Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezbyt uprzejma

Szampon dla mnie.

Polecane posty

Gość Niezbyt uprzejma

POszukuję jakiegoś dobrego szamponu dla siebie. Ostatnio używałam Dove- no, całkiem niezly. Mam włosy mieszane raczej. MYję co dwa dni, dlatego, ze na czubku głowy szybciej się przetłuszczają. Końcowki takie trochę sianowate, trochę. Poszukuję szamponu niedrogiego, który nada moim wlosom jedwabisty blask i miękkość... Co polecacie?

Gość Niezbyt uprzejma
zapomnialam dodac, ze wlosy mam cienkie, brazowe. Dove chyba trochę je obciążał. Nikt nie doradzi?

Gość żal mi też
jakiś przeciwpchelny

Gość moge powiedziec nawet
ja uzywam pantene i jestem zadowolona. fakt, ze sie przetluszczaja,ale ja i tak myje codziennie wlosy.

Gość Niezbyt uprzejma
żal mi też--> trochę kultury. mogę powiedzieć nawet--> uzywalam juz pantene. Po nim moje wlosy byly takie "lejące się", zbyt puszyste i lekkie, doslownie takie, jaby ich nie bylo. Nie podobal mi sie ten efekt. Ale dziekuje za radę. Szukam dalej.

Moje hity to Elseve czerwony do farbowanych -400ml w promo za 9.99 w Rossmannie Dove Pantene Timotei do tych brązowych czy jakoś tak co refleksy nadaje też niezły ;)

Gość Niezbyt uprzejmy
Podnoszę. DOradzcie.

Dla mnie dobry był Gliss Kur 19 składników, ale on trochę obciąża włosy. Może kup sobie po prostu dobry szampon oczyszczający a na suche końcówki jakieś dobre serum, np. z Joanny.

Gość vihenna
Ja stosuje zwykły przeciwłupieżowy z pokrzywy kupiony w sklepie z ziołami i do tego atopra do skóry z AZS bo czasem mam mocno zaczerwienioną skórę głowy i to jest najlepsze nawilżenie

Hym. Elseve L\'oreal - multiwitamina 2w1 albo Timotei Henna, ten dla wlosów brązowych :)

Gość Niezbyt uprzejma
Właśnie kupiłam ten timotei z henną... Mam nadzieję, że odżywi moje włosy i poprawi z deka kolor. Dziękuję za rady.