Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studencina

tani nocleg w Gdansku

Polecane posty

Gość natusiek
popatrz na bookaparcie, mają sporą bazę kwater więc na pewno coś znajdziesz

Gość gość
Jak w Gdańsku, to zajrzyjcie do nich www.hotellogos-gdansk.pl maja fajne pokoje w dobrych cenach. Zawsze czyściutko i cicho, uwielbiam tam przyjeżdżać na odpoczynek. Zarezerwuj sobie tylko wcześniej bo hotel cieszy się dużym powodzeniem i może się zdarzyć tak, ze wolnych pokoi niestety nie będzie:(

Gość milenax0
ja zazwyczaj szukam na portalach rezerwacyjnych typu booking albo bookapart

Gość gość
Mogę podpowiedzieć portal www.meteor-turystyka.pl Jest czytelny, szybko wyszukuje noclegi i generalnie można mieć tutaj pewność, że wyszuka większość tych ofert które są na rynku. Bazę danych mają bardzo szeroką. Jeśli o mnie chodzi to rezerwowałem niedawno nocleg w Kazimierzu n. Wisłą i już nie mogę się tego wyjazdu doczekać. Udało mi się za małe pieniądze znaleźć pokój gościnny praktycznie przy samym ryneczku.

Gość gość
Podoba mi się jak funkcjonuje portal www.meteor-turystyka.pl Jest dużo różnych ofert noclegowych w różnym standardzie. Jak ktoś szuka lepszej klasy hotelu ze SPA to znajdzie, a jak ktoś chce znaleźć nocleg tańszym kosztem w postaci prywatnego pokoju gościnnego to też są takie oferty. Ja raczej zawsze szukam czegoś pośrodku – nie za drogiego, ale też żeby łazienka w pokoju była dostępna.

Gość gość
Dużo takich stron to nie znam, ale na pewno na portalu www.meteor24.pl jest sporo ofert noclegowych. Tutaj mi się udało znaleźć wygodny pokój dwuosobowy nad Dunajcem. Spora baza ofert, raczej są aktualne, ja się w każdym razie na jakieś przestarzałe oferty nieistniejących ośrodków to nie nadziałem.

Gość gość
Hej, cześć. Jak już chcę gdzieś wyjechać na urlop to najpierw pytam znajomych o warte polecenia miejscówki. W dalszej kolejności szukam w internecie, przez takie strony jak na przykład www.meteor24.pl . Ta jest wygodna, ma dobrze zrobioną wyszukiwarkę która mi pokazuje tylko te oferty które mnie interesują a nie noclegi każdego typu w całej Polsce...bo przez to się przekopać to by miesiąc zajęło pewnie...

Gość gość
Może nie Gdańsk, ale w Poznaniu warto zatrzymać się z w http://hostelpoznan.pl super fajny i tani hostel

Gość gość
Polecam www.hotellogos-gdansk.pl zawsze tam jeździmy, jak dla mnie dobre ceny noclegów, sprawdźcie sobie na stornie. Fajny standard maja oraz lokalizacji, do tego jest czyściutko i cichutko, idzie wypocząć :)

Gość gość
Ja bez wyszukiwania w tym znalazłam właśnie www.hotellogos-gdansk.pl , wystarczył google :) Moja rodzina w tym roku po raz kolejny tam była, nadal bardzo nam się podoba, polecam.

Gość gość
polecam Ci poszukać na www.zaplanujwczasy.pl sporo dobrych ofert co ważne w dobrych cenach

Gość gość
Poszukaj na www.zaplanujwczasy.pl

Gość gość
Polecam również www.elko.elblag.pl, to rewelacyjne miejsce na spokojny i relaksujący nocleg w Elblągu :)

Gość Szarawara1
http://irsapartments.pl/ my tutaj zawsze nocujemy, nie mają wygórowanych cen a jest mega ładnie i zadbanie i do tego profesjonalna obsługa

Gość gość
Jeżeli wybierasz się na weekend do Gdańska i szukasz taniego noclegu w komfortowych warunkach zobacz tutaj: http://inklouds.pl/gdansk-przymorze-noclegi-blisko-morza-i-plazy/ http://fip.org.pl/jak-wybrac-apartament-na-wakacje-w-gdansku/ może coś sobie odpowiedniego wybierzesz. Tani nocleg na kwaterze prywatnej czy w apartamencie zależy od tego, jak przygotujesz się do wyjazdu. Warto wypytać się rodziny i znajomych, czy mogą polecić coś z doświadczenia.

Gość ankagorska
Ja bardzo polecam lido-gdansk.pl. Przyjemny hotel z przemiłą obsługą, dobrym jedzeniem i świetną lokalizcją. Stosunek ceny do jakości też całkiem w porządku.

Gość warszawiak59
Ja polecam zatrzymać się na gdańskim Starym Mieście. Pełno zabytków i innych atrakcji, a wszystkie skumulowane w jednym miejscu. Jeśli jesteś - tak jak ja - starszej daty, to z pewnością docenisz brak konieczności pokonywania sporych odległości :) Polecam np. Hotel Długi Targ - https://www.hoteldlugitarg.pl/ . O dziwo nie słychać odgłosów ulicy, obsługa super... na pewno tam wrócę.

Gość nina87a
Polecam mały kameralny domek kilka metrów od plaży http://www.lido-gdansk.pl/ Pokoje wyposażone w bardzo wysokim standardzie, (rowery,stół bilardowy, rzutki DART, leżaki plażowe) Przepiękny widok na morze z sypialni polecam. Cena również bardzo ok.

byłam ostatnio z narzeczonym w Lido Gdańsk i faktycznie bardzo fajny obiekt za stosunkowo przyjemną cenę :D najlepsza w tym wszystkim jest lokalizacja zaraz przy morzu.. idealnie <3

Gość gośćMakarena
Przy ulicy św Ducha w Gdańsku Sun & Snow ma swoje apartamenty, bardzo fajne i wygodne, super lokalizacja a przy tym wszystkim niskie ceny.

Gość shakirra
W tym roku nocowaliśmy w Hotelu Lido www.lido-gdansk.pl .Hotel jest tuż przy plaży-więc widok jest naprawdę świetny. W restauracji mają bardzo smaczne obiady. I co obsługi też nie mam zastrzeżeń-bardzo mile wspominamy tygodniowy pobyt

Gość aga

Polecam http://apartament-gdansk.com bardzo dobry standard, wszędzie blisko

Gość adaaa

Komfortowe pokoje ma Gryf na placu Solidarności (widać sporo na fotkach -gryfgdansk.pl). Klasowo elegancko urządzone wnetrza i najważniejsze dla mnie że jest rzeczywiście posprzątane, pościel pachnąca płynem, a jestem na takie rzeczy przewrażliwiona bo często korzystam z hoteli w dużych miastach i widzę jak niektórzy hotelarze potrafią olewać temat zwykłej higieny która powinna być totalnie poza dyskusją. Tutaj w każdym razie nie ma z tym problemu.

Polecam bardzo sprawdzony nocleg przy plaży Nautilius, Neptun Park. Dobre ceny, często niższe niż na innych wyszukiwarkach można znaleźć na www.sunandsnow.pl To jest największa polska baza apartamentów na krótkoterminowy najem.