zetzetzet 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Witam wszystkie mile kolezanki zagladajace tu z UK. Przyznam ze moj post bedzie mial charakter ogloszenia - otoz kilka tygodni temu rozstalem sie ze swoja partnerka po kilkuletnim zwiazku - szukam zatem koleznaki z ktora moglbym wyskoczyc do pabu, kina, gdzies na weekend i czasem do lozka. Generalnie mam na mysli dosc swobodna relacje, gdyz na zwiazek gotowy nie jestem.. Mam nadzieje ze znajdzie sie sympatyczna kobieta, ktora bylaby zainteresowana ta forma spotkan. Pozdrawiam wszystkich;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za takie cos sie placi Napisano Sierpień 20, 2007 kolego...a ty chcesz za darmo??znajdz sobie tania dziwke..lub "pania do towarzystwa" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdegusciak Napisano Sierpień 20, 2007 dokladnie, zgadzam sie z poprzedniczka... chyba najbardziej chodzi Ci o to wskakiwanie do lozka...:O :O :O troche szacunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zetzetzet 0 Napisano Sierpień 20, 2007 nauczcie sie czytac lepiej, gdybym chcial \'taniej dziwki\' wyrazilbym sie inaczej..tymczasem szukam kogos zupelnie innego. Moze wy tworzycie zwiazki na zasadzie taniej dziwki, zycze powodzenia raczej i wiecej szacunku do siebie:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panie do towarzystwa Napisano Sierpień 20, 2007 tez kosztuja... To ty miej wiecej szacunku dla kobiet.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takich facetow.. Napisano Sierpień 20, 2007 to kobiety UNIKAJA!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach