Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnisia

Obfity orgazm

Polecane posty

Gość skoro nie mocz
no chyba że zamiast macicy macie tam taką gruszkę jak do lewatywy, całą wypełnioną płynem ;-)

To się nazywa squirt:)) ......i też tak mam:))

Cieszy nas to, że Was też to cieszy:)), ale.....z tej radości nie ma nawet jakiemu facetowi:/ zalać papy tą zupką:PP

Też mam mega orgazmy ale na szczęście nie leci ze mnie jak z kranu..to musi być krepujące..

Gość karoolek...................x
nie wazne czy krepujace , wazne ze taki orgazm dla kobiety jest niesamowity , a ze byc moze potem , po nim jakies i skrepowianie przychodzi .... kogo to obchodzi ? jak partner normalny wszystko jest oki

Może i OK ale trzeba podkładać cerate pod prześcieradło...a to juz fajne nie jest:)

Nie ma takiej potrzeby:) Bierzesz ręcznik frotowy, podwójnie składasz i kładziesz pod pupę albo.... dajesz prosto w usta partnera:)

no ale nie przesadzajcie tez z ta iloscia.. pozatym nie jest to krepujace, dla mnie jest mega odlot a dla mojego faceta duma ze doprowadzil mnie do takiego orgazmu :)

Gość mokraniunia
a mój partner właśnie uwielbia jak mam takie orgazmy i powiem nawet więcej wtedy jak mam takie orgazmy to uwielbia to robić w pozycji 69 wtedy jest totalny odlot ...

Gość puh
Moja czasami tak ma. Uwielbiam to. To się dzieje głównie "na jeźdźca" jak się znajdzie punkcik G, albo przy pieszczotkach (paluszki w cipce, jęzorek na łachotce). Moja mówi, że to jest NIESAMOWITE i że nieczęsto się zdaża kobietom.

Gość orgazmus666
Wystarczy się zapoznać z odpowiednimi technikami by kobieta wiła się z rozkoszy jak np te : http://zlotemysli.pl/probiz,1/publication/show/6609/daj-jej-orgazm.html

hmmm to musicie miec tez dobrych partenrow dziewczyny .... moj byly niestety szybko dochodzil i ja nie nadazalam, potem on drugi raz dlugo nie mogl wiec mi emocje opadaly i znow od nowa ...

a przy pieszczotach bylo mi mega przyjemnie ale to przed seksem, a on marzyl o rownoczesnym orgazmie. Z tego powodu sie rozstalismy i ona szuka swojej drugiej polowki, chyba wedlug tego kryterium ...

Gość zaspokojona Ewcia
ja mam sporo po 30 i od kilku lat przeżywam takie orgazmy. Pytałam kiedyś swojego ginekologa o to, i on powiedział, że to jest coś w rodzaju męskiego wytrysku, z tym że to jest ciecz bezwonna, bezbarwna i żadko która kobieta tak ma. Więc to jest pewnego rodzaju wyróżnienie przez naturę dla nas kobiet:))) Ja mam świetnego faceta który uwielbia te moje wytryski (nie zawsze mi się przytrafiają) ale on wtedy się czuje bardzo dumnie, że potrafił mnie (języczkiem) doprowadzić do takiego stanu)

Gość mokraniunia
czy ktos z was kocha sie tylko w samochodzie na masce samochodu :piszcie gdzie sie najczesciej kochacie i jak .pozdrowionka dla wszystkich piszacych

Gość damianek234
moja bardzo lubi do lasu zjechać samochodem i chce bym ją wybzykał na masce samochodu Czy wy się tak podniecacie podczas jazdy ze nie możecie wytrzymać ?

Gość mokraniunia
cisza tuuu :)

Oj ... ale macie fajowo z tymi orgazmami! Moja żonka mimo, że wije się po łóżku jak przydepnięty grzechotnik, to w środku jest sucha jak "Dolina śmierci". To jest tragedia!! Ostre ciupcianie a ja słyszę : "boli mnie, bo mam sucho". No ta ja jak strażak: MIENETKA! Kolejne 3 minuty ciupciania i za chwilkę słyszę "sucho". Po trzeciej lecę już po lubrykant, bo się boję, że się odwonię. :D

Gość mokraniunia
grau39 więc najpierw zacznij od lubrykantu..:)

Gość edssu
widze kazda tu tak m :d

Gość kraniunia
edssu to znaczy jak hmmmm :):)

Gość mąż mokrej niuni
niema nic odlotowego drodzy panowie , jak włas śnie taki orgazm , prosto w usta , nie można tego od kobiety wymagać , trzeba do tego doprowadzić:P

Gość wagabund
Ja mam taką patnerkę jest wspaniała,ma taki orgazm, że aż tryska.Podczas stosunku potrafię ją doprowadzić do pięciu sześciu orgazmów.Jest to nieprawdopodobne.Miałem kilkadziesiąt kobiet spotkałem tą jedyną i jest mi znią najlepiej.Poprostu szaleje,podczas stosunku.Z tego co wiem jest na świecie tylko około 10 % kobiet osiągające taki orgazm.Ja mam 54 lata ona 50.Niesamowite.

Gość przelecacz kafeteryjny
przelecę mnisię

ja tez mam take orgazmy,mojemu mezczyznie strasznie sie to podoba jest dumny ze moze mnie do takiego wytrysku doprowadzic, nie kazda kobieta tak ma wiec jestem dumna ze naleze do tego nielicznego grona

Gość Pavko-Vlad
Kochane, koledzy nie uproszczajnie, nie wulgaryzujcie - kobiecy orgazm "z wytryskiem" (bo to nie do końca tak) to wg seksuologów właśnie ok10 %... Ja czuję się dobrze, że zadbałem o Partnerkę i Ona zwykle też,że mi tyle dała - to nie jest bezwonne i bez smaku ... Dobrze mi kiedy wzajemnie lubimy się smakować... Ważne abyśmy wzajemnie tego chcieli .... Choć czasem mam ochotę oszukać i posmakować tylko jej - czuję się wtedy naprawdę dobrze bo myślę, że spełniłem sie dając Jej rozkosz i jako "samiec" jestem trochę "przed nią", tak trochę dominuję w (myslę) dobrym znaczeniu... Jestem SZEFEM od przyjemności.