacenie studiow a co dopiero mowic o wyjsciu za maz i załozeniu wlasnej rodziny

Gość wie ktoś może
Sekretasz szkoły? No prosze, a co dopiero referent biurowy w sekretariacie... Z 600-700 zł.