Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polskiarab

chrześcijanka - muzułmanin

Polecane posty

Gość polskiarab

żeby Pariss nie popadła w depresję. Z moich obserwacji wynika, ze 99% meskiej populacji Turcji traktuje przyjezdzajace dziewczyny chrzescijanskie jak zwykle dzi**i (sory za epitet) , latwe i zawsze chetne na niezowobiazujaca zabawe (czytaj seks). Na kobiety patrza jak na mieso, w klubach przepuszczaja frontalny atak na kazda calym arsenalem swoich plytkich, obrazajacych ludzka inteligencje metod "wyrywania" na ktore w Europie dziewczyny reagowalyby tylko pustym smiechem. Przy tym dotyczy to nie tylko tych wyzwolonych, zeuropeizowanych Turkow w Stambule i na wybrzezu egejskim ale rowniez tych konserwatywnych, dbajacych o "czystosc" swoich siostr, matek, corek. I jedni i drudzy traktuja Europejki jak zwykle mieso, bez najmniejszego szacunku nie tyle w naszym rozumieniu tego slowa- zwyczajnie patrza na nie z nieukrywana pogarda.

ten temat jest rownie zle zatytulowany.. sorry ale muzulmanie sa normalnymi ludzmi takimi samymi jak Ty.. jesli piszesz o turkach to prosze napisz tytul polka-turek

Gość polskiarab
piszę o muzułmanach :)

Gość polskiarab
w tej chwili konkretnie o turkach, ale to chyba nie problem? Tytuł jest dobry powinnam (turek) zamienić na muzułmanin, bo chodzi mi o aspekt traktowania kobiet w tych krajach.

Dokładnie. Nawet nie potrafisz zatutułować postu. Piszesz o Turkach, któzy dla Ciebie są Arabami, a później nagle ( a niby taka obyta i znająca kulturę) chrześcijanka-muzułamanin, który to temat nijak ma się do postu, który przytaczasz. CO ma chrześcijanka do tych dziewczyn o których piszesz? Jak któras jest wyznania Jehowy to juz jej nie dotyczy tak? Czy to wynika własnie z Twoich obserwacji?

dobrze to w takim razie powiedz mi jak sie traktuje kobiete w krajach muzulmanskich? i powiedz skad czerpiesz ta wiedze. bylas kiedys tam? oprocz Turcji bo w poprzednim temacie doczytalam ze bylas. Czy widzialas jak sie tam traktuje kobiety?

Gość polskiarab
rozumiem, że Turcja to kraj chrześcijański? A jeżeli nie to gdzie popełniłam błąd? :)

Gość polskiarab
pytanie skierowałam do oburzonej Pariss :) a dla Ciebie już smaruje posta :)

Turcja jest demokratyczną republiką. A już na pewno nie krajem chrześcijańskim, ja tego nie napisałam. I nie wklejaj swoich słów w czyjeś usta.

Gość polskiarab
pewnie nawet nie wiedziałaś, że Turcja to w 99% kraj wyznaniowo muzułmański :) to już wiesz :) a teraz nie przeszkadzać....

Gość polskiarab
Gdybyś wiedziała nie pieprzyłabyś o ustroju państwa, bo nie o tym mowa w wątku :) 🖐️

tak tak , Ty jesteś widzę najmądrzejsza na świecie i zawsze masz ostatnie zdanie. Zapytałam w poprzednim topiku co daje Tbie ten temat. I co Ciebie obchodzą te dziewczyny? Może chciałabys je nawrócić co? Czy to nie ich sprawa co robią? Co Ciebie obchodzi ich tyłek?

Gość Paryż Hilton
a propos Turków to byłam raz świadkiem takiej sytuacji(akcja dziej sie w Polsce w dużym mieście ) : wychodzi z turkish kebabu 3 turków(na oko około 30 lat) i z naprzeciwka w białyy dzień podchodzą i znienacka obamcują młoda ładna dziewczyna(złapali ja za pupe i kroscze) na ulicy do słownie jej koleżanka coś obrzuciła ich epitatami i wyzwiskami >przechodnie nie interweniowali bo byli przekonani ,ze ona zna tych kolesi -wszytko trwało jakieś 5 sekund, dopiero pózniej co po niektórzy zorientowali sie o co biega(jakis młody koleś zaczał gonic tych turków) TO było bardzo chamskie i obleśne -kolesie nie wygladali na pijanych (zupełny szok)Mam szacunek do kazdej narodowości ale turcy za bardzo sie rozpanoszyli chyba i niektórym trzeba by było utrzec nosa.Zastanawiam sie czy turcy tak chamsko również postępują z kobietami u siebie!!

Gość polskiarab
spokojnie, jeszcze chwila.

heheeh no jak zwykle ktos zaobserwowal pare sytuacji poznal paru muzulamninow i stereotypuje...znam wielu turkow bo bylam na wakcjach za granica ... 3 najblizszych mi byli naprawde w porzadku, wszytsko z szacunkiem itd nawet lepiej sie zachowywali niz niekotrzy polscy faceci,a wiadomo ze inni moga byc swiniami ale tak czy tak ten kto zalozyl ten topik,przepraszam ale musze powiedziec ze jest baaaardzo plytki,sa rozni ludzie a turcy wychowywani od kilku pokolen za granica sa naprawde inni,nie wszyscy ale SA,nawet niekorzy jak przyjezdzaja z turcji wychowani tam,umieja sie zachowac i naprawde maja szacunek itd..co t niektorzy umieja pieprzyc na jakas nacje,w tym przypadku na turkow!! tak samo jak ktos moze mowic ze polskie dziewczyny to korwy!ej no sory ale wiekszosc to porzadne dziewczyny..no ale tak jestem w polsce i nie moge zapominac ze tu duzo ludzi mysli jeszcze szufladkowo!

Gość kikka pikka
zrobili tak bo zburaczeli w polsce aaaa... i nie traktuja ich jak dziwki itp jakby nie chcialy to by do lozka nie poszly, czesc lubi niezobowiązujacy sex... wiec nie nazywaj tego kurestwem itp