Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe bdb

NAjwredniejsza zachwoania ludzi z jakimi się spotkaliście - piszcie!

Polecane posty

Gość ciekawe bdb

wedlug mnie wredne zachowanie to takie wynikajace z czyjejs słabości, najczesciej czystej zawiści, plotkowanie podkladanie świni ładniejszej koleżance, intrygi, niestety wedlug mnie dominuja w tym kobiety , nie cierpie ontryg :O

Gość tak tak tak tak tak
ja nie lubie gdy ktos dmucha mi dymem tytoniowym w twarz, chcoiaz wie, ze nie pale i w ogole. ale to nie jest najwredniejsze

jak pomożesz komuś wyjechac za granice, zapewnisz mieszkanie, prace, odbierzesz z dworca,nawet ugotujesz i poczestujesz pierwszym obiadem, zaprowadzisz do pracy, zeby dokladnie pokazac gdzie sie znajduje miejsce pracy, a ten ktos jak juz sie ustawi, obędzie z zyciem w obcym kraju to obgada dupe razem ze znajomymi z pracy (a ty pracujesz tam gdzie on, bo sam mu te prace zalatwiles), z takim zachowaniem \"kolegi\" miał mój chlopak

zjadłam wyraz :-) \"z takim zachowaniem \"pseudo kolegi\" miał doczynienia moj chlopak\"

Gość nikunia12
moja " koleżanka " raz źle przeczytała moją wiadomość z gg i zaczęła na mnie wyklinać... :/ to jest okropne !

Gość Trzecia świnka
moja koleżanka po rozstaniu z chłopakiem wyplakiwala mi się na ramieniu i obecywała przyjaźń po grób, teraz nie widziałam jej od początku wakacji bo znalazła sobie nowego faceta:O pierdole taką przyjaźń