Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko sowa

czy jak się jest dlugo samemu to można sfiksować?

Polecane posty

Gość koko sowa
dziewiąteczko a dlaczego mnie pocieszasz? albo nie wazne...nie będę Cię męczyć pytaniami...

Gość dziewiąteczka
widocznie nie trafilas na sowjego faceta choc faceci to genralnie rozpacz zgadzam sie z toba!

Gość dziewiąteczka
nie rozumiem ? bo taka jestesm :) no chyba ze sobie nie życzysz no nie?

Gość koko sowa
tak naprawdę to ja juz nie mam chyba sily znosic ciaglej krytyki i ryzyka tej krytyki (tak zawsze mialam w domu, a potem z kazdym facetem) ja chyba zwyczajnie unikam mozliwosci poznania kogoś

Gość dziewiąteczka
rozumiem ale nie nalzey wychodzic z założenia że ktoś z góry bedzie cie krytykowała bo są FAJNI ludzie na tym świecie!

Gość koko sowa
tak, ale ja nie mam sily ryzykować po pracy często sobie dorabiam, potem padam na nos i nie mam już siły się uśmiechać do kolejnej osoby i ryzykować, że uzna mnie za desperatkę wiem to chore...:o

Gość dziewiąteczka
chore....pojęcie względne masz takie a nie inne dośwadczenia życiowe!!!!!!!!!! tylko nie możesz sobie pozowlic na to żeby cały czas miała na ciebie wpływ trzeba isc do przodu!!!!!!

Gość dziewiąteczka
gg 8898402 gybys chciała pogadac :)

Gość koko sowa
co Ty..ja mało gadam na GG, bob oję się zboczeńców włamujących do kompa..:o znów chore...:o

Gość dziewiąteczka
ojej! ok kurcze cieżko ci co???????

Gość koko sowa
ciężko to dopiero może być jak się nadal nei zakręcę kolo swoich spraw :o

Gość dziewiąteczka
no to dlaczego tego nie robisz?

Gość koko sowa
bo i tak nie otworzę się przed żadnym facetem....to by było dla mnie upokarzające pokazać słabość i znó zostać zmieszaną z błotem albo skrytykowaną...:o

Gość koko sowa
albo zignorowaną

Gość dziewiąteczka
wiesz ludzi nie zmienisz możesz jednynie zmieni swoje nastawienie które jka widze bardzo utrudnia twoje życie:(

Gość koko sowa
cześć BMI? :)🖐️ widze, że skoro już nawet Ty tu wpadłeś to znaczy, że wszystko jest w moim zyciu na dobrej drodze :D

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaaa
To zacznij krytykowac innych - najpierw w domu, potem facetow...Moze podkulasz ogon pod siebie i kazdy bezkarnie po tobie ,,jedzi,, ? Nie badz ofiara!

Gość koko sowa
już nie chcę, zeby jakiś cham bezkarnie na mnie odreagowywał swoje frustracje...:(

Gość koko sowa
Onaaaaaaaaaaa--->z jednym nie chcialam się dalej spotykać to mnei na koniec znajomości obraził. Poza tym oni są silniejsi i bałam się przygadać komuś poznanemu w necie.

Gość koko sowa
i tak naprawdę to nie chodzi o tych obcych ludzi, tylko o to, że moja matka potrafi mnie niespodziewanie zmieszać z błotem ..tak naprawdę to nie wiem, kiedy znow jej odbije...

Gość dziewiąteczka
to nieźle moze uda ci sie wyzwoilic od tak wilekiegow wpływu matki:(

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaaa
To ze Ci obrazil, to znaczy ze on jest zakompleksiony i hcial byc gora po prostu. Poczul sie urazony, jego meska duma ucierpiala. Ale to ON a nie TY ma problem. Olej to i nie bierz tak do siebie. Ludzie sa tylko ludzmi, a palantami nie ma co sie przejmowac - nic nie zyskasz a tylko zdrowie stracisz. Wiesz, ja nie wiem czy inet jest jakims rozwiazaniem - moze mozna poznac kogos wartosciowego, ale to tak, jakbys wygrala los na loterii. W sieci siedzi duzo nieudacznikow niestety.

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaaa
A to, ze matce odbija, to nie znaczy ze Ty jestes zla. Wytlumacz sobie, ze ona jest moze zagubiona, sama nie ma poczucia wlasnej wartosci i ma kompleksy - gdyby czula sie dobrze sama ze soba, to by podchodziala do Ciebie z miloscia. A krytykuje, bo coz - sama jest sfrustrowana. Podejdz do tego z dystansem.

Gość koko sowa
nie wiem, gdzie mam kogoś poznać... nie umiem sama pójść do knajpy... byłam 3 razy sama w kinie i plakać mi się chciało, jak tak sama siedziałam a wkoło same pary:o

Gość koko sowa
nie smucę już...trzeba będzie coś ze sobą zrobić... najwyżej wpadnę w zakupoholizm ...

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaaa
E tam, w kinie to nikogo chyba nie poznasz. W knajpie tez raczej nic ciekawego. Moze idz do biura matrymonialnego? Albo daj ogloszenie w gazecie - przynajmniej masz pewnosc, ze odezwa sie faceci powaznie myslacy o zwiazku, a nie jakies ochlaptusy, dla ktorych tylko liczy sie sex

Gość koko sowa
Onaaaaaa--> a to wcale nie ma tej pewności...w gazetach też różni zboczeńcy mogą siedzieć...:o

Gość koko sowa
od ponad roku moja motywacja do działania jest żadna gdy pojawiaja si e jakies nieprzeiwdziane trudniejsze sytuacje jezu, jak ja truję..:( idę spać... dziewiąteczko, pewnie się do Ciebie odezwę, nawet jak jesteś zboczeńcem włamującym się do kompa🖐️

Gość koko sowa
onaaaa, dziewiąteczko-->🌻🌻dla Was ❤️

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie lam sie, bedzie dobrze. A ten jedyny pojawi sie w najmniej oczekiwanym momencie, jak sie nawet nie bedziesz spodziewala. Poki co zadbaj o swoj rozwoj i ciesz sie zyciem. Powodzenia! 🌻