Gość kobitka45 Napisano Sierpień 18, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona500 0 Napisano Sierpień 18, 2007 A zrzuciłaś tylko wagę czy w centymetrach też Ci coś ruszyło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guess Napisano Sierpień 18, 2007 Haha SUUUPER! Studiuje, pracuje, zyje :)) - 7 lat jestem tu :) Moze sie znamy :) ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igusia777 0 Napisano Sierpień 18, 2007 Przeczytałam część tekstu , który mi poleciłaś mushellka- rozjaśniło mi się w głowie- dzięki. Teraz już wiem dlaczego pijąc białkowe koktajle i pilnując diety można schudnąć. Jestem pełna zapału do dalszej pracy nad wagą! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mushellka 0 Napisano Sierpień 18, 2007 To tak samo jak ja :) 7 lat? Iza? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość up.......... Napisano Sierpień 19, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maarii Napisano Sierpień 25, 2008 Witam was ! Ja schudłam 14kg w 2 miesiące, po raz pierwszy tyle osiągnełam. Zawsze miałam problemy z nadwagą gdyż mam nieciekawą przemianę materii i do tego kocham słodycze :| Zawzięłam się strasznie i w koncu się udało. Startowałam z wagą 67kg ( :| ) i ważyłam już 53kg, pomimo że obiecałam sobie iż wywalcze tą upragnioną 50-tkę, no ale niestety, lecz mysle iż wynik 53 jest dobry. Niestety nie wszystko jest takie piękne, to prawda że jezeli nie bedziemy się pilnować waga szybko powroci, zwłaszcza jeśli ktoś ma duze tendencje do tycia jak ja. Po zakonczeniu odchudzania miesiąc bylo w porządku i waga stała w miejscu, ale ostatnio za duzo sobie pozwalałam :( i prawie 4kg do przodu ... więc waże 56-57kg (podkreśle ze przy wzroście 160cm). Nadal chce dążyć to kochanej 50-tki ale jak narazie chciałabym zrzucić jakies 5 kg i mam na to 25 dni bo wyjezdzam. Brakuje mi motywacji ogólnej i jakos mi zapał minął. Od dzisiaj znów zaczynam i mam nadzieje że się uda osiągnac 50, lub przynajmniej wrócić do okolic 52-53 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rexon Napisano Sierpień 30, 2008 Schudłem tyle samo w tym samym czasie,lecz innym sposobem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rapanga Napisano Sierpień 26, 2009 dziewczyny! pomozcie! jak mozna zrzucic zbedne boczki tzw. 'szpyrke' ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2014 za nim wezmiesz sie za odchudzanie polecam bloga http://briiiibeautyy.tumblr.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosiannaaa Napisano Kwiecień 20, 2017 Laski, czy jak schudłam 2kg w 5dni to woda? Dużo się ruszyłam, nie jadłam slodyczy, ani nic niezdrowego i nie jadlam kolacji. Ostatni posiłek o 16-17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2017 dostałam takiej mega biegunki,że zaraz po..ważyłam 3 kg mniej od jutra robię dzień głodówki polecam wam oczyścić jelita z tego brudu i dopiero dietę robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2017 Też stosowałam Foreverslim i faktycznie pod względem skuteczności to moim zdaniem jest to jeden z najlepszych tego rodzaju środków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach