Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia

blagam odpowiedzcie pomozcie !

Polecane posty

Gość glupia

ostatnio uprawialam seks bez zabezpieczenia, mialam 4 dzien miesiaczki, bylam po bardzo duzej ilosci alkoholu, po kokainie, paleniu marihuany, braniu ecstasy! po 44 godzinach zarzylam escapelle. jak myslicie czy tak duza ilosc alkoholu i narkotykow moze zaklucic dzialanie pigulki antykoncepcyjnej? dodam jeszcze ze to byl moj pierwszy raz i z seksem i z narkotykami. mam 17 lat.

Gość o ja pierdziele
j.w :O

Byłaś w trakcie miesiączki więc mozliwośc zajścia w ciążę jest niewielka. Nie wiem czy dragi moga znimalizewoac działanie tabletek anty.

Gość glupia
wlasnie mi chodzi o to czy jest jakis zwiazek alkoholu i narkotykow z pigulka antykoncepcyjna zna sie ktos na tym ? ( wiem ze nie sa to dni plodne ale wolalam sie zabezpieczyc na zapas - nigdy nie ma 100% pewnosci). ale i tak mam przeczucie ze bobasa nie bedzie nawet z lognicznego punktu widzienia, ale trzba myslec jak wczesniej madroscia sie nie grzeszylo

Gość glupia
ale picia przed polknieciem pigulki, czy po? przed pilam ale po juz nic.

Lilka-pić alkohol można tylko nalezy unikać wymiotów po przedawkowaniu;-) Do autorki-słów mi zabrakło. Będziesz miała świetne wspomnienia z pierwszego razu. Pamietasz choć z kim? Szansa na ciążę jest nieduża, ale na HIV i inne syfy całkiem spora. Zastananów się nad badaniami za kilka tygodni.

Gość glupia
przeczytalam ulotke i nic o alkoholu nie wpsomniano. od zarzycia tabletki minelo 20 godzin i zadnych wymiotow i nudnosci nie mialam, jedynie uczucie zmeczenia i zapuchniete oczy w nocy i rano ale to juz przeszlo. a do ginekologa wybieram sie za jakis tydzien lub 2, wybadac czy bobaska nie bedzie i zadnego syfu.

Gość glupia
ale nurtuje mnie pytanie czy dzialanie tych pigulek ma zwiazek z alkoholem i narkotykami zazytych w czasie stosunku i przed 44 godzinami do przejecia escapelle ( do miarka: w takich momentach juz wspomnienia nie sa wzne.. a pamietam z kim co i jak.. teraz trzeba byc dobrej mysli)

Wiesz poczytaj o działaniu escepelle. A polega głównie na zagęszczeniu śluzu i nie pozwala na zagnieżdżenie się ewentulanego zarodka w macicy. Wg mnie masz małą szanę na ciążę.

Gość Niewiadomek
Nie chcę nikogo oceniać, ale nie mogę się powstrzymać: ALE KOLEŚ SOBIE UŻYŁ! :D :D ;)

Gość glupia
teraz to nie chodzi o niego tylko o mnie! czytalam ze test ciazowy ktory moze byc wiarygody po krotkim czasie po odbytym stosunku to Quick View . kiedy najwczesniej moge go zrobic i byc chociaz w 50 % pewna. zrobilam juz jeden ale to chyba tylko dla poprawienia humoru bo wiadomo, ze po 3 dobach nic nie wykaze. i naprawde nikt nie zna zwiazku tych pigulek z narkotykami?

Myślisz ,że ktoś robi takie badania, że się zaćpa i nieświadomie uprawia seks a potem bierze escapelle? Test najwczęśniej tydzień od stosunku nalepiej w dniu spodziewanej miesiaczki.

Gość glupia
nie wiem ale jest moze jeszcze jedna tak powalona osoba jak ja ktora byla w podobnej sytuacji ale widze, ze jednak mojej glupoty nie da sie przebic.