Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka17*

Jaki sobie kupić telefon?? Jaki jest najbardziej wytrzymały, sprawny.

Polecane posty

no własnie, planuje kupic sobie telefon. tylko za bardzo nie wiem jaki.oczywiscie chodzi mi o telefon komorkowy. chcialabym miec telefon sprawny, wytrzymały, a zarazem ładny. bardzo mi zalezy na duzej pamieci, bluetoothie, aparacie, odtwarzaczu mp3, karcie pamieci, podczerwieni (chociaz niekoniecznie, ale moze byc), i jeszcze by było fajnie jakby bylo radio. pisze na forum, bo chodze jeszcze do gimnazjum, a to taki głupi wiek, i nie chcialabym zeby mi ktos ukradl telefon, zeby tak zabardzo nie rzucal sie w oczy, a musze nosic telefon do szkoly, bo odrazu po gim jeżdże 40 km do szkoly muzycznej. i musze byc w kontakcie z mama. prosze on dobre rady, gory dzieki

Gość Agniesia_176
nokia n70 jest SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a telefony z klapka
nie sa fajniejsze? moim zdaniem sa fajniejsze np. nokia 6103

Gość lalalallalallaalalalla
ja mam ten telefon z linka Phoebe jestem bardzo zadowolona :D:D:D

Gość te wszystkie
bajery, o których piszesz są w nokii 6151, jest jeszcze lepsza od 7360 ale nieco droższa

Chyba wszystkie Twoje warunki spełniają... Nokia 6125 (klapka), Nokia 6131 (klapka), Nokia 6151 (normalny). Wszystkie 3 obsługują karty pamięci do 2 GB.

Jeżeli najbardziej wytrzymały + nowoczesny to polecam Nokię 5500 Sport. Telefon z kategorii niezniszczalnych - widziałam filmik, jak go testowali, jest niezły. Ma aparat 2mpx, mp3, karty pamięci, właściwie wszystko, co powinien mieć porządny telefon, łącznie z systemem operacyjnym.