Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydwoany

Rozwodzic sie czy meczyc dalej??

Polecane posty

Pewnie , że to dziwne i od razu mu się spodobały określone wypowiedzi :)

o możliwej zdradzie z uczuciami to dziwnie bywa. Kto tak naprawdę w tym związku nie chce z kim sypiać. Czy to niezdecydowany czy jego żona ? Nie uwierzę , że tak młodzi ludzie nie mają potrzeby bliskości. Zeby aż tak się poukładało z obu stron ?

Jak sie nie chce drugiej osoby to i bliskości z nią się już nie chce.

Gość trudne decyzje... takie życie
do "bundy" najwyraźniej pochodzisz ze szczęśliwej i normalnie funkcjonującej rodziny, dlatego nie rozumiesz przedstawionej przez autora topiku sytuacji, że młodzi 30-letni ludzie mieszkający pod jednym dachem, od 2 lat sypiają osobno... jestem dzieckiem (już dorosłym :) ) takich rodziców, któdzy się od siebie oddalili, lata temu przestali sypiać i wspólnie spędzać czas, to nie było przyjemne patrzeć na rodziców, któzy są sobie obojętni... owszem - grzeczni ale chłodni, całkowity brak bliskości, zero emocji, w pewnym momencie nawet kłócić się przestali... wierz mi - to nie jest fajne mieć 2 nieszczęśliwych męczących się z sobą rodziców... atmosfera w domu była napięta, cisza... bo oni praktycznie nie rozmawiali... postanowiłam sobie wtedy jako nastolatka - nigdy w życiu nie wychodzić za mąż, bo nie chciałam mieć takiego życia jak oni....................