Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rura z kremem

Po czym poznać że ktos jest psychopatą..?

Polecane posty

Gość rura z kremem

Słuchajcie, mam bardzo powazne pytanie. Poznałam gościa na necie, który przesiadział kilka lat w więzieniu, dokładnie wyszedł 20 lat temu. Wg mnie to swietny gosc, inteligentny, uczuciowy i wrażliwy, duzo rozmawiamy. Sek w tym że nie potrafie mu zaufac do końca ze względu na jego przeszłość. I pewnie więkzość z was mi przyzna rację, ale jak na razie niczym mi nie podpadł, chociaż się doszukuję w jego rozmowach czegoś co by zapaliło u mnie czerwoną ostrzegawczą lampkę.. Czy można jakoś z rozmowy wywnioskować że facet ma jednak jakąś skrzywioną osobowosc..? Co powinno mnie niepokoić..? Może znacie jakiś sposób zeby się w tym odnaleźć..?

Gość ujjjjjjjjjjj
wlasnie to ze jest taki "swietny" bliski idealowi!!! przewaznie tacy to swiry a ludzie daja sie na takich nabierac ich kamuflasz jest bardzo dobry kryja to wlasnie inteligencja wiec daj sobie z nim spokoj jest bardzo madry i przebiegly a ty widocznie ze tego sama nie rozgryzlas durna jestes

Gość rura z kremem
nie jest ideałem , sam mi opowiedział o swojej przeszłości i wcale się nie starał przy tym wybielic, a z gadki jest normalny, jak każdy porządny z którym rozmawiałam.. Noe chce go skreslać z powodu jego przeszłości, ale fakt faktem że nie ufam mu... chociaz nie mam żadnych podstaw poza tym że kiedys siedział... Jak mam poznac czy ściemnia.? czy mnie nabiera i żeruje na mojej rzekomej naiwności..? Prosze o poważne wypowiedzi, to wazne dla mnie.

Gość ujjjjjjjjjjj
no wlasnie szczerze ci mowie daj sobie z nim spokuj i nie rob z siebie matki Teresy z Kalkuty facet ma nieciekawa przeszlosc i przyszlosc tez pewnie bedzie bardzo ciekawa:D serio odpusc sobie jest tylu facetow na swiecie co jeszcze nie byli w pudle:D

Gość no ale jak wyszedl
20 lat temu to chyba z nim juz wszystko ok, ale duzo tez zalezy za co siedzial...

Gość co za glupie pytanie
jak poznac,czy sciemnia a czy my go znamy??

Gość ujjjjjjjjjjj
ja nawet nie zamienilaym z takim gosciem pol slowa!!! a ty jak widac jestes ciekawa i to bardzo jego samego ....ale mowie ci nie wyjdzie ci to na dobre takich to szeroko omijac!!

Gość rura z kremem
ale on już ma 44 lata... Twierdzi że tamto minęlo...

Gość ujjjjjjjjjjj
czekaj a to ile on ma lat 50? a ty ile?

Gość rura z kremem
siedział za rozboje i kradzieże..

no i co w zwiazku z tym?

Gość ujjjjjjjjjjj
nooo 44 lata po wiezieniu hmmmmm.....gdybym ja byla nim tez bym przez neta nakrecala jakas mloda naiwna laske:D

Gość rura z kremem
nie zrozumcie mnie źle.. czy naprawde uwazacie że facet jest stracony..? ze nie mozna ufać..? Bo ja do końca nie jestem tego pewna... w ogóle niczego nie jestem pewna...

Gość rura z kremem
wcale mnie nie podkreca, jest grzeczny i się nie narzuca.

kazdy jest inny jednemu taka nauczka pomoze drugiemu wprost przeciwnie

Gość ujjjjjjjjjjj
no kobito !!!ulituj sie !! jasne ze jest stracony kto by sie chcial zadawac z gosciem co chocby 100 lat temu byl w wiezieniu .....lepiej nie graj roli dobrej matki bo przegrasz

Gość rura z kremem
no dobrze, ale czy jest jakiś sposób żeby się przekonac ile jest wart..? Może go jakoś sprawdzić..? znacie jakis trik..?

Gość a za co siedzial

Skoro od 20 lat jest na wolności to znaczy, że chyyba zrozumiał lekcję, albo się nauczył wymigiwać. Prędzej to pierwsze. PS. Sprawdz sobie co to psychopatia.

Gość a za co siedzial

nie ma takich sposobow-kazdy jest inny,jeden jest szczery,inny falszywy,o co wlasciwie chodzi?,przeciez nie jestesmy jasnowidzami

Gość ujjjjjjjjjjj
ja bym nawet go nie chciala sprawdzac,prubowac,testowac,litowac sie ...tylko go zostawic w spokoju biedaczka niech sobie poszuka innej zaufanej:D

Gość rura z kremem
nie wiem, miałam nadzieje na jakąś cudowną receptę, jestem jakby w rozkroku bo bardzo mi sie podoba z gadki, ale przeszlośc mi sie nie podoba, i ni epotrafie go już ocenić, a w konsekwencji zerwac kontaktu... bo boje się ze go zranię jakimś stereotypowym myśleniem. Ale rozumiem, nie możecie mi pomóc..:(

A ja bym go na twoim miejscu nie skreślała. To było 20 lat temu. patrz jaki jest teraz a nie oceniaj przez pryzmat tak odległej przeszlości. Ciekawe czy większośc z tutaj wypowiadajaćych się spowiada się z grzeszków i czy chciałaoby, żeby ich oceniali na ich podstawie.

Gość izzzzz
A ja mam kolegę kt.óry kilka lat temu siedział kilka miesiecy w wiezieniu.Mogę powiedziec szczerze ze jest on dobrym człowiekiem,swojego czasu jak był bardzo młody narozrabiał,teraz wstydzi sie tego bardzo.Ja nie wiem dokłądnie za co siedzał,nie pytam się bo po co,ale wiem ze za nic strasznego,nie zabił,nie pobił ,nie zgwałcił,to wiem napewno.Ludziom powinno dać sie szanse.Z tym ze uwazaj bo jesli taka osoba stara sie bardzo wybielić,mówi jaki to był biedny itp i jest bardzo milutki ,może omotac się.Ja znajomego tego znajomego który siedział znam z widzenia jeszcze z okresu podstawówki,wiec wiem że nie stanowi zagrozeni jest ok,mieszkam niby w dużym mieście ale i tak każdy w dzielnicy zna kazdego to pomaga.Ty jesteś w gorszej sytuacji bo nie znasz jego samego długo,ani jego znajomych,czyli mało wiesz o nim.

Gość czamajda
zeby sie przekonac jaki jest,.,czy ma psychoaptyczne zapędy, musiałabyc wybadac, ale dyksretnie, jakie miał kontaty z kobietami i w ogole ludzmi z rodzina, czy mowi, o ludziach z nienawisciac czy nie. a najlpiej jakbys jakis jego znajomych znała, oni by cos powiedzieli ..a jak nie to z niego wyciagnij..jakie sa jego kontakty...z ludzmi w ogole, czy ma jakis znajoimych i przyjacioł..ja jest zbyt idealny, to mysle, ze to zły znak..

E tam, od razu psychopata... Facet mial w przeszlosci problemy z prawem a na ile to w nim zostalo - przekonasz sie osobiscie - jesli oczywiscie chcesz. Jestem zdania ze nikogo nie nalezy przekreslac - ale tez jesli czujemy ze tego zaufania jest jakos za malo - nie dawac za duzego kredytu. Nie angazowac sie. Na dystans i obserwowac bacznie - ale bez skrajnosci i ciaglego trzymania sie na bacznosci. Czyli - jednym slowem - potraktuj te znajomosc niezobowiazujaco, nie nastawiaj sie ze to ten jedyny ale zostaw temat otwarty. Czas pokaze. I nie daj sie wmanipulowac, nie wierz na piekne oczy ale patrz na ile slowa ida w parze z zachowaniem i czynami. Zreszta - taka postawe chyba kazdy powinien miec w stosunku do nowej znajomosci. Wiesz, teraz poprzez net to wszystko mozna powiedziec, obiecac - i jednoczesnie wszystko sobie wyobrazic. I jest tak ze widzimy nie to co jest a to co chcemy widziec. A to pulapka z ktorej bardzo trudno sie wydostac bo nam samym glupio sie przyznac ze bylismy tacy naiwni i z drugiej strony przeciez kazdy chce zeby ktos sie o niego troszczyl i zeby byc dla kogos waznym, prawda? A ze czesto wolimy isc droga na skroty... Skoro mu nie ufasz to jest jakis niewielki sygnal - posluchaj bo to moze byc glos intuicji. Bo moze nie chodzic wylacznie o te jego wiezienna przeszlosc ale o inne sprawy - stosunek do zwiazkow, kobiet (czy byl juz w zwiazku, czy ma dzieci i ile, czy sie nimi interesuje i na ile), pracy i innych ludzi. Pozdrawiam Cie i zycze slusznych wyborow

Gość haha tra la la
20 lat za kradzieże i rozboje ?? kobito tyle dostaje się tylko za morderstwo heh

Czytaj dokladnie. Wyszedl 20 lat temu a siedzial kilka lat - autorka topiku nie sprecyzowala. Tak sie tworza plotki. Zgodnie z zasada gluchego telefonu.