Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PONIŻONA

Dostałam lanie za wibrator

Polecane posty

Gość PONIŻONA

Mam 16 lat.Wczoraj mama znalazł u mnie w pokoju wibrator, przyznałam się ze to mój i dostałam pasem na goły tyłek. Nigdy nie byłam tak poniżona i zawstydzona, wolałabym dostać w twarz jak dorosła kobieta.

Gość wspolczuje
porozmawiaj z mama i zapytaj czy woli jak uzywasz wibratora, czy gdybys sypiala z facetem??

Gość i ja tez
dostalam w wieku 16 lat- wogole jedyny raz w zyciu- wiem co to za poniżenie... wydaje ci sie ze jestes dorosla itp. a tu jak gowniarze matka kaze ci pochylic sie, zdejmuje majty i leje pasem.Plakalam wtedy nie z bolu ale z ponizenia wlasnie

Gość Katttttttteeeeeee
Ale mama czy tata cię zbił... No bo jak matka to na twoim miejscu bym się nie dała zbić.. A jeśli ojciec to już gorzej.. Pokazałabym mu pipę... Albo włożyła bym sobie w nią palec... Specjalnie :(

Gość wwawawa
Jak ojciec bije córkę w tym wieku to jest chyba jakiś zboczony i trzeba to zgłosić na policję! Ale generalnie uważam że jest to metoda wychowawcza wbrew temu co sie teraz mówi-nie chodzi o jakieś katowanie ale o normalne lanie(choć czsem mozebyć mocne)w ostateczności.I nie jestem żadnym moherem a znam to z własnego doświadczenia-byłam nawet troche starsza i okres dijrzewania przechodziłam dość burzliwie i rodzice dlugo mi powtarzali, że ''jeszcze jeden wybryk'' i dostanę w końcu w dupe bo jestem jeszcze gówniarą(jak byłam mała dostawałam sporadycznie klapsy).I raz rzeczywiście przegięłam -było długie kazanie od obojga rodziców a na końcu ojciec powiedział, że tak jak mnie ostrzegali dostanę lanie bo nic do mnie nie trafia.przyniósł mamie pas ale sam wyszedł z pokoju i zostawił nas same.Karę wymierzyła mi mama=bez żadnego sadyzmu i znęcania się choć nie były to lekkie klapsy i mój płacz i przeprasznie nie powstrzymały jej.Kazała mi podnieść koszule nocną, oprzeć się o biurko i powiedziała, że dostanę 10 pasów.Po pięciu spytała czy chcę przerwę, a po zakończeniu lania przytuliła mnie,powiedziła ze kocha i ze na to poprostu zasłużyłam. Choć uświadomiłam to sobie póżniej poczułam wtedy jej wielką miłość.

Gość samotna_w_sieci
wwawawa yyyy wszytsko dobrze z toba??

Gość georgie
O rany, co to ludzie wyprawiają... Współczuję rodziców. Pewnie mama nie bardzo wiedziała, jak sobie poradzić z tą myślą, więc swoją frustrację wyładowała na tobie.

Gość M988
Ta mo(t)her - to zła kobieta jest.

Gość do ponizonej
a poczym mama poznala ze to Twoj wibrator? :)

Gość cremona
Pewnie wkurzyla sie ,ze wydajesz pieniadze na bzdety ,jakbys paluszkow nie miala.

Poniżona napisz proszę ile twoja mama ma lat. Nawiązując do poprzednich wypowiedzi to uważam że tzw. lanie jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Teraz tak promuje się bezstresowe wychowanie i dzięki temu młodzi ludzie są coraz bardziej agresywni.

Gość TRUDNO DOSTALAS
I JUZ MATCE SIE NIE DZIWIE jak pare soosb tutaj pewnie tez podejrzewam ze chce zebys o szkole myslala a nie o seksie sory

Gość PONIŻONA
D1982 uważasz ze lanie nikomu nie zaszkodziło- a dostałaś kiedykolwiek? Jak tak to jak się wtedy czułaś? Ja dostawałam mniejsze lub większe lania ale inaczej to odbierasz mając 5 cz10 lat a inaczej w tym wieku, kiedy jesteś już prawie dorosłą kobietą a tu jak małolata nie masz nic do gadania, musisz pokazać matce gołą pupe i ta poniżająca pozycja: pochylona z gołą pupą, majtki zsunięte do kolan.Ja naprawdę nie moge się po tym pozbierać

Poniżona nie codziło mi o ciebie z tym laniem.Nawiązałam do wypowiedzi wwawawa. Chodzi mi o wychowywanie małych dzieci. Nie mam na myśli agresji tylko porządnego klapsa na otrzeźwienie. Niestety są dzieci do których nic nie dociera. Co do ciebie Poniżona to twoja sytuacja jest nie ciekawa i dlatego rozumie twoje rozgoryczenie. Może porozmawiaj z mamą że trochę za późno na kary cielesne.poza tym wibrator to chyba intymna sprawa.

hymm... ja bym się taksamym laniem nie przejęła... ale umarłabym ze wstydu, jakby Mama znalazła u mnie wibrator :P (na szczęście nie mam ;) :D)

Gość setera
Z tym wibratorem to chodzilo o to ,,ze go kupilas ,czy o to ze sie zadowalasz sama ,bo to grzech?

Gość PONIŻONA
Chyba najbardziej mamę wkurzyło to, że był nieumyty od ostatniego razu i było na nim troche zaschniętego stolca (bo uwielbiam masturbować się analnie).

Gość a co bylo potem
czy na koniec matka oddala Ci wibrator czy postanowila sama sie z nim zabawic?

moja pewnie by się zmieszała i uśmiechnęła pod nosem, ale..... ciężko mi gdybać, kiedy mam już prawie drugie tyle lat, co Ty, a w wieku 16lat nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby kupić se wibrator :-O

Poniżona, dlaczego nie odmówiłaś ? Mogłaś przecież nie rozbierać się i nie pochylać. Odmówić przyjęcia lania. Co twoja matka by wtedy zrobiła ? Napewno nie rozebrała by cię na siłę. Ewentualnie dostała byś w twarz, tak jak być wolała. A tak w ogóle to uważam że to nic złego że masz wibrator i nikt nie powinien mieć ci tego za złe.

Gość szczę-śliwa
ja jak bym tak od matki dostała to bym z domu wyszła i tyle by mnie widziała.przynajmniej przez jakis tydzien dwa. wibrator to nie rzecz dozwolona od lat 18.mogla z toba porozmawiac i normalnie ci powiedziec co na ten temat mysli ona.