Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boooooli jak boli

Pomóżcie - problem natury kobiecej

Polecane posty

Gość boooooli jak boli

:( Dziś czwarty dzień okresu, od wczoraj jednak czyli od trzeciego dnia miesiączki boli mnie brzuch, czuję się jakbym miała urodzić, brzuch jest spuchnięty i boli, zwłaszcza blisko środka ciała u dołu, najbardziej w jednym miejscu po lewej stronie, tak nisko :( krew jest ciemna nigdy nie miałam problemów z okresem, zwykle wystarczał jeden ibuprom pierwszego dnia dziś wzięłam już dwa, nie przechodzi, boli, jestem sama w domu, rodzice nad morzem, do lekarza dziś nie pójdę, nie wiem, co robić, za dwie godziny muszę iść do pracy :(

Gość wiesz chyba powinnas
isc na pogotowie...krew zmieniła kolor????

Gość boooooli jak boli
zmieniła? hmm zwykle podczas okresu przybierała różne barwy, od brunatnej na początku przez jasną do ciemniejszej przy końcu miesiączki teraz jest ciemna bardzo

Gość wielce zakłopotana
idź do apteki albo poproś kogoś i kup vegantalgin jeśli nie masz krwotoku to powinno pomóc Ten lek jest w czopkach lub tabletkach .. pozdr :)

Gość boooooli jak boli
nie mam krwotoku, ale czuję jakby krew napompowywała mi dół brzucha :( i nie wiem, czy nie dostanę, może to na wyrost, ale kurna, jak ja dam radę w pracy? mam siedzieć i się nie ruszać?