Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studencina

tani nocleg w Gdansku

Polecane posty

Gość gość

Ja również polecam Gryf byłem tam w zeszłym roku z dziewczyną na wakacjach . Bardzo fajny hotel dobre śniadania pokoje ładne. 

Gość aniaaak991

Gdańsk to piękne miasto, więc warto znaleźć właśnie w tym miejscu nocleg i warto wybrać się tam na wyjazd lub wakacje. Tanie noclegi można znaleźć tutaj http://www.lido-gdansk.pl/ Miejsce cieszy się dobrą opinią i świetną obsługą, dzięki której pobyt w takim miejscu na pewno będzie interesującym doświadczeniem.

Gość Darek

Tani nocleg i do tego pięknie urządzony w Gdańsku to synonim Domku przy plaży Lido. I to dosłownie przy plaży, bo jest do niej zaledwie kilka kroków. Cena to śmieszne pieniądze, chyba nigdy nie płaciłem tak mało za taki komfort. 

Gość gość

Jeśli będzie Wam zależeć na hotelu konkretnie to na pewno ciekawa opcja to hotel Gryf. Zajrzyjcie sobie na stronę gryfgdansk.pl, znajdziecie zdjęcia. Myślę, że na weekendowy pobyt będzie to dobra opcja.

Gość Monika Matusik

Polecam odwiedzić Gdańsk, Piękne miasto, dużo do zwiedzania, architektura powala dosłownie na kolana. A znam też super miejsce w którym się można zatrzymać, idealne na nocne zwiedzanie i na całodzienny pobyt na plaży.- Domek Lido.

Gość Małgosia

Tani, a bardzo komfortowy nocleg w Gdańsku, to na pewno Dom przy plaży Lido. Okolica zachwyca,standard bardzo dobry, jak na taką niską cene to byłam zaskoczona mi zachwycona. 

Gość gość

Zajrzyj sobie na stronę gryfgdansk.pl, mają fajną ofertę, nocowałem tam z rodziną w trakcie majowego weekendu i było ok. Mają też restaurację na miejscu.

Gość Kiara

Bardzo fajnym rozwiązaniem jest nocleg w domu na plaży Lido w Gdańsku, pokoje są tuż przy plaży a komfort pokoi wysoki, mamy przestronny pokój i łazienkę z prysznicem, a wszystko to za bardzo niewielkie pieniądze. W cenę wliczone jest bardzo smaczne śniadanie, naprawdę warto się tam wybrać 🙂

Gość Magdalenna

Też byliśmy w Lido i serdecznie polecam 🙂 Macie dwa kroki z domku na plażę, pokoje są bardzo nowoczesne i w pełni wyposażone, a wszystko to za śmiesznie niskie pieniądze. Dodam jeszcze, że w cenie wliczone jest przepyszne śniadanko 🙂 

Gość Monia

Też byłam w tym roku w Lido-rewelacja 🙂 Plaża dwa kroki od domku, standard bardzo wysoki, pokoje czyściutkie i świetnie wyposażone, pyszne jedzenie w restauracji hotelowej no i to wszystko w naprawdę niskich cenach. 

Gość Smerfetka

Widzę, że trafiłam na fanów Lido, ja również polecam to miejsce. Byliśmy tam w zeszłym roku z grupą znajomych, lokalizacja to ogromny plus, z okna rozpościera się cudowny widok na morze, a wychodząc z hotelu praktycznie już wchodzicie na plażę. Ceny są dobre a standard pokoi uważam za bardzo dobry, jest czysto i przytulnie 🙂 

Gość Ala

Też polecam Lido, byłam w tym roku ze znajomymi bo słyszałam dużo pozytywnych opinii i faktycznie mogę wszystkim polecić 🙂 Pokoje bardzo przyjemne z pięknym widokiem na morze, obsługa miła, lokalizacja doskonała i dobre ceny 🙂  

Gość gość

Świetnym miejscem do organizacji firmowych imprez będzie hotel Gryf. Zobacz sobie na ich stronę gryfgdansk.pl – będziesz mógł zobaczyć sobie jak mają przygotowaną ofertę, jakie są propozycje jeśli chodzi o sale konferencyjne i coś sensownego będzie można wybrać, zaplanować spotkanie firmowe.

Gość gość

Byłem już 3 razy w hotelu Gryf w centrum na placu Solidarności i ogólnie mogę polecić to miejsce, rzeczywiście myślę, że warto się tam wybrać, będziecie zadowoleni z przygotowanej oferty. Mają też na miejscu przygotowaną restaurację.

Gość Justyna

Tani i fajny nocleg w Gdańsku oferuje Dom przy plaży Lido, fantastyczne miejsce ulokowane przy samym morzu 🙂 A do tego o dziwo mają naprawdę przyzwoite ceny i do tego jest śniadanko wliczone w cenę 🙂 A pokoje bardzo ładne, z łazienką i całym wyposażeniem 🙂 

Gość Malutka

Też byłam w tym roku w Lido w Gdańsku, rewelacja 🙂 Nie wydaliśmy majątku na nocleg, a do tego miejsce jest świetne, bardzo zadbane i czyściutkie 🙂 Jeśli chodzi o lokalizację, to hotel znajduje się przy samej plaży (wychodząc z niego wchodzimy na plażę), widoki z okna cudowne 🙂

Gość gość

Przed rokiem szukałem noclegu w Gdańsku i jedyne miejsce w satysfakcjonującej mnie cenie i poziomie jakości znalazłem w  gryfgdansk.pl i hotel rzeczywiście był doskonale przygotowany, spełnił moje oczekiwania. Przy kolejnym pobycie również się tam pojawiam, jak ktoś szuka noclegu w Gdańsku to na pewno warto na tą ofertę zwrócić uwagę.

Hotel Logos w Gdańsku jest dobrze usytuowany i wyposażony, byłam mile zaskoczona w trakcie wizyty poziomem obsługi gości no i do tego jedzenie wybitnie smaczne!