Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wish you were here

Jak mu powiedziec, ze nie chce juz z nim sie spotykac?

Polecane posty

Gość wish you were here

Poznalam faceta, bylismy kilka razy na randce i on najwidoczniej zauroczyl sie mna ale on mi sie nie podoba:( Jest nizszy ode mnie z 5 cm, kompletnie nie moj typ:(

Po co kilka razy się z nimwidziałaś skoro az tak Ci się nie podoba? A ja powiedzieć? wprost! Że niestety nie czujesz tego czegoś i nie powinniście się więcej widywać.

Gość wish you were here
spotykalem sie bo zapraszal mnie w fajne miejsca,ma dosyc dobra sytuacje materialna a ja lubie drogie ,luksusowe knajpki

Gość wish you were here
podszyw

No właśnie, po co ściemniasz? Trzeba było na jednym spotkaniu poprzestać. Kiedyś też tak miałem, że poznałem przez internet dziewczynę, która bardzo mi sie spodobała. I też była nieco wyższa ode mnie :) Ale na kolejne spotkanie już nie dała się zaprosić, bo napisała, że poznała kogoś innego. Nawet jak kłamała, to na tyle skutecznie że dałem sobie z nią spokój :)

Gość Wlasnie
Powiedz, ze niespodziewanie poznalas kogos innego, np. na urodzinach u kolezanki. I ze on Cie zwalil z nog, itede, itepe. Albo ze jakis Twoj byly do Ciebie chce wrocic, a ze Ty nie mozesz o nim zapomniec, to sie zdecydowalas :-)

Gość Klasyka wymiata
popieram historyjkę z tym bylym :) a na drugi raz nie pakuj sie w cos jak facet jest niższy i ci sie nie podoba