Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akusticus

Twarze nie lubiane w TV

Polecane posty

EE A.Dygant lubie,fajna jest. :) No mi też się przejEdli: Mroczkowie,Cichochłopwek i jej Hakiel oraz KRZYSTOF IBISZ BLEEEEEEEE

Gość ojacie
IBISZ POWINIEN BYĆ ZWOLNIONY, NIE DPOUSZCZA NIKOGO DO GŁOSU NIECH WRACA DO aNGLII GARY MYĆ

Gość tez nie lubie tej wywloki
a co wy na strasburgera z familiady:classic_cool:???

Rozwala mnie program na TVN style,ktory prowadzi paniKwaśniewska,oh ah damessa od 7 bolesci.Zaraz się porzygam. :O A i wnerwia mnie taa Bursztynowicz rowniez,ktora gra w Klanie,gada jakby mial sie zaraz zesrać. :O

Gość akustikus
oj dużo takich osób i tylko przełażą do innych telewizji, pogubić sie mozna dla kasy wszystko by robili dla mnie np Kinga Russin jest zbyt infantylna, choć jest nie brzydka

Gość Evelynn
mój tata dostaje szału gdy widzi w tv Kube Wojewódzkiego :):P

Gość synowa geja
A ja nie lubię tego drętwego beztalencia syna Dowbor. Nie wiem jak ma on na imię. Mołkowa mnie drażni nawet nie wiem czego. A tej Młynarskiej to sporo osób nie lubi. Doda też be. hehe

Gość synowa geja
O rety jak tak czytam i czytam to okazuje się, że nielubię bardzo wielu osób. Jestem przerażona i zezłoszczona. A Oliwier Janiak też mnie drażni.

Gość akusticus
Olivier Janiak jest taki gejowaty

Gość lolll
młynarska to po prostu tragedia

Gość +ja
Nie cierpie: A. Mlynarskiej, Ibisz --bleee, Cichopek--taka ciu, ciu , wnerwia mnie, Popek--przemadrzala, Skrzynecka--jakas taka mdla, Wisniewski-- mnie mdli ....

a mnie tam wszystko jedno, oglądam tylko filmy (dobre) i wiadomości :) a na discovery nie ma polskich gęb na szczęście. Na dzień dzisiejszy to nie oglądam i nie słucham dody i cejrowskiego (o politykach nie wspomne). Pozdro🖐️

A mnie wkurza Ola kwasniewska ., nie Jola, mysle ze Jola ma klase, a tamta młoda pozjadała rozumy.. a lubie Anne Muche

Gość Gronkiewiczowej walcowatej
normalnie jak slysze jej głos to mnie trafia:o

Gość Matyldy Damieckiej
Juz nawet producenci seriali się poznali na niej i mimo wzgledu na tatusia aktora nie chcą jej obsadzać. I bardzo dobrze

A i jeszcze Kasia Burzyńska (ze względu na uzębienie), Karolina Borkowska (tej to nawet pokazanie ci*y nie pomogło), Olivier Janiak (ma więcej tapety na gębie niż ja podkładu w tubce).

Kaśki Tusk, Grzesia Miecugowa, a już najbardziej mnie irytuje Tomasz Lis za Mołek też nie przepadam - dobrze ktoś ją skwitował: przerost formy nad treścią :O

Za Miecugowem(królikiem) też nie przepadam i za Sołtysikiem,koledzy po fachu. :O Borkowska,oo fujjj. Oliver Janiak,metroseksualny laluś,blee.

Gość nie znoszę....
1. Steczkowskiej i jej sztucznego biustu 2. Dody 3. Wisniewskiego i jego zony (Mandaryna nie jest super, ale była sympatyczniejsza...) 4. Mołek

Gość lollll
a ja nie trawię Joanny Senyszyn tej z SLD-za wygląd i treści o aborcji ?sama dzieci nie ma/