Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leśniczka

być leśnikiem?

Polecane posty

hakuna - a to wszystko jasne, bo w tym wieku czlowiek jeszcze zyje zludzeniami, wiem po sobie ;) wierze Ci w takim razie, ze jeszcze czekasz na swojego ksiecia z bajki, nikt Ci tego nie zabroni. marzenia maja to do siebie, ze nigdy nie znikaja, czasem tylko zolkna...ksiazeta tez :classic_cool: lesniczka - zachowuj sie, nie jestes w lesie wiec nie krzycz. nie znam zadnych ludzi ktorych znasz Ty. dam Ci wskazowke, ze to nadlesnictwo jest na poludniu kraju...

Gość leśniczka
największe dla mnie podlesie, to Puszcza Białowieska, a dyrektor centralny lasów państwowych, to Tadek, nie?

Gość leśniczka
ja tez mam ochotę na jelonka w postaci męskiej ;) a dyrektorem lasów był do niedawna mój kumpelisko Janusz ;O

Gość leśniczka
😭-i gówno ze znajomości

no prawie rozumiem...ale zywiciel? Ty chyba jelenia a nie jelonka szukasz mala! :D ale z ta glowa mi sie podoba, masz u mnie plusa, wiem ze bedziesz dobra zona :classic_cool: lesniczka - zapisz sobie, ze najwiekszym w tym kraju terenem zarzadza nadlesnictwo Siewierz, (przynajmniej bylo tak pare lat temu jeszcze). jak bedziesz miala egzam na pewno zdasz ;)

Gość leśniczka
leśne cudowne , hmmmm mruczenie Zabierz mnie tam ....

Gość leśniczka
Nic mi nie mówi Siewierz, ale Janusz D.-tak Kocham cie za poczucie humoru, hehe

lesniczka - za mloda jeszcze jestes na takie szkoly przetrwania ;) hakuna - tzn ze jest juz jakis janek? tak mam to rozumiec? bo wiesz, z zonami to jest tak, ze po 30tu latach tylko one moga uslyszec, sa jeszcze ladne zgrabne i powabne...i niekoniecznie tylko od swoich mezow ;) p.s. jak jestes juz zajeta, to co mi garnek zawracasz? :classic_cool: wiesz przeciez, ze ja mezatek sie nie dotykam.

Gość leśniczka
oj, ty niemądry, mruczenie-wprost sie w Tobie zakochałam :)

Gość leśniczka
i też Cię kocham, Hakuna I tez Cię kocham, Hakuna :D ;d

lesniczka - nie martw sie, przespisz sie, wytrzezwiejesz, do rana Ci przejdzie ;) hakuna - baby do garow nie, a mezczyzni do roboty, hm? przebierasz to chyba na forum...w postach :classic_cool: a tak na powaznie, nie Cierpie kobiet pustakow, chce miec taka, ktora potrafi sobie ze wszystkim poradzic - tzw kobiete zyciowa. obiadow nie jadam, wiec nie stresuj sie. a zreszta i tak lepiej gotuje niz niejedna kobieta :P i nie baw sie ze mna, bo to jestes jak dziewczynka z zapalkami w skladzie saletry potasowej :classic_cool:

Gość leśniczka
skąd wiedziałeś, ze jestem naćpana, po pierwsze?

no dobra hakuna, mojego maila masz w profilu, daj gg. biore Cie :) z tym raz na Cieplo, to mi sie z herbata kojarzy. to czaaaasami jakos przelkne, wiem ze takie czasy ze mamy rownouprawnienie :O co do poswiecen, zobacz ile juz z Toba gadam na forum :classic_cool: lesniczka - nie przesadzasz troche?

Gość leśniczka
hakuna, myślisz, że to ten facet? Mruczenie...ozwij się, mam Ci coś do powiedzenia

Gość leśniczka
Nom, ...mruczenie leśne to juz dla mnie raj na ziemi, ale skoroś zajęty....

hakuna - Twoj charakterek jest niczym w porownaniu z moim, wiec ta czepliwosc mnie tylko zacheca ;) wiesz, caly czas czekam na ten nr gg, bo taka jedna napisala mi kiedys, ze \"najmniejszy krok w stronę celu wart jest więcej, niż maraton dobrych chęci..\" ale Ty i tak pewnie nie znasz tego powiedzenia...:classic_cool: p.s. zrobie Ci te herbate, zielona moze byc? lesniczka - czego potrzebujesz ode mnie niewiasto?

Gość leśniczka
hahaha, kładę się na fotelu :D

Gość leśniczka
niewiasta potrzebuje informacji. zaraz przylezę.

hakuna - jako dojrzala emocjonalnie nastolatka powinnas wiedziec, zeby nie uzywac na tym forum takich jak wyrazow jak kakao :O co do powiedzenia to tez mi sie wydaje, ze to dobra kobieta byla, przynajmniej nie mialem na co narzekac jak pamietam. hakuna, a umiesz zakolysac biodrami w rytm tych bebenkow? http://voila.pl/dgrwc/?1 :classic_cool:

hakuna, zacznij sie przyzwyczajac do stoponiowo rosnacego napiecia ;) kurde dobrze trafilem, nie dosc, ze bede mial fajna zone, to jeszcze nauczy mnie tanczyc :D zapisz sobie koniecznie ten kawalek na dysku, puszcze Ci go na egzaminie wstepnym :classic_cool: p.s. gdzie ten email? 😭

Gość leśniczka
rytmy ww sam raz dla mnie :) Coś nachrzania mi klawiatua, ale jeśli chcesz, mogę zatańczyć Ci bongo :D

nigdzie nie napisalem, ze cierpie na nietanecznosc. mam po prostu inne wyczucie rytmu niz pozostala czesc ludzkosci. pocieszam sie, ze mozart tez tak ponoc mial :classic_cool: adres wzialem po sekundzie jak sie pojawil, taki juz spotrzegawczy jestem. (ciekawe za ile sie kapniesz ze dostalas maila? ) :P

Gość leśniczka
po prostu, na paluszkach i biodrami :D

oj hakuna, przeciez wiesz ze i tak sie sobie niespodobamy i piszemy z dwoch krancow polski, wiec nie masz co zwlekac, miejmy to juz za soba :D co do mozarta, to obawiam sie, ze jestem od niego wyzszy :classic_cool: lesniczka - poproszke probke takiego tanca w Twoim wykonaniu w postaci materialu wideo ;)

Gość leśniczka
Oki, ale pod warunkiem, ze naprawde jestes lesnikiem i opowiesz mi, jak do tego doszło :D

Gość leśniczka
no to czekam ....:D