Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margaritka

jakie Erotyczne gierki lubicie stosowac podczas sexu z partnerem/partnerka ?

Polecane posty

ja mysle ze nie ma powodu do placzu...chyba ze sie nie dogadali... bo mi np.podobaja sie takie ostre teksty podczas seksu i wielekrotnie prosilam swojego faceta aby mowil do mnie np\"ze jestem jego dziwka\" albo \"Zerżnij mnie\" czy cos... co nie znaczy odrazu ze jestem dziwka... ale mysle ze to podkreca cala sytuacje..ale jezeli Ty tego nie lubisz to ja nic do tego nie mam kazdy uprawia seks taki jaki lubi...czy nie tak?:)

nie mowie ze nasz seks zawsze wyglada w ten sposob... bo sa czesto wolimy klasyczny,namietny i romantyczny seks

no oczywiście dlatego napisałam, że zalezy od upodobań... i z tym płaczem to raczej przenośnia :P :) też czasem coś pikantnego się powie, ale wszystko na (naszej) dopuszczalnej granicy ;)

wcale sie nie tlumacze...tylko wyrazam swoje uczucia co do tego co napisal ktos przede mna... po to ten topic chyba:)

wlasnie o to chodzi... nie chce zeby seks z moim kochanym byl poprostu wieczornym przyzwyczajeniem...chce zebysmy oboje mogli czerpac z tego radosc i doznac tego dreszczyku adrenaliny:)

ja jeszcze nie jestem mężatka...ale trzeba dbac o swoj zwiazek.. masz racje

a wiecie co mnie najbardziej kreci? powiem Wam w tajemnicy. ubieram maske swinki na twarz (taka z ryjkiem) chrzakam i biegam po domu na czworaka a moja zona przebrana za corke rolnika gania za mna z widlami ;)

żartujesz czy powaznie mowisz?hehehhehe świnko hrum hrum... nie wydaje mi sie to ani troche podniecajace... na koniec pewnie zona Cie ujezdza...ale kazdy woli co lubi ... nie?:)