Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIKI..

JAKI WOZEK DLA NOWORODKA??

Polecane posty

Gość NIKI..

Chodzi mi o gleboki i spacerowka nieiwem jaki kupic:(:(: Sa rozne rodzaje ale chodzi o to by byl wygodny i nie bardzo ciezki,nie drogi,jakie kola sa najlepsze ??myslalam nad wozkiem tego rodzaju,jest on lekki i fajnie lekko sie nij jezdzi... http://www.allegro.pl/item221614044_gondola_spacer_baby_dreams_cosmo_superoferta_.html i tak samo myslalam nad zwyklym wozkiem Deltim voyager czy Taco lub podone tylko do 16kg. dodam ze rodze w grudniu:):) Pozdrawiam

Gość pytanieeee
okropny jest ten wozek!!!!!!! ja bym sie wstydzila takim wozkiem wyjsc na ulice , za tą cene zdarzają sie zgrabniejsze wozki

Gość jusiek
za tą cenę może być,ale zadna rewelka taka jest moja opinia. Zobacz chicco 3w1 lub bebe confort są drogie ale bardzo fajne i praktyczne. Gondolka fotelik i spacerówka i warte swych cen

Gość NIKI..
widze ze chyba zadna nie ma wozka bo nie piszecie;/;/

A mnie się podoba. I cena jest śmieszna. Możesz dokupić do niego fotelik i po sprawie. sprawdź tylko dokładnie wymiary tej gondoli.

Niki--wozek calkiem calkiem,ale kurcze bala bym sie tych przednij kolek.cos mi nie pasuja.moze inne ich ustawienie.wydaje mi sie ze mozesz miec problemy ze spacerami,ale moze sie myle

Gość _mamawojtusia_
Ja mam z jedo (www.jedo.pl). model bartatina clasic - bardzo dobry, tylko troszkę cięzki.

tez mam jedo bartatina classic i jestem mega zadowolona :) wlasnie wrocilismy z kilkudniowego urlopu nad jeziorem i nasza fura w odroznieniu od innych (maclaren, 3kolowy xlander i graco bo takimi dysponowali ludziska ktorzy tam przebywali) i po suchym piachu i po blocie i po konarach w lesie i po trawie do kolan na polanach doskonale sobie radzila. uzywany komplet gondola + spacerowka na allegro mozna kupic juz za 350zl, my za nowy 3 w 1 czyli gondola spacerowka i fotelik samochodowy z opcja montowania na stelazu zaplacilismy 1100zl. sama gondola + fotelik kosztuje cos ok 870zl

A ja mam x landera model XA, jest bardzo lekki i wygodny, pasuje do niego np. fotelik Maxi-cosi , który może być praktycznym rozwiązaniem. Polecam