Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gween

NASTOLATKI! Zrzucamy ZBĘDNE kg od 21 SIERPNIA!

Polecane posty

dzisaj nie wiem czy znajde bo ide juz skakac an skankance ale jutro jeszcze poszukam;) do jutra;*

ok napewno odesle;) Bardzo ladnie wygladasz;) aj tam udziska. po to tu jestesmy zeby miec szczuplejsze;) papa;*;* ide skakac do jutra:)

wiele bym w sobie zmieniła ;) jak na razie 1,5kg bo zdjęcie jest z przed 2 tyg gdzie osiągnęłam :P maksimum swojej wagi :classic_cool: zaczynam trochę normalnieć ;)

jak ktoś chce zobaczyć jak wyglądam to zapraszam na www.KittyAngel.fotka.pl nie wiem właściwie po co mam fotkę... Chyba z nudów... No ale zapraszam i oceniajie. email na wasze foteczki: biska_mala@o2.pl Wysylajcie.

ej Misia co ty gadasz!! Ładna laska z ciebie. a ten kolega to chłopak rozumiem ;) No fajn dziewczyna z ciebie :)

Gość kolrorowe kółko
Ema... Padam ale jestem zadowolona. 3.5 h na rowerze! :P Ciekawe ile waga jutro pokaże. A jak u Was? Jakieś zmiany??? Jakieś rezultaty? :)

he co z wami juz tak malo czasu a topik slabnie:( dobra ja napisze...:) jakos trudno bedzie do tych 40 kg do 3 wrzesnia ale chociaz 2-3 to by bylo dobrze jak by spadlo:) oj te moje marzenia:) Ja sie tam nie poddaje znow prawie sie rzucilam na ciastka ale nie ruszylam ich.:) cwiczylam dzis prawie godzine:) i cholernie dumna jestem happy i wogole :) trzymajcie za mnie kciuki wiecie co jak juz sie napale na cos slodkiego to przychodzi mysl ze ja was nie moge zawiesc i jak ja bede sie czula jak tu wroce i bede co bede musiala sklamac bo do grzeszka sie nie przyznam ..bardzo mi to pomaga.wedlug mnie to nie jest glod..tylko nasza podswiadomosc..a wyrzuty sumienia sa kilka razy wieksze..nie mozna sie poddawac jeszcze tylko kilka dni a ja pulchniutka jak kluseczka:(:( nie moge tak isc do budy..ma byc mniej..kilka cm w tylku..jutro ide biegac juz na pewno dzisiaj padalo rano:((( i tak mi plany popsulo . koncze pa pa

Misia zdjecie juz wyslalam;) zaraz wysle do Ciecie Biska;) wow kolorowe kolko 3.5 h na rowerze to spoko;) ja dzisjaj tez mialam isc na rower ale jak wyszlami juz jechalam to deszcz luna i teraz juz jest ladniej ale mi sie hamulce popsul;y a stacjonarnego nie mam zeby pojezdzic;( u mnie z efektami to nawet dobrze w bidorach mam 97.5 a w tali to nie wiem. wiecie na jaki pomysl wpadlam zeby kazda podala swoje wymiary i do jakich dozy i raz w tygodniu bedziemy mierzyly. ja moge nawet zrobic tabelke;) malutka-milutka pewnie ze topik NIE slabnie;) Gratuluje samozaparcia i nie rzucenia sie na ciastka;) a wiec piszcie swoje wymiary jakie chcecie miec i wzrost;)

Misiu dziekuje;* ale du**e i uda mam ogromne i dlatego chce schudnac gratuluje 0 grzechow;) mi dzisaj rodzice kupili krowki moje ulubione cukierki ale mam nadzieje ze ich nietkne. dziewczyny czemu tak zadko piszecie. i podajcie swoje wymiary na tabelke;)

;) ja rzadko pisze bo ostatnio mam sporo spraw na głowie i nie mam czasu , żeby spokojnie siąść do kompa :P Dzisiaj popełniłam 1grzech :P SB-sowski zjadłam 1małe jabłko ;) prosto z sadu nie mogłam sie oprzeć ten naturalny zapach i smak . Ale mam pewne usprawiedliwienie :D byłam u cioci , ktora ma gospodarstwo i 5godz pracowałam ciężko na polu :P wierzcie mi jestem skonana , już mnie plecy bolą , jutro nie bede mogła chodzić . Obiad zjadłam lekkostrawny surówka i mały kawałek gotowanego kurczaka :P , a na śniadanie to z 4 plastry szynki ;) troche mi było słabo podczas pracy bo to w sumie malo kcal i 0 wegli wiec byłam słaba jutro :) na pewno wypije lampkę wina bo :P kończę 19 lat i chciałam chociaż jakoś to uczcić , mama przyszykowała sporo smakołyków i ciast ale i :) np. pierś z kurczaka gotowana w galarecie więc spokojnie mogę to jeść , a ciasta nie ruszę na 100% bo specjalnie nie przepadam za tymi , które są ;) . Myśle , że lampka wina nie jest , aż takim strasznym grzechem , gorzej gdybym zjadła całą czekolade:classic_cool:

i mam spieczone ;) policzki i pasek pleców :P nad tyłkiem bo spodnie mi sie zsuwały :D ałłł ale piecze ... tylko jakim cudem jak prawie cały czas niebo było zachmurzone i wiał silny wiatr ;)

hej dziewczynki malo napisze bo sie spiesze zaraz wychodze na koncert. Misiu przedwczesne: WSZYSTKIEGO NAJJJJJLPESZEGO:*:*:*:***!!!! dziajs pewnie skusze sie na napoje tzw wyskokowe hihi;) TWOJE ZDROWJE MISIU:*;*:) I OCZYWISCIE WASZE DZIEWCZYNKI TEZ;););););*

A wiec Misiu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SZCZESCIA, ZEBYS OSIAGNELE SWOJE CELE W ODCHUDZANIU;) I NIE TYLKO;), ZEBYS BYLA ZE SWOJM PRZYSTOJNIAKIEM;) NAJSZCZSELIWSZA;), I OCZYWISCIE POWODZENIA W ZYCIU ZAWODOWYM I NA STUDIACH:)

olenka17 :D wielkie dzięki!!! 🌻 :):):):):):):):):):):) i już zawaliłam dietę :( , a gdzie tu koniec dnia ... postaram się jak najbardziej ograniczać ... na szczęście jutro ;) pojutrze i w środę mam masę zajęć i pewnie nie będę miała czasu żeby w ogóle jeść :D