Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PONIŻONA

Dostałam lanie za wibrator

Polecane posty

PONIŻONA Mam 16 lat.Wczoraj mama znalazł u mnie w pokoju wibrator, przyznałam się ze to mój i dostałam pasem na goły tyłek. Nigdy nie byłam tak poniżona i zawstydzona, wolałabym dostać w twarz jak dorosła kobieta. i dobrze ja bym CI wypierdolił w ryj!

Szczę-śliwa, tak pomijając główny wątek, miejscem gdzie kupujesz wibrator jest sex shop, a tam wstęp jest od 18 roku życia, czyli Twoja argumentacja jest mało przekonująca. Kupując przez net też POWINNO być ostrzeżenie, że wstęp dla pełnoletnich. Aczkolwiek samego lania za to oczywiście nie popieram.

Gość PONIŻONA
Matka wzięła ten wibrator do swojego pokoju i czasem słyszę w nocy to przyjemne brzęczenie i wtedy jestem podwójnie wściekła.

Gość ola12
hej jam masz na imie chce poznac twoje kary napisz do mnie na gg 11800793 adam 17 lat

Gość zakretka
No tak, zamiast sie cieszyc, ze corka woli wibrator niz uprawianie seksu z jakims malolatem dala lanie. To naturalne, ze dzieci dorastaja, dziewczyny maja swoje potrzeby, chyba wolalabym aby moja corka zaspokoila sie w ten sposob, niz narazala na choroby weneryczne i niechciana ciaze... Naprawde wspolczuje.

Gość OLA12
PROSZE ODPISAC NA GG 11800793 ADAM MAM PYTANIA

Gość OLA12
prosze nie opisze lanie

Gość Fritzlówna
Wysnuwam założenie, iż irytacja Mateczki/Rodzicielki została wywołana dostrzeżeniem dwustronności rzeczonego przedmiotu zwanego w szerokich "kafeteryjnych" kręgach wibratorem oraz zagrożeniem z tego płynącym, a mianowicie domniemaniem zajścia obopulnej stymulacji z Tatkiem. §Paragraf kodeksu przewinień¤ Przypisy: "Nienarodzona córka Fritzl'a".

Gość Fanfor
sunia__agunia odezwij się koniecznie...

Gość cddsds
łykacie każdą prowokacje.

Gość fanfor
"cddsds" pytał Cię ktoś o zdanie? a jak już musisz pisać to pisz do tematu a nie rzucasz jakieś smutne jak pizda teksty....

Gość Mirek34
Jeszcze za mało ci wlała, powinnaś na d.pie nie usiąść przez pół roku. Szkoda matki, pomyślałaś co czuła, jak z

Gość Mirek34
Jeszcze za mało ci wlała, powinnaś na d.pie nie usiąść przez pół roku. Szkoda matki, pomyślałaś co czuła, jak zobaczyła że ma takie zboczone i ohydne dziecko?

Gość Mirek,
jesteś pojebaany jak lato z radiem 🖐️

Gość PONIŻONA
Chcialm dodac ze to lanie bardzo mnie podniecilo teraz czesciej bede tak wpadac :)

Gość jola1133
No właśnie, sęk w tym, że dorosłą kobietą nie jesteś i matka ukarała cię tak jak się powinno karać dziecko, bo w rzeczywistości jesteś dzieckiem. Ehhh...

Gość sxdcfvgbhnjmk,lmn
nie, no dla mnie to jak opowiadanie erotyczne ze str bdsm, wasi rodzic esa zboczeni..

w Polsce to ciągle temat tabu, ale nie ma się co dziwić - większość wibratorów to ordynarne kopie narządów płciowych, co budzi zrozumiane obrzydzenie u większości starszych ludzi... ale z zachodu już przychodzą nowe trendy zabawek erotycznych, które jednocześnie dostarczają wiele przyjemności oraz są estetyczne - jak np ten delfinek http://funfactory.pl/product-pol-4084-Dildo-Whirly-FUN-FACTORY-turkusowe.html - myślę że mama nawet nie zorientowała by się, że to wibrator :)

Gość Caster
ten post to ściema! wibrator... a to dobre! i matka se teraz używa... zajebiste!

Gość 27 mężatka
dostaję lanie 1 w miesiącu profilaktycznie,pasem,nigdy nie wytrzymuje i płacze za to dostaje podwojnie.Ale lania z wczorej nigdy nie zapomnę dostałam w gołą pupe przy kolegach męża który się chwalił jak podporządkowac żonke,mało tego podobało im się wołali więcej... płakałam i skakałam z bólu i upokorzenia,dostałam 40 pasów,pupa piekła ale tyle zawsze dostaje,ale wczorej dostałam baty przez tych koleszków,mąż wyjął dyscypline i wlał mi jeszcze 20 popuściłam troche z bólu i za to otrzymałam jeszcze rzemieniem kwiczałam piszczałam błagałam,na nic skóra na dupie popękała prawie kupe zrobiłam ale się powstrzymałam bo za to pewnie biłby mnie do krwi,po tym klęczałam na fotelu z wypiętym tyłkiem a kumple męża robili fotki komórką cóż za wstyd szlochałam z 2 godziny tak bolało,nie mogę siedziec powiedzcie czym złagodzic ból pupy pociętej rzemieniem???????? nigdy więcej nie chciałabym dostać takiego manta,wole raz w m-c solidne lanie pasem,siniaki schodzą tydzień i jest ok. wczorej straciłam rachube dostałam ze 300 batów pewnie

Gość Boratka
Hej Mężatka to chyba jakaś ściema?

Gość Alexiaaaaaaaaa
dostaję lanie 1 w miesiącu profilaktycznie,pasem,nigdy nie wytrzymuje i płacze za to dostaje podwojnie.Ale lania z wczorej nigdy nie zapomnę dostałam w gołą pupe przy kolegach męża który się chwalił jak podporządkowac żonke,mało tego podobało im się wołali więcej... płakałam i skakałam z bólu i upokorzenia,dostałam 40 pasów,pupa piekła ale tyle zawsze dostaje,ale wczorej dostałam baty przez tych koleszków,mąż wyjął dyscypline i wlał mi jeszcze 20 popuściłam troche z bólu i za to otrzymałam jeszcze rzemieniem kwiczałam piszczałam błagałam,na nic skóra na dupie popękała prawie kupe zrobiłam ale się powstrzymałam bo za to pewnie biłby mnie do krwi,po tym klęczałam na fotelu z wypiętym tyłkiem a kumple męża robili fotki komórką cóż za wstyd szlochałam z 2 godziny tak bolało,nie mogę siedziec powiedzcie czym złagodzic ból pupy pociętej rzemieniem???????? nigdy więcej nie chciałabym dostać takiego manta,wole raz w m-c solidne lanie pasem,siniaki schodzą tydzień i jest ok. wczorej straciłam rachube dostałam ze 300 batów pewnie NIBY TO PRAWDA !? jak tak to zglos na policje albo ROZWÓD !!!!! nie dawaj sie

Gość mężatka27
jasne że ściema,to tylko fantazje erotyczne....myślicie że istnieją takie kary he he he...powinnam to dać do kategorii opowiadania.

Gość takilajf
Ja bym chetnie nadstawila pupe do lania ale nie mam komu, ty dostalas klapsy od nieodpowiedniej osoby ale masz chociaz wibrator. A serio nie mam pojecia jak udalo sie twojej matce naklonic cie do zdjecia majtek i wypiecia pupy. Moja musialaby mnie najpierw pozbawic przytomnosci. Szanuj sie dziewczyno, rodzice nie sa bogami. Twoja matka sama jest zagubiona dziewczynka, ktora nie wiedziala jak postapic. Nie godz sie nastepnym razem na takie kary, zobaczysz opusci reke bezsilna i nic ci nie zrobi. Moze nawet zacznie myslec.

Gość Kicia kicia kicia
sorry ale w wieku 16 lat byłam już silniejsza od mojej matki i w życiu nie dałabym sobie wlać na goły tyłek :o w wieku 10 lat udawałam że skoczę z balkonu jeśli podejdzie bliżej z paskiem :P szalone czasy 16 lat i się dałaś?????? ale z ciebie pierdoła :P

Gość Kicia kicia kicia
ale żal mi tych dzieci co nigdy nie dostają w dupe. To by im dobrze zrobiło. Potem stykaja się z brutalnym zyciem, życie im dopierdoli konkretnie a oni zszokowani bo było tak pięknie do tej pory. Samobójstwo i tyle.