Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inna_ina

każde cierpienie które zadasz...

Polecane posty

Gość masz odkrycia to juz bylo

Gość masz odkrycia to juz bylo
niestety ale to jest prawda...

Gość w srodku nocy....
niestety ale to jest prawda, prawo karmy rządzi, jak nie wiesz co to jest to sie lepiej nie wypowiadaj ciemny czlowieku

Gość koziolek.....
idzcie juz spac do jasnej cholery:P

Gość zaraz pojde
czemu ktos skasowal polemikę, ze to jest prawda albo nie jest prawda? :p moderatorzy tez chyba po nocach nie spią :D

Gość zaraz pojde
koziolek ---> jestes modem prawda? ;>

Gość koziolek.....
jestem tylko koziolkiem:Dspij spokojnie,ja jeszce troszke tutaj postrozuje:P

Gość niestety ale to nie prawda

Gość zejdzcie na ziemie ludzie
lajf is brutal.

Gość koziolek.....
chyba chciales powiedziec life is brutal,czyzby nastepny nieuk na tym forum???????

Gość niestety ale to nie prawda
że to nie prawda, bo to prawda :)

Gość koziolek.....
jezeli juz to life is brutal,ucz sie dziecinko,ucz:P a pozniej wypisuj bzdury:P

Gość koziolek.....
jezeli juz to life is brutal,barania glowo:P

\"każde cierpienie które zadasz... wróci do Ciebie!!! Powiedz to mojemu byłemu, haha. To nie działa, naoglądałaś się za dużo brazylian. :O

Gość oby to nie byla prawda
gdyby tak bylo, to mordercy siedzacy latami w wiezeniu za kratami zostaliby przez swoich kolegow w celi tez zamordowani, albo przez inna osobe po skonczeniu odsiadki, ale tak nie jest!... Jest cos takiego jak Wybaczenie. Jest cos takiego jak Milosierdzie. Jest Ktos kto daje nam zawsze kolejna szanse. Uwazam, ze nie jest tak, ze wyrzadzone zlo wraca, moze tak sie czasami dzieje i wtedy ktos moze to tak zinterpretowac?... Po prostu zycie jest wielka niewiadoma, nigdy nie wiemy co nas spotka, jaki wypadek nam sie przydarzy, kto nas zdradzi czy zawiedzie, a w jakiej nowo poznanej osobie zyskamy wspanialego przyjaciela :) Moze prosciej i latwiej dla wszystkich bedzie, jesli nie bedziemy sie tak drobiazgowo rachowac, nie bedziemy mowic innym: "Ty mnie skrzywdziłaś, to niech teraz Ciebie ktoś tak skrzywdzi!" - nie , proszę nie mówmy tak... Lepiej odpuścić, wybaczyć, życzyć jak najlepiej :) Gwarantuję, że wkrótce się przekonasz, że wtedy świat jest piękniejszy - a to co może potem spotkać Ciebie, przekroczy wszelkie oczekiwania, będziesz jeszcze bardzo BARDZO szczęśliwy/a :) Wasz Przyjaciel

Gość co do tych mordercow
w nastepnym wcieleniu beda bardzo cierpiec bo jest cos takiego jak prawo karmy

Gość co wy macie do piwa karmi

Gość to może analogicznie
zdradzone teraz cierpią bo w poprzednim wcieleniu one kogoś zdradzały.

do oby to nie była prawda... Moge Ci powiedzieć że cie kocham..., bo jestem chrześcijanką i nie ma w tym żadnych podtekstów. Uważam że jesteś osobą bardzo do mnie podobną i gratuluję Ci wypowiedzi która mnie poruszyła do głębi. Owszem, zdradził mnie mój mąż, a jako osoba wierząca nie jestem w stanie się odpłacić w ten sam sposób. Wczoraj przeżywałam ogromne cierpienia i dlatego zaczęłam ten topik i już żałuję. Bo zemsta jest ZŁA. Nuie do końca wiem co dalej robić, ale wierzę że wszystko w życiu ma swój cel i każde cierpienie które zadasz.... zasługuje na wybaczenie. Bo żaden z nas nie jest niewinny a jednak wg. KOGOŚ wyżej zasługujemy na chwile szczęścia. Pozdrawiam.

Gość oby to nie była prawda
Droga Autorko Topiku, nie przejmuj się, że tak na początku napisałaś... spotkał Cię ogromny ból, a to zawsze wywołuje reakcję... Potrzebowałaś się wyżalić, wykrzyczeć - to naturalne, masz do tego prawo. Na początku po zranieniu zawsze jest ból, jest krzyk, jest pytanie: "Dlaczego MNIE to spotkało?!..." Jestem kobietą po trudnych i bolesnych przejściach... Ale przebaczyłam i odpuściłam, niech będzie szczęśliwy z tamtą, skoro ona go tak kocha... może bardziej niż ja jego kochałam... Spotkałam ostatnio swoje szczęście :) i Tobie też życzę - Szczęścia jak najwięcej :) Będzie dobrze :) Dobrej Nocy

Gość mam pytanie do
oby to nie była prawda- czy jesteś płci męskiej a pierwsza litera Twojego imienia, to 'T'?

Gość mam pytanie do
a:D kobietą jesteś:D sorry! :D

Cierpiący!!!... nawet podobno nie wiemy jak jesteśmy szczęśliwi..., dobrej nocy, życzę pociechy ze wszystkich stron.

No,to ja mam nadzieje,że cierpienie którezadalmi eks się odwroci i dostanie po dupie/od zycia jeszcze gorzej. :)