Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kloaczkaa

Pare pytan dot. winampa

Polecane posty

Gość kloaczkaa

Bede miala nowy komp bez winampa i bez neta. I w zwiazku z tym mam pare pytan. 1. Jak moge sciagnac Winampa bez neta w kompie i bez przegrywalki ? 2. JAK SKOPIOWAC PLAY LISTE Z WINAMPA|I WRZUCIC JĄ NP NA PENA? Blagam odpowiedZcie mi na te pyt. Bede wdzieczna!!!

Gość kloaczkaa
Plis niech ktos mi fachowo odpowie

zapisz sobie instalkę winampa na pedrivie i później zainstaluj go w nowym kompie co do drugiego pytania - nie rozumimem chyba :O

Gość kloaczkaa
Drugie pytanko: Na starzm kompie mam dluga playliste piosenek wWinampie i nie wiem jak je skopiowac...Nie moge ich nawet znalezc w kompie w zadnym folderze, są tylko na liscie obok Winampa/

jak są na playliscie to muszą być na kompie :) - żeby się dowiedzieć gdzie, to np. prawy klik myszki na daną piosenkę (tą na liscie) i \"view file info\" (po polsku będzie pewnie - zobacz info o pliku) - wyświetli się okno i na samej górze będziesz miała podaną lokalizację piosenki. albo zrób szukaj tytule (start - wyszukaj - muzyka (czy pliki muzyczne nie pamiętam) i szukaj po tytułach) samo zapisanie playlisty na pendrivie nic Ci nie da (bo zapisze się tylko lista a nie piosenki), a Ty musisz skopiować piosenki

Gość kloaczkaa
up :o

Gość kloaczkaa
Dziekuje za info, a na takim pendrivie zmiesci sie ile mniej wiecej piosenek ? kurcze bo najgorsze ze jest to że wlaczylam ,,szukaj" i szukalam po tytulach i wyswietlilo mi ze ..nic nie znaleziono" i teraz nie wiem gdzie te piosenki są pozapisywane

sporo się zmieści, może i wszystkie. nie wiem jakiej pojemności masz pena i ile jest tych piosenek ;) zrób jak Ci wyżej napisałam - prawy klik myszką na piosence (na playliście) i pokaże Ci lokalizację

Gość kloaczkaa
Piosenki znalazlam dzieki wielkie, ale jak znalezc INSTALKE WINAMPA???? Plis odp.

w folderze \"Winamp\" (pewnie na dysku C) w program files jest taka inna ikonka z płytą i kompterkiem (to będzie ta instalka)

Gość kloaczkaa
Kurcze nie mam czegos takiego... :/

Gość kloaczkaa
A mozna skopiowac z neta samą instalke na PenDriva?