Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

I like you

tatuaz na stopie!!

Polecane posty

Mam prożbe i pytanie czy wiecie gdzie sa jakies fajne wzory na tatuaz na stopie? jak cos macie to przesylajcie bo chcialabym sobie zrobic na dniach i wiecie moze gdzie jest takis dobry i tani salon w 3miescie??

Gość o tez chce taki
ale nie mam rysunku ,na razie zostaje on w sferze fantazji. jakis maly motyw, np splecione listki, zaczyna sie przed malym palcem i ciagnie do drugiego.

nie wiemy bo projektujemy sami swoje tatuaze a nie kopiujemy z katalogow czy internetu :)

Gość o tez chce taki
ale na stopie to chyba strasznie boli? bo skora tam taka cienka

Gość jhdiijh
boli jak cholera!!

Gość bn
stopa to fajowe miejsce, ale sie sciera. kumpela ma a raczej miala ekstra tatuaz od stopy po łydkę, ale na stopie tatuaz sie po prostu starł:/

Gość kokarda
co ty pieprzysz tatuaz sie nie sciera:O:O:O moz eto byla henna lub sie nie przyjal

a mozna by teraz jakos na dniach zrobic? bo mi chodzi zeby zadnego zakazenia nie bylo spowodowanego np brudem i innych problemow

Gość przepraszam ale....
"Mam prożbe" - co masz? "chcialabym sobie zrobic na dniach" - nie na dniach. Chciałabyś sobie zrobić NA STOPIE w ciągu najbliższych dni. "W 3miescie??" - nie potrafisz poprawnie napisać nazwy miasta? Musisz stosować durnowate skróty? Myślę, że lepszą inwestycją będzie zakup słownika, niż zrobienie tatuażu. Rozważ to.

Gość przepraszam ale....
"ja chce jaszczorke" - piszemy: "jaszczUrka" "bo mi chodzi zeby zadnego zakazenia nie bylo" - piszemy ( i mówimy) : "bo mi chodzi O TO żeby żadnego zakażenia nie było. Ponownie polecam słownik.

do \"przepraszam ale...\" jaka ty jestes pierdolnieta nie twoj zasrany interes jak ja pisz wypierdalaj z tego topiku bo widac ze sie tu nie nadajesz zaloz sobie wlasny gdzie bedziesz ludzi krytykowac a nie tutaj!!!!!!

Gość garapata
o ludzie !!!!!!!!!!!!1opamiewtajcie sie na dzien dobry i juz sie wyzywaja :o

nie wyzywaja tylko mnie wkurza jak ktos mysli ze jest nie wiadomo kim i moze wszystkich pouczac a ten topik ma swoj temat i jak ktos sie nie potrafi dostosowac to WYNOCHA

Gość HI HI HA HA
a nos :o

Gość witch23
tatuaz na stopie boli bardzo. naprawde. wiem bo mam. dodatkowo kolory sie ciezko przyjmuja i TO PRAWDA nie jest tak trwaly jak w innych miejscach. trzeba go co jakis czas poprawiac, jesli ma wygladac ladnie. wiec warto przemyslec ta decyzje i moze pomyslec nad innym miejscem. a co do wzoru - jaszczurki to przeszlosc, teraz robi sie bardziej ambitne wzory. polecam studia gdzie nie kopiuje sie wzoru z netu, z katalogow lecz projektuje indywidualnie, dla kazdego klienta osobny projekt (np. ANABI TATTOO Szczecin) zapewnia to niepowtarzalność wzorów. pozdrawiam :)

szkoda wielka ze trzeba poprawiac co jakis czas bo ogolnie ja sie bardzo nastawilam juz na ten tatuaz :( ale slyszalam ze popraki nie bola... tylko nie wiem czy to prawda

Gość witch23
ciekawe kto Ci naopowiadał takich bzdur???? poprawka boli dokladnie tak samo jak za pierwszym razme!! tak samo wbijane sa igly w skore i tak samo boli! ale jesli baedzo chcesz to wytrzymasz :) jak ja :) pozdrawiam!

no wiedz mam tatuaż na stopie ode wczoraj :) w sumie nie bylo az tak zle jak ja to sobie wyobrazalam hehe i ponoc okolo 5 dni bedzie sie goic wiec zobaczymy :)

Gość zona tatuartysty
pochwal sie, ocenie okiem znawcy czy ladnie wyszlo ;)