Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlewka

błagam pomocy

Polecane posty

Gość zlewka

wesprzyjcie jak nie pomożecie to zadzwonie to faceta który po 2 latach mnie olał ale czuję że tracie siły chce żeby mnie przytulił!!!!

nie dzwon, jak Cie zostawił to znaczy ze nie spełniałas jego ovczekiwan, a zycie z taka osoba to strata czasu. uwierz w siebie na nowo, jest tylu facetów do przytulania ze szok. a dlaczego Ci zostawił?

Gość zlewka
bo mnie kocha nic nie rozumiem ale myślałam że jestem silniejsza i dam sobie radę a czuję że za chwilę oszaleję

zostawił Cie bo Cie kocha? to najgłupsze tłumaczenie wsrod facetów, znalazł inna dupe i nie wiedział jak z Toba zerwac

Gość zlewka
ku*wa wiem ale myślałam że to zawsze dotyczyło moich koleżanek

ja tez tak myslalam do czasu... takie jest zycie, nie łam się tylko zyj dalej, ja juz przestałam wierzyc w mezczyzn którzy nie zdradzają. ale to Ty zrob teraz to samo, mimo ze nie jestescvie razem poznaj kogos nowego, zobaczysz jak to smakuje

no \"life is brutal \" tez przeszłam zerwanie po 4 latach związku i to on mnie rozdziewiczał . masakra . ale ponoć baby maja twardsze dupy . spoko , daj sobie jeszcze ze 2 miechy i \"poszło\" . chyba ,że jestes z mojego gatunku i lepiej\"coś załapać i zapomnieć \" sprawdza się . dasz radę . w końcu to my rządzimy światem 🌼

Gość zlewka
a gdzie ja teraz mam znależć normalnego faceta towar już przebrany

ja tez uwazam ze lepiej zlapac cos nowego i zapomniec. kurde dopiero niedawno zdałam sobie sprawde ze lata tak szybko lecą i zaraz już nie bede miała 19 lat tylko 25., 30, 40. kiedy mam pozniej bawic się i szukać, a teraz jest najlepszy czas na nowych facetów, na pewnonowy bedzie miał lepszego penisa i bedziesz wdzeczna temu durniowi ze Cie zostwaił