Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfth

czego to pieniążki nie zrobią! Przeczytajcie do końca pliss

Polecane posty

Gość asdfth

Opiszę Wam zmianę mojej kuzynki dzięki pieniążką jeśli wytrzymacie to przeczytajcie Były urodzinki mojej mamy a więc przyjechałam ja z mężem i brat z żoną, rodzeństwo mojej mamy itd... siedzieliśmy u niej jakieś pół godzinki gdy zadzwonił dzwonek mama pobiegła do dzwi wołając do nas że przyszła Lena. Pomyślałam : Fajnie nie widziałam ją z rok - wyjechała itd super że przyszła. Wcześniej była normalną, miłą, ładną dziewczyną ze średnio bogatej rodzinki nawet bardziej mniej bogatej niż wiecej. Gdy weszła mama zaniemówiła (jak i my)dziewczyna cud: Świetna figura na nogach wysokie (delikatno różowe) kozaczki na strasznie wysokim obcasie, krótka spódniczka (dzins) z ozdobami Śliczny blado-żółty top zawiązywany na szyi i odkrywający pępek i śliczny brzuszek , na to miała cienkie (boskie po porstu!) futro(chłodno było) z jakiegoś milutkiego zwierzaka(na 1000% prawdziwe) na szyi łańcuszek z szlachetnych kamieni (ślicznie sie błyszczał) fryzura: pół-długie bląd włosy (wcześniej miała brąz) z czarnymi pasemkami podkręcane u dołu (rospuszczone) dodatekowe ozdóbki to ładny makijaż i śliczy uśmiech A więc staneła w dzwiach i powiedziała : Cześć ciociu! i tak życzenia .... dała mamie naszyjnik i kolczyki razem warte 15.000zł!! To strasznie dużo (sprawdziliśmy w necie- APART) Nie mogłam się powstrzymać i zapytałam a gdzie twój chłopak ? ona na to : podwiózł mnie tylko - ma wazne sprawy! a i nie chłopak - narzyczony i pokazała mi piękny pierścinek (boooski!) Czy to nie dość ostra zmianka? z dziewczyny cichej i raczej biednej? GRATULACJE TYM CO WYTRZYMALI DO KOŃCA

Gość moderNgirL
wielka zmiana! ,myśle że na gorsze,tzn ja niecierpie lasek o tkaim wygladzie,czuje z eto materialistka,ale nie znam jej więc wsyztsko mi jedno

Gość moderNgirL
sory za błędy ja już oczyma wyobraźni widziałam tą kobiete gdy czytałam ten opis

Gość ui
prowokacja prowokacją, ale widuje się na ulicy takie cuda, które tylko potwierdzają, że pieniądze nie kupią ci klasy

Gość uuuupppperr
z deka tandetna byla z tego co opisujesz...