Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***gośka***

Bardzo proszę o poradę

Polecane posty

Gość ***gośka***

Chcę zacząć biegać. Jestem kobietą 20 lat.Mam problem w związku z tym. Obawiam się o swoje bezpieczeństwo podczas biegania. Nie chcę biegać na ulicy, bo to niepraktyczne (ciągle uciekać przed nadjeżdżającymi samochodami) na chodniku nie za bardzo, bo nawierzchnia temu nie sprzyja. Chciałabym biegać po lesie, ale słyszałam, że to niebezpieczne. Czy rzeczywiście las jest niezbyt rozsądnym miejscem? Dla samotnie biegającej dziewczyny? A jeśli tak, to gdzie mam biegać? Proszę, poradźcie coś... Wiem, ze to złe forum, ale na tamtym odpowiednim nikt nie odpowiada

Gość ***gośka***
up

Gość ***gośka***
:(

Gość ooooooooooooooo
A jakis park, lub deptak, jak po lesie sama bym sie bala no chyba ze z kims zawsze to inaczej.

Gość Mniam---- Mniam
Najlepiej wybierz sciezki rowerowe. Tam nawierzchnia jest odpowiednia. Zauwazylam,ze ludzie w moim miescie tak robia. Ja osobiscie nie biegam. O lesie zapomnij. Nawet ostatnio w parku porwano dziewczyne...

Gość bogumiła
orbitrek+ otwarte okno

Gość Dziewczęca
najlepiej boisko szkolne, nawierzchnia żwirowa. Las to kiepski pomysł. Boiska koła szkół są zazwyczaj otwqarte, jest tam zakaz wyprowadzania psów i jest generalnie spoko, polecam.

Gość lubie warcaby
taaa zwłaszcza ścieżki rowerowe :O za to można mandat oberwać na szczęście