Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wr贸zka kunegunda

zobacz jaki los jest zapisany w gwiazdach!!

Polecane posty

Go艣膰 wr贸zka kunegunda

prosz臋 poda膰 ksywk臋 dat臋 zapalenia pierwszego papierosa i rozmiar biustonosza a wywr贸偶臋 co czeka was w najbli偶szym czasie! Moje wr贸偶by s膮 niezawodne. Czekam :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sukiszcze
22.12.2003 75C

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸zka kunegunda
poznasz przystojnego bruneta, ale uwa偶aj! jest on fa艂szywy i pragnie ci臋 uwie艣膰! ukojenie znajdziesz u boku pryszczatego rudzielca, kt贸ry posiada jednak偶e pi臋kn膮 dusz臋. w sprawach finansowych radz臋 wstrzyma膰 sie z powa偶niejszymi wydatkami. Spirytus jest drogi! :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸zka kunegunda
kto jeszcze, pr臋dzej, bo mi energia biopola s艂abnie i nied艂ugo b臋d膮 nici z wr贸偶b :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sukiszcze
dzi臋ki, wiedzia艂am 偶e musze rzuci膰 mojego Marcina i wyj艣膰 za Edmunda z s膮siedniej wioski, kt贸ry od dawna smali k' mnie cholewki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸zka kunegunda
ciesz臋 si臋, 偶e mog艂am pom贸c :classic_cool: jednak偶e moje biopole s艂abnie... kto jeszcze? bo zaraz wyga艣nie energia biopola i nici z wr贸偶enia dalszego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸zka kunegunda
Ajra, powinnas odrzuci膰 kompleksy dotycz膮ce wygl膮du zewn臋trznego, poniewa偶 jeste艣 pi臋kn膮 kobiet膮, kt贸ra wzbudza po偶膮danie wielu m臋偶czyzn, Jeden z nich, o imieniu Zenon, ju偶 nied艂ugo pojawi si臋 w twoim 偶yciu. Nie wi膮偶 si臋 z nim jednak! Ty jeste艣 jedynk膮 a on 8 i nic z tego nie b臋dzie! Powinna艣 te偶 poprawi膰 stosunki z rodzin膮 i nie kra艣膰 babce wina mszalnego z barku, poniewa偶 w stanie nietrze藕wym Zenon got贸w ci臋 wykorzysta膰!

Udost臋pnij ten post

dzi臋kuj臋 zapami臋tam zw艂aszcza to o babci. Niestety nie jestem zainteresowana Zenonem. Jak my艣lisz czy Gniewosz mnie pokocha? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalalalal......
15.06.1985 :D 75 C

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸zka kunegunda
whispers - w twoim 偶yciu widz lawin臋 zmian! tak, powinna艣 otworzy膰 si臋 na nowe znajomo艣ci. powinna艣 odrzuci膰 u偶ywki , uwa偶aj na swoje zdrowie... je艣li tego nie zrobisz...oj widz臋 ciemno艣膰, ciemno艣膰! :classic_cool: Aryo - Gniewosz nie jest ci pisany. Leci tylko na twoje 75 B. Ale nie martw si臋. W przysz艂ym roku na koloniach nad jeziorem poznasz go i odmienisz jego 偶ycie! B臋dzie to m臋偶czyzna w sile wieku jednak o m艂odym sercu! Obdarzy ci臋 szcz臋艣ciem a potem kopnie w kalendarz i ostatecznie uszcz臋艣liwi swym maj膮tkiem :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸zka kunegunda
niestety, mam za dobre serce, a jeszcze musz臋 pomedytowa膰 nad pokojem na 艣wiecie. odpowiem na wasze pytania w najbli偶szym czasie. 艣pijcie spokojnie kochani i pami臋tajcie - 艣wiat realizuje wasze wewn臋trzne pragnienia, lecz r贸wnie偶 obawy! :classic_cool: Nie b贸jcie sie obudzi膰 jutro z kacem, a na pewno tak sie nie stanie!

Udost臋pnij ten post