Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olazopola

pozytywny test???

Polecane posty

Witam Bardzo chcielibysmy mieć z mężem dzidzie . dziś rano z pierwszego moczu zrobiłam test i wyszedł pozytywny wiec żeby sie upewnić pojechaliśmy po drugi i wyszedł negatywnie .Co to znaczy ?Test mnie oszukał ??

Gość magii
przykro mi :/ ale najlepiej to idz do lekarza za jakiś tydzień, jak coś będzie to będzie wieksza szansa, że coś zobaczy

Może wyszło tak dlatego ze masz jeszcze mały poziom hormonu i test wychodzi tylko z porannego moczu bo wtedy jest go najwięcej. Zrób jutro z rana jeszcze jeden a jak wyjdzie pozytywny to leć zrobić wynik z krwi. wtedy bedziesz pewna. Trzymam kciuki:)

Gość lilia_ wodna_25_
wiesz, jak ja robilam test to na ulotce pisalo, ze jakas czesc ciaz konczy sie samoistnie zaraz na samym poczatku i nawet nie wiemy o tym, ze bylysmy w ciazy. dlatego jedengo dnia moze ci wyjsc pozytywnie, a nastepnego juz negatywnie. i dlatego tez nalezy test robic zawsze po terminie przewidzianej miesiaczki - w tedy juz wynik jest wiarygodny.

Gość hania_30
czasami test moe wyjsc pozytywnie dopiero pare dni po spodziewanym terminie miesiaczki,bo poziom hormonow moze wzrastac powoli. dla upewnienia sie pozostaje ci zrobic test z krwi albo odwiedzic ginekologa,jesli m-czka nadal bedzie sie spozniac.

poczekaj jeszcze kilka dni jeżeli nie dostaniesz okresu to zrób jeszcsze raz test - powiniem być już wiarygodny.

Gość hania_30
aha, no i lilia wodna ma racje-tez jest taka mozliwosc.