Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefgmkfhfis

piosenki obrażające kobiety

Polecane posty

Gość abcdefgmkfhfis

znacie takie piosenki? jesli tak to podajcie tytuly albo wykonawcow suczki to jedna z takich piosenek, uwazam ze one sa nie na miejscu i obrazaja kobiety

Gość abcdefgmkfhfis
ach tak karamba ma duzo takich piosenek

Gość ja znam fajna piosenke
o plastikowych tapieciarach i odpicowanych spanerach z bogatych domow

Gość wkurwiony endrju
to ja wkleilem kurwe dziwke pizde szmate w dedykacji do modki! jako pierwszy! pierdol sie :)

Gość abcdefgmkfhfis
pewnie ken i barbie? piszcie tytuly

Gość abcdefghijklłmnoprstuwxyz22
A teraz wymien te,ktore obrazaja mezczyzn.Tych to nawet sie nie da wymienic.szczegolnie w Polsce.Tyle ich jest...

Gość abcdefgmkfhfis
nio wlasnie zadna piosenka nie obraza facetow, moze jedyne "facet to swinia" ale ona w swym teksccie jest raczej bardziej zabawna niz obrazliwa. A o kobietach, ze szmat*,dziwk*,kurw* to pelno takich

Gość modra kapusta
Jaka to jest hipokryzja.Ktos nagral jedna,moze dwie piosenki ktore wam sie nie podobaja,bo nie ma w nich:jakas ty piekna,urocza itd.Juz podnioslo sie larum.A popatrz sobie autorko na piosenki o mezczyznach.Ile tam jest obrazajacych mezczyzn.Trudno w ogole taka znalezc.Malo ktora z kobiet spiewa o milosci,o madrym mezczyznie itp.Za to np.o testosteronie -no pewnie.Nawet nasz hormon oberwal.A moze by tak o waszym estrogenie?

Gość modra kapusta
I dyskutuj tu z kobietami.Jak nie pokazesz,nie podstawisz pod nos-to bedzie udawala ze nie widzi.......

Gość brazowooka
ojej testosteron, tak zabolalo? tam nie ma nic prymitywnego, a na temat kobiet pelno chamskich piosenek, poza tym zawsze facetom sie upieka, kobieta jest zawsze najgorsza jak idzie do lozka tym bardziej

Gość abcdefgmkfhfis
dokladnie aż się gadac nie chce przekleństwa i nic więcej

Gość icoztego
Kult .o kurwy wedrowniczki lallalalalal......................

Gość modra kapusta
Nie chodzi tylko o testosteron i nie zabolalo.To jest raczej zenujace,ze ktos wogole pisze i pozniej wyspiewuje tego typu teksty.Niepotrzebnie wymienilem yen tytul,bo teraz bedzie o tym.Jest mnostwo piosenek obrazliwych dla nas-nie tylko polskich,ale w wiekszosci chyba.A Cerekwicka?

Gość modra kapusta
Te wszystkie piosenki,ktore niby traktuja o sprawach miedzy plciami-obwiniajace nas o wszystko-tez sa dla nas obrazliwe.....

Gość abcdefgmkfhfis
ojej a wyzywa cie ktos w tych piosenkach? mowi ze jestes chu***, kuta***, niczym itp itd? o takie wlasnie piosenki mi chodzi

hej suczki... takie cos jest,hiphopowe. Jak dla mnie..dno dna.Nieważne,że o kobietach.. O kimkolwiek taka piosenka to żenada...

Gość dfyrc
polecam Tezet - Coś dla kobiet, tyle na ten temat.

Gość Jings
"jesteś szalona"

Gość równouprawnienie
właśnie po piszą te bzdurne piosenki o testosteronie?a może by tak o estrogenie?

Gość Annietp:)
Znacie jakieś piosenki obrażające dziewczynę z którą się kłucę?

Gość godzina piąta minut 30 ...
Godzina 5 minut 30 Kiedy pobudka zagrała Grupa rezerwy szła do cywila Nie jedna panna płakała Nie jednej pannie żal się zrobiło A serce z bólu zadrżało Że jej kochanek szedł do cywila A jej się dziecko zostało Na dworcu głównym w miecie Darłowie Wszystkie się panny zebrały Z kamieniem w sercu z dzieckiem na ręku Na rezerwistów czekały Lecz to nie honor dla rezerwisty By na peronie z pannami stać Wszedł do pociągu i trzasnął drzwiami Tak się pożegnał z pannami Wszedł do pociągu usiadł przy oknie A pociąg ruszył z łoskotem I wszystkie panny głowy spuściły Poszły do domu z powrotem Nazajutrz rano poszły do sztabu Pytać o adres miłego Szef sztabu na to im odpowiedział U nas nie było takiego Poszły do domu, siadły przy piecu I tak cichutko płakały Synu ach synu, ojciec w cywilu A jego adres nie znany NIENAWIDZE jej a moj ojciec przeciwnie uwielbia

Gość o ja cie piernicze
karamba nie znam tytuly ale leci tak..... bylas glupia perdolona suka ... teraz obijam/uwijam sie i robie to co chce mam zajebista kobiete reszte pierdoli mnie :classic_cool: :D

Gość Annietp:)
a po hiszpańsku? jakieś?

Gość Sylwiunka
Ja wiem Tes-"siwa prawda" Ona ładnie tam na faceta wjeżdża ;)

Nie wiem czy to mój styl Nie wiem czy to mój uśmiech On nie chce nikogo prócz mnie Jest w pół do ósmej, dzwoni od rana Od momentu gdy się z nim rozstałam Paść na kolana chce. Nie może zasnąć I zawsze się wkurza, gdy rzucam słuchawką Zna swoją wartość Papa jest twardy Później w sypialni tylko dostaję klapsy Kocham jak patrzy chociaż nie robi wyznań To trzyma za ręke jak prawdziwy mężczyzna Ja jak mała dziewczynka sie poddaje posłusznie Jak zawoła to przyjdę jak rozkaże to pójdę Jego dłonie sprawiają że mam dreszcze Jego język sprawia że jęcze Pozwalam by robił ze mną wszystko Chce być jego żoną chce być jego dziwką Jego zapach do gorączki rozgrzewa Za jego ciało dam się sponiewierać Jego słowo i padam na kolana Jestem wierną suką mego pana! Wiem że to jest ten styl Wiem że to jest ten uśmiech Który sprawia że mówię nie odpuszczę Jest w pół do ósmej, następnego dnia rano Lecz nie pytaj mnie jeszcze jak sie spało Tracę tożsamość jak głodna towaru Inna dziewczyna obok niego, Sprawia że dostaję szału To jak biała gorączka i zaczynam się gubić On ma antidotum w oczach odżywia mój umysł Nie odbiera telefonów czasem poza zasięgiem Ale wiem że tylko po to bym myślała o nim częściej Więc udaję pretensję, płaczę, krzyczę Chociaż wiem że ma mój numer Jako pierwszy na liście Tylko ja sypiam w jego ramionach To dla niego zostałam stworzona Tylko mnie nazywa kochaniem To mój teren pod jego ubraniem To moje imię ma na ramieniu Tylko ze mną na tylnim siedzeniu Moje paznokcie na jego plecach I to ja będe matką jego dziecka

Gość Sylwiunka
Ooo Wdowa ^^ Tez ma dobre kawałki ;)

Gość Sylwiunka
Firma - Fałszywe dziwki. Ten kawałek obraza te kobiety ktore sie nie szanuja ale podziwia te wierne ;)

Gość OPINIAPOTRZEBNA
WZR - "BOGINI SEXU " WRRRR