Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttt23

Ciało po ciąży

Polecane posty

Gość noowlasnie
dziewczynki a w ciuchach wygladacie ok?

Gość zrozpaczonaaaaaaaaaaa
w ciuchach okej, ale jak sie rozbiorę to porazka na maksa:O

Gość fdhfdsh
w ciuchach jest ok. oprócz opony która robi mi się w spodniach . zapominam o biodrówkach , na szczęście wróciły dżinsy z wysokim pasem , ale 3 lata temu to kaplica była z zakupem takich , wszystko krótkie i nie łapało tego "wora" . w sukienki ocisłe się nie pakuje . tylko takie z wysokim stanem (cięte bod biustem . nogi mam zgrabne , tyłek niczego sobnie , biust też atrakcyjny , tylko to okropne brzuszysko mi przeszkadza najbardziej . gdyby nie to ,to zamiast 42.nosiłabym 38:(

Gość fdhfdsh
ufia ...>mam nadwagę i waże teraz 92 kilo . poczekamy zobaczymy , jak ciebie życie uszczęśliwi:P

Gość ljg
w trakcie ciąży zostały rozciągnięte mięśnie, musicie je po prostu wzmocnić poprzez intensywne ćwiczenia

Gość czerwona pelerynka
szczera prawda,a najgorzej wkurza mnie to ze u nas (praca na produkcji)jest jeszcze ok.24 kobiet reszta to faceci i tak naprawde to faceci mysla tylko o tym zeby miec kochanke...gadaja tylko o tym miedzy soba i narzekaja na zony,ze zrzedliwe,grube itp,a jak zonka przyjdzie do nich po pracy to tacy kochani...podle to...i wiem ze kilka kobiet od nas spotyka sie z facetami z pracy a oboje maja kogos,sa to szczuple i ladne kobiety-przeciwienstwo zon...czemu kobiety przy kosci nie moga w pelni cieszyc sie zyciem?

Gość ljg
wyobraź sobie że Twój facet tyje nagle w ciągu paru miesięcy 20 kg?

Gość fdhfdsh
no to zdrowia życzę maleństwu.

Gość do ufia
nie chwal się - bez zdjęcia i tak trudno uwierzyć "pani modelko" ;-)

Gość niesprawiedliwe
jest to życie dla kobiet. Tyle poświęceń, bólu, nieprzespanych nocy a na koniec mąż ląduje z kochanką, a dziecko ma cię w dupie

Gość ja ciagle placze..
to straszne co przezywam w ciazy czulam sie zle nadmiar wody w organizmie mnie rozepchal,jestem miesiac po porodzie a nawet noga nie wchodzi mi w buty,nie mowiac o ubraniach wszystko jest za male nie dopinam sie cialo mam straszne -uda obwisle, tylek 2xwiekszy ,celulit brzuch -flak z wielkimi rozstepami przez ktore widze zylki, popekaly mi naczynka na nogach i to tez widac,nawet pod kolanami i pachami mam rozstepy siedze trzymam moje dziecko na rekach i placze mam troche ponad 20 lat a cialo 60 letniej kobiety koszmar ......chyba nigdy sie nie obudze

Gość oddddd
Chyba przesadziłas z tą wagą, albo urodzisz b. małe dziecko, albo dziecko "zjada ciebie''

Gość ufiaklamie
ufia 3 kg jeszcze niesdawno pisalas ze masz 5 na plusie i podalas ze jestes mala jak krasnal i masz sporawy brzuszek do swojego wzrostu wiec nie klam....

Gość huubba
ufia to ty jestes zwyczjnie glupia wyzywasz sie na obcej osobie, ktorej na oczy nie widzialas i moze byc piekna jak monica bellucci tylko dlatego ze masz swoje kompleksy jak kazda kobieta. ja nie bylam nigdy w ciazy, jestem bardzo zgrabna, wysoka i obiektywnie szczupla ale ze ostatnio przytylam pare kilo- czego podobno nadal nie widac bo taka mam budowe to ze wstydu nie wychodze z domu. przypuszczam ze niejedna kobieta gdyby mnie widziala czulaby zazdrosc. tylko na zewnatrz kazdy robi dobra mine do zlej gry i w ten sposob nawzajem sobie zazdroscimy tego udawanego zadowolenia z siebie. za mna na ulicy czesto ogladali sie faceci obejmujacy wlasne dziewczyny i wiecie co mialam zawsze ochote powiedziec- czego sie debilu ogladasz. idziesz ze swoja atrakcyjna dziewczyna. jezeli nie potrafisz jej docenic to spadaj. ale nie mialam odwagi. moze by nam bylo latwiej gdybysmy od siebie mialy wiecej wspracia

ja jestem b zadowolona, co prawda nie jest idealnie bo cycki spadly mi o jakies 1,5 rozmiaru, ale nie sa obwisle itp wlasnie niedawno wrocilam znad morza i moglam smialo pokazac sie w bikini :-D moje kolezanki po ciazy wygladaja tez ladnie, a moja bliska przyjacilka wyglada 100x lepiej po ciazy niz przed - b schudla po ciazy i nabrala naprawde b kobiecych ksztaltow

Gość tttt23
Do ja ciagle placze ;-( Nie płacz... to dopiero 4 tygodnie a Ty jesteś b. młoda i na pewno ciało się zregeneruje, troszkę cierpliwości

Gość tatanikodemka...
nie wiem jak mozna byc sexy bedac takim niskim jak ufia, ona nawet nie ma 160 cm wzrostu :-o sexy dla mnie to jest laska min 170 wzrostu, bo dlugie nogi i zgrabna pupcia to sa sexy rzeczy ale 150- z czyms tam-wybacz ale nie dla wiekszosci facetow :-o

Gość ljg
masz taki ciało na jakie sobie zasłużyłaś, ale zamiast siedzieć i płakać zacznij się ruszać. Znam kobiety, które po ciąży wyglądają lepiej niz przed własnie dzieki ćwiczeniom. Jeżeli nie uprawiałabyś żadnego sportu Twoje ciało i tak sflaczałoby prędzej czy póxniej.

Gość tttt23
Jeszcze jedno pytanko, do tych kobiet które zmieniły się na niekorzyść Zdecydujecie się na 2 dziecko?

Gość do ufia
No to dobrze, ze swoje wiesz, ale to bardzo niekulturalne być niemiłym dla kogoś innego. Proponuję poczytać książkę na temat bon-tonu.

nawet gdybym mocno zmienila sie na niekorzysc zdecydowalabym sie na 2 dziecko ale najpierw zrobila wszystko zeby dojsc do ladu i skladu po 1 ciazy nie mam super ciala, mam swoje minusy, ciagle daze do wyjsciowej wagi sprzed ciazy (zostaly mi jeszcze ok 3 kg) ale nie narzekam wiadomo ze zaraz po porodzie nikt nie wyglada jak modelka, ja tez mialam czas uzalania sie nad soba i swoja waga glowa do gory!

Gość fdhfdsh
ja ciągle płacze .... wiem swoje musisz z siebie wyrzucić i za każdym razem jak się widzisz , to się pytasz"panie Boże dlaczego właśnie ja , inne jakoś po ciąży dobrze wyglądają , a mnie musiało się takie coś porobić ?". znam to z autobiografi , jeszcze mam takie okresy ,że wysiadam i nie mogę na sienbie patrzeć ( a patrzę już 8 rok) . przyzwyczaisz sie trochę . te pod kolanamii na udach zbledna , ale trudno je opalic , przuch trochę schudnie , nie będzie odstawał tak jak teraz , ale sóra będzie cieńka i będzie zwisać . ale spójrz na maleństwo i pomyśl ,że warto było . przecież to dla niego to poświęcenie własnego ciała , przecież chodziło o to ,żeby było zdrowe i z dobrą wagą urodzeniową . 🌼 mamusiu . głowa do góry .

Gość ja ciagle placze..
a dlaczego mialam zaslozyc na takie cialo....za co?? dlaczego??nie wlewalam sobie wody do ciala nie wybieralam sobie zatrucia ciazowego :O dzieki

Gość fdhfdsh
ja jestem po drugim , i chciałabym za jakieś 5-6 lat następne . tylko mąż się naburmusza :P.

Gość huubba
ufia - jakbys byla z siebie zadowolona to nie bylabys agresywna tylko symaptyczna i wyrozumiala. to forum jest forma terapii i te kobiety, ktore potrafia zrozumiec gdzie ich problem odbija sie od dna a te ktore jak ty ida w zaparte niestety tona jeszcze glebiej. nie twierdze ze twoj problem tkwi w wygladzie ale dobrego samopoczucia nie masz na pewno

Gość ja ciagle placze..
to bylo do ljg nie dlatego ze duzo przytylam tak jest mialam poczatki zatrucia ciazowego dziecko urodzilam miesiac przed terminem bylo male i slabe nie gotowe na swiat nie jestem glupia i jakas plaksa to moje 2 dziecko z 1 ciaza i po bylo ok a teraz poprostu chyba poleglam

Gość jklik
dziewczyny ja urodzilam trojke dzieci mam 35 lat i nie wygladam na tyle-rozstepy mam ,cycki nie sa az tak jedrne ale co z tego-przed obcymi sie nie rozbiore a w bikini wygladaja ok-i tak sie cialo zmienia wiec nie ma sensu sie martwic-a skora mi nigdzue nie wisi bo cwicze

Gość ljg
Jeżeli ktoś całeżycie spędził na kanapie, przytył 30 kg w ciągu 9 miesięcy to sobie cięzko zapracował na rozstępy itp. atrakcje. Uważam jednak że masz szansę to zmienić. Przestań użalać sie nad sobą i zacznij ćwiczyć. Wielu kobietom to sie udaje. Masz takie ciało jakie sobie wypracujesz.

Gość fdhfdsh
ja ciągle płaczę ... no to m,asz przekichane , mnie już tak załatwiła 1 ciąża więc w cuda nie wierzyłam . ale ,że tobie się tak porobiło przy drugiej . masakra . ale teraz z dzieckiem ok.?