Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pod_napięciem

Boze nie wytrzymam...

Polecane posty

Gość pod_napięciem

Miałam nie zakładać tego topiku w ogóle i nie zaśmiecać wam kafe kolejnym bezsensownym i nic nie wnoszącym wpisem, ale od kilku godzin walczę z tą potrzebą i wkońcu musiałam się poddać. Chciałabym o kimś z tym pogadać, w sumie lepiej w realu, bo na necie to tak sucho i wszytsko zawsze przebiega tak mchanicznie i wedle określonych reguł. Ale niestety nie mam nikogo takiego więc musiałam to napisać tu. Po całonocnym przemyśleniu które trwało wczoraj od godz. 22 do 4 nad ranem, postanowiłam się wam wyżalić i powiedzieć że... tak strasznie chciałabym powrócić do dzieciństwa

Eh,też bym chciała wrócić do dzieciństwa,ale zebytrwało wiecznie i życ sobie bezstrosko,niczym się niemartwiąc. :)

Gość Dziewczęca
taaa, życie to nie je bajka

no cóż...czasu nie cofniesz... ja za chwile sie cofne...przygotuje sobie cos takiego na obiad...co uwielbiałam jako dziecko...teraz tez:)

Gość ale czemu
tak chcesz wrocic?

Gość pod_napięciem
bo dzieciństwo było piękne i radosne, a dorastanie to wyzbywanie się starych uciech czy przywilejów na rzecz coraz to większej ilości obowiązków i odpowiedzialności Im starszej, tym coraz bardziej hujowo, że się tak wyrażę