Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan serwisu Fotka.pl

*** NAJPIĘKNIEJSZA I NAJSEKSOWNIEJSZA PANNA NA FOTCE !!! ***

Polecane posty

Gość Ciii...
że co ?? że co ?? wszyscy widzą że kipie zazdrością ....:D ???? Buhahahaha....to ze ty jesteś napaleniec na plastikowe lale i to ci się podoba ...bo dzisiaj plastic jest fantastic to nie znaczy ze ja zazdroszczę jej tego że jest pustą zjaraną na solarium nienaturalną blondi...;/ figurę mam lepszą niż ona :D wiec to ona najwyżej może mi pozazdrościć bo nie mam sadła na brzuchu,wychudłych nóg i wypchanych cycków ...;/

Gość brecht
Co lubię moją kochaniutka suczke Dagmarke ;*;*;* moja niuniaaa ohhhh ! mój skarb piękniusi ! ohhh !! www.suczitta.fotka.pl szybkie samochody, adrenalina gwarantowana tipsy make-up ciuszki od Versace, Dolce & Gabanna , Diora, Prady , Roberta Cavalliego :) ;*;*;*;*;*;*;*;*;*C H A N E L ;*;*;*;*;*;*;*;*;*;* opalonych przystojniaków ze sweet cialkiem ... mmm ... hoot ! slodkie esemeski od slodziaków mych ! wizyty u kosmetyczki, solarium i te inne bajerki upiekszające :) hihihi buziooolki, te takie sweet niach, niach !! :D muaaah duzioooo jeszcze tego :)) buzioleczki od chanel ;*;**;*;* muaaaa

Gość Ciii...
A komentarz tej suczity w ogóle za mocny cytuje "Ehhhh nie wszystkie mają urode... a te pustaczki nie dość , że są brzydkie to jeszcze głupiee :)) a fujjj" buahahahaahahahahahaha...ta suczita brzydkiej buzi nie ma ale i tak jest pusta ...biedna...

Gość a gdzież
a po co się zaraz żenić, zeby pannę przelecieć???

Gość Ciii...
A teraz zacytuje jeszcze jeden komentarz suczity i stwierdzicie czy ona jest taka inteligentna ....:D "ojjj ojjj Bejbuś :*********** oczywiście ze dziś wieczorkiem miastko nashe :)))))) jak zawsie :***** hihi a wiesz ze lubie byc w centrum zainteresowania :)))) ale jak dotąd tylko Twoja :*****" "Wczorajeze balety z Tobą Kochanie byly przecudowne ;*** Jak na parkiecie wymiatalas ... nioo Myseckooo ufffielbiam Ciem.. tak strashnie, strashnie ;**** Lofffciamm Ciemm ;***" Naprawdę inteligentne ...pogratulować ...;/

Gość ta ostatnia jaka wstrętna

Gość Ciii...
Cicho teraz obgadujemy suczite i chanelke :P dwie brzydkie pustaczki które uważają się za bóg wie kogo....no bo one są takie piękne takie cudne takie idealne ...och i jakże INTELIGENTNE ...

Gość 997 zgłoś się
suczitta- nick jak wygląd :o trzeba mieć naprawdę wzrok d dupie, żeby się jarać takim świństwem, albo bić w jajo po 6 razy dziennie :o wstydziłbym się z nią pokazać na mieście... bo byłoby mi głupio, że z takim lachonem idę obok siebie 🖐️

Gość brecht
2 dni temu o 09:25 Ojjj Rybcia jak te puste lachony nam zazdroszczą urody !! hihi i dobrzee przynajmniej jest ciekawie i jest dużo szumu wokół nas :)) hihi Koteckuu wczoraj było cudownie na mieście :)) busssiam ;*** HotChanel88 3 dni temu o 18:53 twojeee kochanie ma foteckii ;*** hihihi moja Myshkooo slodziutka ;*;*;**;*;* HotChanel88 3 dni temu o 17:28 mmm ale Ciem jush panowie tutaj podrywają, zazdsosna semm o moją Slicnotkee :zakochany::zakochany: Uffielbiam Ciem Misiacckuu ;** Wiecorkiem rozumiem,ze na podboj miasta ?? hihihi buziooleczki ;******* HotChanel88 3 dni temu o 17:24 Skarbeńku Ty moj najukochańszy :)) jush za godzinke bede miala wgrane foteczki ajjjccc :)) Koteccku kiedy siem widzimy cio ???

Gość 997 zgłoś się
brecht nawet nie próbuję zgadywać jakim cudem ukończyła szkołę podstawową:classic_cool:

997 a skad pewnosc ze ukonczyla ?:D ten kwiecisty styl pisania wiele mowi i moze nasuwac pewne watpliwosci :D

Gość poplakałam sie ze smiechu
czytajac teksty tych "cudownych" panienek. "slodkie esemeski od slodziaków mych ! buziooolki, te takie sweet niach, niach !! muaaah" :D:D:D:D:D:D

Gość 997 zgłoś się
No w sumie racja. Może pierwsze 3 klasy mama załatwiła downowi. Teraz dziecko męczy się zaocznie w specjale ...4 rok powtarza szóstą klasę :o We wrześniu ma zapewne komisa z matematyki...doprowadzanie ułamków do wspólnego mianownika...:o

Gość Ciii...
Taaak....idiotki ... śmiać mi się chce ...a jakieś one są pewne swojej "urody" hihih niop takie jesteśmy lasnecje piękniusie a te wredniusie kurewcie nam tak zazdrością no mushmy coś z tim zlobicc ...moshe pokassemy imm cycuski ciom my loffff myshecko ....hehehe

Gość Ciii...
Idealne wdałam się w ich style pisania....:D Normalni ludzie tak nie piszą.....:P

Gość kosmetic
ale wy sie podniecacie naprawde nie ma lepszych tematow???? jak sa takie puste to po co o nich dalej pisac... wrrr... faktycznie sa "urocze" :/ tylko juz dajcie sobie spokoj;)

Gość tylko puste dyskutują o
pustych :)

Gość Suczitta
Ulala :) dziękuje bardzo, że nas tak promujecie :)) szkoda, że nie potraficie napisać czegoś wprost na fotce :))) tylko umiecie wypisywać takie rzeczy tutaj :) pewnie nie jedna osoba zwas która tutaj pisze nie śmiała by nawet pokazać swoich fotek na fotka.pl :) ale przynajmniej widać jak komuś się nudzi, ma nadmiar czasu i promuje w internecie osoby w których widzi coś czego nie ma w samym sobie :)))) pozdrawiam serdecznie was wszystkich :)) jesteście troszeczkę ŻAŁOŚNI :))))

Gość Fan serwisu Fotka.pl
Zazdroszczą i tyle...

Gość HotChanel88
widze, ze wszyscy wypowiadający sie tutaj więdza o mnie wiecej niż ja sama !!! Sadzicie, że ja jestem pusta tak??? hahaha to lepiej zobaczcie co wy (celowo z małej litery!!) reprezentujecie sobą !! Wasze szare, nudne życie zmusza was do tego, iż ingerujecie w moje!! Oceniacie ludzi po wyglądze, po głupich fotkach co jest przejawem tylko tego jak puste i płytkie są wasze głowy! Zal mi was... Nie sądzilam, że ludzie potrafią być tacy ograniczeni umyslowo! A większosć z was nie ma odwagi powiedzieć tego wprost!! Pustaki ! Aha!! Drodzy czytelnicy tego niezwykle "interesującego" forum zawiadamiam wam, ze ukończylam LO !! hahah piszcie dalej, piszcie !! Ja się chce jeszcze troche pośmiac, chyba zaczne notować te wasze "inteligentne" komentarze" :]

serdeczne gratulacje za ukonczenie LO :-P :D - wieczorowe czy jakies liceum kosmetyczne ? :-P :D

Gość HotChanel88
ojjj własnie przejawil sie debilizm ! Jak sama nazwa mowi LO to Liceum Ogolnoksztalcące! Profil OGÓLNY ! ;] a Nie kosmetyczny :] hahahahahah

Gość Suczitta
Ojjj niektórzy to chyba naprawdę nie mają co robić, a przy okazji pokazują jacy są inteligentni nie znając skrótu LO :) brawo dla "wykształconych" :))))

Gość katorga patrzec na lachony...
wspolczucia gorace dla istot z tych fotek...banalna kolorystyka...rozowy i niebieski...az sie zigać chce...

Gość Dziewczyny nie przejmujcie się
Tu siedzą "laski" o takiej urodzie, że miałyby na fotce poniżej 9,00 (co nie jest łatwe do zrobienia). Są to pasztety, które Wam zazdroszczą. Często właśnie dlatego pojawiają się tutaj tematy - prowokacje, gdzie ktoś wkleja link do fotki pięknej dziewczyny, a potem ma polewkę z tych zazdrośnić, które piszą, że brzydka, że one ładniejsze, itd. - same siebie oszukują :-O

jeszcze raz Ci gratuluje ukonczenia - to zapewne wielkie osiagniecie , ukonczylas ......hmmmmmm a maturka zdana ?:D :D pozdrawiam :D

a skrot LO ?? Proste jak drut, z ktorym macie czesto do czynienia...albo ciagniecia...hehe... Lachony Obskórne... :P

Bidulki maja zanizone poczucie wlasnej wartosci, co sie tak pokazuja w tej sieci i czekaja na rycerza na koniu...albo tylko na konia...hjehjehje...bueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee