Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiaa...

osaczył mnie...

Polecane posty

Gość tiaa...

rozstałam się 2 lata temy z był podły molestował mnie psychicznie gnoił wykończył... zdradzał nie wytrzmałam i... wyrzuciłam z domu próbował walczyć, zmieniać się wszystko było chore dalej jest... on mnie szpieguje, wszedzie węszy, wypytuje o mnie mam z nim dziecko, czasami zostaje z nim wystarczy, ze znikne na chwilę z domu, wszystko zostaje przetrzepane ostatnio przeorał mi GG, przeczytał moja rozmowę ze znajomym... jestem wolna kobieta i mam prawo robic co chce, spotykac sie jemu nadal wydaje się ze jestem jego wlasnościa, więc zrobil mi jazde, ze sie puszczam, bo jakim prawem spotykam sie z kims, kiedy mam dziecko... nie wyrabiam z nim on nic nie rozumie, tak ajk pisałam wcześniej, nie mieszkam i nie jestem z nim już 2 lata, a musze wysluchiwać takie rzeczy. On ma 40 lat, ja 37... on jest chory psychicznie a ja wymiękam nie umiem sie bronić przed nim....

niop;/ chory jest ten Twqoj ex facet:/ Po3ebuje pomocy !!! Bo jak jej szybko nie dostanie to wnet moze byc tak,ze TY jej bedziesz po3ebowala ..... no i do tego dziecko ...... 3eba tez o Nim pamietac:)Zreszta,chyba nie musze Ci o tym pisac, napewno sama o tym doskonale wiesz:) Hm...moze by mu jakas panne \"dac\"..moze w koncu sie od3epi od Ciebie...nie wiem :O

Gość arwil
a moze niech nie spotyka sie z dzieckiem w twoim mieszkaniu? nie bedzie mial mozliwosci wgladu w twoja prywatnosc

Gość tiaa...
tak się sklada, ze ciagle z kims jest ale on nie moze darowac, ze wywalilam go ze swojego zycia a on tak mnie kocha ale to chora milosc, jednego dnia wypisuje jak teskni nastepnego, ze jestem dziwka, bo widzial mnie z kims jezuuu nei daje rady z psycholem gdyby nie dziecko... a tak zdana jestem na debila

Gość tiaa...
on nie moze zniesc ze ktokolwiek dotknie mnie ze komukolwiek dam sie zblizyc do siebie 2 lata to dosc spory czas, a on nadal mnie atakuje ze wszystkich stron zaczynam sie go bac boje sie spotkac z kims, wiedzac, ze byc moze mnie szpieguje przeciez to chore!!!!

no tak to jest chore ..moze zacznij od jakiś radykalnych srodkow wlacznie z donie sieniem do stosownej instytucji

Gość arwil
jasne,ze chore..nie wiem...to trudna sytuacja..poradz sie kogos,moze jakiegos psychologa? jak masz taka mozliwosc,oczywiscie...

no tak to jest chore ..moze zacznij od jakiś radykalnych srodkow wlacznie z donie sieniem do stosownej instytucji

niop;/ chooooore.......tlyko co z tym zrobisz??? Chyba nudzi Twojemu ex skoro Cie sledzi...Pasowalo by pojsc do psychologa ale czy On sie zgodzi? Znajac zycie to pewnie nie i bedzie wypisywal,mowil,ze sama zwariowalas :O

Gość arwil
e,on z pewnascia nie zechce pojsc do psychologa,bo chory czlowiek ,taki jak on,nie widzi u siebie tej choroby...ale autorka sama moglaby pojsc i opowiedziec o swoim problemie,moze uzyskalaby jakas porade

Gość tiaa...
dokladnie jest jak piszesz czuje sie jak zaszczuty pies

Gość zglos na policje
to ze cie sledzi, postrasz go, pokaz mu ze jestes silna, ze sie go nie boisz, bo on najwyrazniej chce cie jeszcze bardziej zastraszyc, umawiaj sie i nie sugeruj sie tym, ze moze cie sledzic, bo jesli przestaniesz sie umawiac, to on z pewnoscia bedzie sie cieszyl

Gość tiaa...
njagorsze sa te jego zmiany nastrojow jednego dnia ok nastepnego, wystarczy, ze cos mu sie nie spodoba i zaczyna sie jazda wyzwiska, gnojenie mnie, nie umiem nawet tego opisac, ale jest mistrzem swiata w tym

Gość tiaa...
zasypuje mnie setkami smsow , w ktorych umoralnia mnie twierdzac, ze sie np, puszczam, bo dla niego fakt iz ew. moglabym sie z kims spotkac to juz kur#stwo

czy dałaś mu wyrażnie do zrozumienia, ze sobie nie zyczysz tych zachowan, ktore ci odpowiadaja? i jak to jest, ze on ci przetrzepuje np. gg? ma haslo? swobodny dostep do komputera?! bo nie miesci mi sie to w glowie

Gość tiaa...
mam haslo do GG do niego nic nie dociera, on nie dopuszcza mysli, ze moglabym miec kogos nawet. sam wiecznie z kims sie spotyka, chwali sie tym, jakby chcial wywolac we mnie jakies uczucia, mnie to oczywiscie serdecznie pierd*li z kim on jest wg niego nie mam prawa z nikim sie spotykac bo to kures*wo, a isc z kim do lozka to juz przestepstwo i on chce mi udowodnic, ze ja sie zle prowadze.... a ja... boje sie z kimkolwiek spotkac... przeciez nie wiem co psychol zrobi w koncu mam dzieko.... :( ech...

Gość tiaa...
dziecko mialo byc, a nie dzieko sorki

Gość tiaa...
helli... jakby mi ktos kiedys powiedzial, ze znajde sie w takie sytuacji, stwierdzilabym, ze to wrecz absurdalne niestety, trafilam na debila i teraz zbieram zniwo swojej glupoty nie umiem sobie wybaczyc tego, gdzie ja mialam oczy???

ta cala sytuacja jest po..walona na maxa...Idz na policje z ta sprawa,powiedz,ze byly facet Cie szpieguje itp. Nie daje Ci spokoju !!! Nie daj Boshe cos Ci zrobi i co wtedy?? Zycie mamy tlyko jedno,pamietaj o tym no i dzieckco... Ja juz musze leciec..zycze powodzenia i wierze,ze madra decyzje podejmiesz :D

Gość arwil
o,zachowaj co smsy,jako dowod,i zglos to na policje...przeciez takie postepowanie jest karalne...naruszenie,prywatnosci,przesladowanie psychiczne,wyzwiska..na to jest paragraf.. Uprzedz go,ze jak nie przestanie,zglosisz to do policji i prokuratora,i zrob to!

tiaaa... - ale wytlumacz mi, jak to jest, ze ON ma dostep do twojego gg, ze sobie sprawdza twoj komputer itd.?! coz, nie znam dokladnie sytuacji, ale powinnas go \"zaatakowac\", slownie oczywiscie, nie rekoczynami :) jego strategia na razie dziala - boisz sie spotykac z kims, tak? jesli dalej na to pozwolisz, on cie zaszczuje kompletnie

Gość tiaa...
bibelotko, dziekuje za wiare we mnie sytuacja trwa juz dlugo, a ja nie mam nawet rodziny, dokad uciec przed nim, odsapnac chociaz na chwile od calej sytuacji wszyscy moi znajomi odsuneli sie ode mnie, bo... chyba bardziej mieli otwarte oczy niz ja....

Gość tiaa...
helli zaszczul mnie osaczyl do kompa dostaje sie wtedy kiedy opiekuje sie dzieckiem w moim domu, ja musze czasami chociazby zrobic zakupy. jak zalozyc haslo do komputera?

Gość tiaa...
zaatakowac slownie... gdybys slyszala jak on ryczy, jak wyzywa, do niego nic nie dociera zachowuje sie zawsze jak zranione zwierze wiecznie mnie za wszystko obwinia za rozstanie ostatnio wymyslil sobie, ze ja wywalilam go z domu tylko i wylacznie dlatego, zebym mogla ku*wic sie z innymi facetami jakby zapomnial jaka gehenne zgotowal mi przez 3 lata bycia z nim

\"gdybys slyszala jak on ryczy, jak wyzywa, do niego nic nie dociera\" - jak TY wtedy reagujesz? wtedy, gdy się wydziera na ciebie, wyzywa i tak dalej? czy doszło między wami do rękoczynów (kiedykolwiek)?

Gość tiaa...
windows xp weszlam tam i co dalej?