Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mum-to-be

Goń się - tak 15 letni syn

Polecane posty

Gość mum-to-be

odezwał się do matki. Nie znoszę gówniarstwa w tym wieku. Zachowują się jak pępek świata, "wiecznie niezrozumiany", do tego większość chamska i wulgarna. Tak sobie myślę, te wszystkie młode mamy patrzące na swoje pociechy jak na prawdziwe cuda, poświęcające tak wiele, traktujące macierzyństwo jak misję... żyby potem usłyszeć "goń się". Nie wiem czy w dzisiejszym świecie, warto mieć dzieci. Na pewno nie można się wiele po nich spodziewać

7 letni syn mojej sąsiadki mówi do niej spier****j, i wcale ta rodzina na patologię nie wygląda

Gość mum-to-be
To są wyniki tzw bezstresowego wychowania

Gość moge powiedziec nawet
mojej kumpeli syn jak wrocil kiedys z obozu w wieku 16 lat to tez ja czestowal takimi haslami. zrobil sie buntowniczy i agresywny. pewnego razu jak jej powiedzial zamknij ryj i ona sie uniosla to malo nie skoczyl jej do oczu. zadzwonila na policje( umowila sie wczesniej ze znajomym policjantem), syna zabrali, zrobili mu reprymendy, ze jak nie zmieni sie to cos tam........ i chlopak calkiem inny. wiadomo,ze kazdemu zdarzaja sie bledy wychowawcze, ale ta kumpela naprawde starala sie byc dobra aczkolwiek wymagajaca matka.

Gość Paryż Hilton
tak 30 lat temu gówniaż dostał by pasem kilkanscie razy po tyłku od ojca i by tak nie mówił...a teraz ło boze rodzice poszli by do wiezienia , tvn uwaga , miedzynarodowy trybuanł sprawiedliwosci, unesco i bóg wie co jeszce

Gość glupi rodzice maja glupie
i chamskie dzieci. Moj nigdy sie do mnie ( ani do innych) tak nie odzywa. Nie jest specjalnie surowo wychowywany, w kazdym razie bez bicia,po prostu w domu nikt tak nie mowi .Jak rodzice nie sa dobrym wzorem i autorytetem to tak jest - i to nie od czasow zalezy.

Gość the unit
trzeba po prosty dobrze dziecko wychowac, a wychowanie powinno zaczac od najmniejszych loat, bo juz wtedy umysl dziecka sie ksztaltuje; bo w wieku 15 gdy sie rodzice skapna, ze cos jest nie tak, to juz ciezko wychowac

Gość mum-to-be
Tamten gówniarz dostał za to w twarz - od matki, która jest najspokojniejszą osobą na świecie. Dwa dni się nie odzywali, po czym przyszedł i ją przeprosił. Nic tylko dyscyplina i konsekwencja. Inaczej zero szacunku

Gość tiaa swietna metoda
wychowawcza- lac w twarz. Nie dziwie sie, ze synus takiej matki wyrosl na chama

Gość mum-to-be
Dostał pierwszy raz w życiu. Nie uważasz że słusznie?

Gość acsbewfgbdsli
do glupi rodzice...- moja mama jest najkochansza, najczulsza, najwspanialsza matka, MADRA matka. i sama jej nie raz z takim tekstem wyjechalam jak dojrzewalam.... czy to na pewno jej wina...??? bo mi jakos sie tak nie wydaje!!!

Gość mum-to-be
Pogadajcie z ludźmi powyżej 30 roku życia. Jak wtedy się odnosiło do rodziców, nauczycieli, udzi dorosłych. Każdy z zapytanych powie, że tamte relacje były normalne i że nawet jak dostali porządnie w dupskko to im się należało. Nie mówię oczywiście o rodzicach którzy maltretują dzieci

moja 5 letnia siostra klnie jak szewc :-O to chyba przeze mnie, ale nie odzywa sie tak do rodzicow oczywiscie ;)