Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martinka24

To spotkanie tuż tuż

Polecane posty

Gość Martinka24

Poradzcie jak się zachować na tym samym weselu będzie mój byy facet. tosunki nasze po rozstaniu raczej mało pryjazne.

Gość Martinka24
radzicie zainicjować sex?

Gość tangram
Normalnie się zachowywać. Przecież nikt Cię nie zmusi, żebyś z nim rozmawiała, tańczyła, na dobrą sprawę nie musisz nawet koło niego siedzieć.

wiem będę ze swoim narzeczonym . Hmm ciekawe jak on na niego zareaguje? A jak zagada co wtedy ? Nie mówiąc o tym że boje się spotkania minął ponad rok

zachowuj się normalnie :) jak będzie chciał pogadać niech gada to co było kiedyś nie ma już znaczenia liczy się to co jest teraz :) jeśli bedziesz ze swoim narzeczonym to nie ma chyba powodów do obaw?? :)

Gość tangram
Jak zagada to kurtuazyjnie wymień uprzejmości, odpowiedz zdawkowo na pytanie i zajmij się swoim narzeczonym, z którym tam będziesz. Zwłaszcza, jeśli narzeczony nie bardzo znagości weselnych to Ty musisz zadbać o to, żeby czuł się komfortowo na weselu. ;)

Skoro bedziesz z facetem do tego to Twoj narzeczony to czym w ogole sie przejmowac ??:P Moze napiszesz czego tak sie boisz?:)

Czego się boje sama niewiem może tego że bardzo mi na nim zależało i boje się że coś poczuje jak go spotkam. Pozatym nigdy nie byłam na tej samej imprezie co były jakiś mój facet i niewiem jak się zachowam. Kocham narzeczonego w kwietniu nasz ślub ale spotkanie trapi mnie