Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oseczka91

Czy wierzycie w przyjażń DAMSKO-MĘSKĄ?

Polecane posty

Gość Oseczka91

hmm...czy wierzycie w przyjażń Damsko-Męską!? odpowiedzcie sobie na to pytanie i podzielcie sie opinia z innymi.. Moje zdanie: ja osobiscie nie wierze w taka przyjażń..powiedzmy ze kobieta kloci sie ze swoim mezem..ona zła,przygnebiona,z placzem biegnie do swojego przyjaciela chce sie wyzalic.Przyjaciel .ktory zauwaza ze kobieta jest zalamana ,przybita i prosi o pomoc ..wykorzystuje ją fizycznie i psychicznie,..takie przypadki sie zdarzaja..ale czy prawdziwy przyjaciel zaciagnal by swoja przyjaciolke do lozka!?..nie sadze.. Prawdziwy przyjaciel powinien ja wspierac duchowo..! okazywac jej wspolczucie i troske.. ....................................................................................... z gory saorki za błędy =) wiem moze jestem i zbyt mloda na takei sprawy.ale chcialabym sie upewnic jak jest naprawde od doswiadczonych osob.. z gorybardo dziekuje:*..i czekam na komentarze

Gość wszyscy jesteśmy wariatami
wątpię czy w ogóle istnieje przyjaźń:o

nie wierzę; najlepszy przyjaciel może Cię bardzo zranić a boli to bardziej niż gdyby to samo zrobiłby Ci obcy; nie ma takiej przyjaźni albo jest tylko różnie się kończy...

Gość Santa Klałs
istnieje,np ja i mj facet jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi:) byliśmy nimi zanim zaczął się nasz związek, ale jesteśmy nadal, więc śmiem twierdzić że takie coś istnieje:P