Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moderNgirL

Ma ktoś napisy do filmu Armagedon prosze

Polecane posty

Gość moderNgirL

jesli ktoś ma prosze o wysłanie,nie moge ich znalesc,szukam od godziny i nic bober44@interia.pl

po pierwsze google.pl, a po drugie - nie armagedon tylko armageddon po n-te to rozmiar pliku (ow), wartosc FPS i format napisow sa Ci potrzebne, bo za chwile zalozysz znowu topik ze masz ale ze Ci nie dzialaja...

Gość moderNgirL
DO leśne mruczenie szukałam na wielu stronach,znalazłam pewną strone klikam pobeirz i nic mi sie nie otwiera żebym mogła zapisac napisy czy cos wlasnie ztej stronki pobrałąm napisy i jest tak że napisy ida za szybko,npo kocham Cie a za 5 sek aktor mówi I love You dopiero;/juz mnie trafia

wejdz do katalogu w ktorym masz film, kliknij prawym przyciskiem myszy na niego i wybierz opcje wlasciwosci. nastepnie otworz zakladke podsumowanie. sa tam wypisane dane na temat filmu: szybkosc wyrazona w klatkach na sekunde, czas trwania i wielkosc obrazu w pikselach. musisz dobrac plik z napisami na podstawie tych parametrow. praktycznie niemozliwe jest, aby nie bylo napisow pasujacych do Twojej kopii filmu, bo jest on z byt stary. chyba ze wygrzebalas jakas kopie z zaswiatow, ktora ktos zrobil na wlasny uzytek.