Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnisia

Obfity orgazm

Polecane posty

Gość mąż mokrej niuni
jesteś SZefem od głupoty synu

Gość maż mokrej niuni
ludzie czy wy tu wogule wchodzicie

widac nie znasz dokladnie anatomi kobiety. Poducz sie troche i wszystko ci sie wyjasni. Google nie gryzie

Kobiecy wytrysk to jest cos. Mialem raz ci ja taka dziewczyne , robie jej minete grzebie palcami w pochwie a ona jak nei trysnie i cale przescieradlo mokre i moja twarz. To bylo cos jak sluz. Ale napewno nie mocz.Ale było genialnie. Niestety moja terazniejsza dziewczyna tak nie ma. Odrobine jej wyplynie czegos bialego ale to nei to.

taki orgaz mają kobiety gorące i namiętne będą potrzebować faceta do 100

Takie kobiety będą sie kochać do smierći bo taką bedą miały potrzebe to gorące ciało A wyjscie takie pod pupę recznik i jazda

Gość mokraniunia
Takie kobiety trzeba umieć doprowadzić do takiego orgazmu:)

Gość miłyy
zazdroszcze takim kobioetom moja zona nie am niestety kobioecego wytrysku a szkoda podoa mi sie to i podneica bardzo a lubicie panie jak u mezszczyzny jets obfiity wytrysk>?

Gość Lomaaa
powinnas to leczyc to choroba

Gość mokraniunia
miłyy :tak ja bardzo uwielbiam duzy wytrysk u mojego dziuba ,jest taki mmmmmmm :):)

Gość miałam, miałam take coś
ale tylko z jednym facetem po prostu kwintesencja dopasowania seksualnego, mentalna bliskość i zaufanie tylko wtedy to jest mozliwe, z nikim więcej to się nie zdarzyło niesety :-( nadal mam w pamięcie ten nieziemski seks z tym jedynym z którym wizałam swoją przyszłośc ale on odszedł po wielu latach spróbowałam seksu z kims innym ale już nie ma szans na tak mokre wytryski więc drodzY Panowie jeśli kobieta tak ma to po prostu: kręcicie ją na maksa, kocha was jak nie wiem co, czuję się bezpiecznma przy was, jest otwarta na wszystko co zaproponujecie i przeżywa nieziemską rozkosz z wami, jesteście po prostu super Panowie którzy potrafią kobietę doprowadzić do tak mokrego orgazmu..niestety nie gwarantuje to tego że facet i tak odejdzie :-(

Gość mokraniunia
miałam, miałam take coś-zgadzam się z Tobą w 100%.ale faceci nie są w stanie tego zrozumieć ..:)

Gość mokraniunia
miałam, miałam take coś zgadzam sie z Toba ,ale z ta druga polowa tekstu

Gość damianek234
jak poznać że nie udaje?

mokraniunia ważne że wiesz o co chodzi, ja maiłam takie cos tylko z jednym facetem nigdy wcześniej i nigdy potem cos takiego się nie zdazyło, to była kwestia uczucia i poczucia bezpieczeństwa jakjakie czułam do tego człowieka, zaufania i potężnej bliskości jaką mieliśmy w innych warunkach nie osiągne tego damskiego wytrysku, to przepiękna sprawa ale tylko międfzy bardzo bliskimi sobie ludźmi

damianek tego nie da się udwać, naprawdę nie da się tego udwać jak orgazmu, co kobiety często robią ale tego czegos nie da się udwać bo to jest poza kontrolą kobiety

Gość damianek234
moja tak mi mówiła a jak ze mną zerwała to powiedziała ze udawała żebym tylko szybciej skończył ja bzykać.

to strasznie przykre Damianek ale kobiety takie są niestety, mało jest tych naprawdę zaintersowanych seksem,

Gość damianek234
są zainteresowane udawaniem swojej seksualności. Teraz mam taką też że ma ochotę na seks ale jest kompletnie sucha a jęczy podczas byzkanka jak nienormalna.Nawet jak mi zwala ręką to tez jęczy jak by miała orgazm

to że sucha to wiesz może mieć problerm z nawilżeniem hormony albo za bardzo używana prze coebie ale normalna napalona kobieta nie ma z tym problemu, jest mokra do bólu

Gość damianek234
nie miałem nigdy tak suchej dziewczyny jak obecna i mam wrażenie że ją nie podniecam a wali mi tylko dlatego że nie ma innego faceta Co sądzisz?

Gość damianek234
czy raz dziennie to za dużo?

może tak być jak piszesz, po prostu z braku laku...wali się z Tobą, tylko nie odbierz mmie źle, ja piszę tylko na podstawie swoich doświadczeń, to nie znaczy że Twoja dziewczyna tak ma, ale schło mi źródełko jak facet mnie nie pociągał, po prosty, ale inna rzecz że po paru latach związku każdemu przestaje zależeć

nie no raz dziennie to norma inaczej nie powinno być

Gość damianek234
ona ma tak od zawsze jak mówiła i od pierwszego razu też była sucha musiałem nawilżyć śliną podczas minetki

Gość partia milosci wklejka
damianek masz racje sucha kobieta udaje,jest nie podniecona, nie wiem ile lat ma twoja partnerka ale wiem to po sobie ,ona moze ciekochac ale sex to co innego to wybuch wulkanu,kazda kobieta jest mokra a twoja chyba jeszcze nie miala orgazmu i dlatego udaje

Gość wre
mam ochote na seks

Gość mąż swojej żony
a mojej żonie raz się zdarzyło i to podczas minety, lizałem ją a ona zaczęła szczytować i trysnęła mi pod ciśnieniem prosto do ust, takie 3 strzały (oczywiście wszystko połknąłem) i potem dziękowałem jej że spuściła mi się do buzi :P mniammmmmmmmm