Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiem i dziewięć

Mój problem....moze dla Was to zabrzmi dziwacznie

Polecane posty

Gość osiem i dziewięć
Ja naprawde jestem innym facetem..... Przy niej czuje sie "kims" ..... Mysle ze nigdy nie zmarnuje jej zycia.....dam jej wszystko.

Moja mama pracowała jako sprzątaczka , mama mojego chłopaka całe życie była woźną w szkole i żadne z nas nie wstydzi się za swoje rodzicielki, mimo że oboje studiujemy. Nasi rodzice to prości ale porządni ludzie i są świetni. Znam kilka osób, które mają bogatych i wykształconych rodziców ale niestety jedno lub oboje są alkoholikami, a u innych kompletny brak zainteresowania i miłości do dzieci. Te przypadki uświadamiają mi, że nie zamieniła bym za nic na świecie mojej mamy sprzątaczki ani ojca po 2 klasach zawodówki.

Gość obiektywna35
Ile masz lat, że przejmujesz się opimią swoich kolegów??? Podejrzewm, że ok 20! Nawet Ciebie troche rozumiem bo w tym wieku miałam podobny problem i też bardzo się tego wstydziłam, bo wiem iż jest taki czas , że mimo swojej miłości człowiek liczy się z opinią towarzystwa, z którym sie zadaje, ale pamietaj, że przyjaciele dzisiaj sa a jutro ich może nie być, naprawdę nie warto liczyc sie z ich zdaniem w tym wypadku, podejrzewam że będą Ci tylko zazdrościć> Moja koleżanka też mi ciągle dogryzała, ale ja w pewnym momecie przestałam zwracać na to uwagę, nie zaprosiłam jej na swój slub a ona sie jeszcze obraziła! Dzisiaj jestem bardzo szczęśliwą mężatką i dobrze nam sie powodzi, mamy wspólnych znajomych, z którymi sie świetnie bawimy! Jesli Twoi koledzy nie mogą tego zaakceptować nie są po prostu warci Twojej przyjaźni i lepiej zamień ich na innych, którzy są normalni i bardziej torelancyjni! Pomysl co jest dla Ciebie waźniejsze Ona czy ci pseudo przyjaciele, z nimi nie będziesz przez całe życie a z nia moźesz byc -do starości- bardzo szczęśliwy! Dokonaj właściwego wyboru i zrób tak jak podpowiada Ci serce, czuje że jesteś fajnym chłopakiem tylko troche się pogubiłeś! Pozdrawiam i życzę szczęścia, z tą przmiłą dziewczyną :-)

Tak naprawde to co robi jej matka nie ma znaczenia! \"Żadna praca nie chańbi\" !!! Nie odbieraj sobie szansy na miłość, bo po latach możesz tego bardzo żałować. A twoi kumple? jak sam widzisz...totalni idioci. Pewnie ci zazdroszczą i tyle. Olej ich. Idź za głosem serca!

Gość osiem i dziewięć
dodajecie odwagi

Gość ___PROWOKACJA___
i to dość marna zresztą :O

Gość osiem i dziewięć
prowokacja?????? Heh no nieźle:D Pozdro!

Gość obiektywna35
Kochaniutki na odwage to musisz się już zdobyc sam! Nie przesadzaj!!!!!

Gość 590789
jesteś DUPEK

Gość polapola
Ale Ty puściutki jesteś-rety! To może popros kumpli niech Ci znajdą dziewczynę z lepszą mamusią. Ręce opadają, że ktoś może być taki głupiutki, a mieć juz tyle lat. a kumple jasne, że się wysmiewaja, bo mimo, że im sie podoba nie moga jej pewnie mieć. a Ty dalej słuchaj swoich koleżków od siedmiu boleści, ciekawe jak an tym wyjdziesz albo otrząśnij się wreszcie!!

Gość hehe tepy facet jestes

Wiesz co...chcesz być z dziewczyną czy z jej matką?! A po drugie chcesz mieć dziewczynę czy chodzić za rękę i na kolacje z przyjaciółmi ?! Postaw się na jej miejscu. Co ona by zrobiła jakby Twoja matka sprzątała klatki schodowe? Zapewne olałaby to. Ale cóż...Faceci są inni.