Motyl25 0 Napisano Sierpień 20, 2007 Mam córkę ma rok i trzy miesiące. Karmiłam ją piersią przez około trzy miesiące, bo dłużej niestety nie mogłam. Z jakiś tydzień temu z lewej piersi leci mi tak jakby pokarm. Ale to nie pokarm tylko takie coś przeźroczyste. Mam normalnie teraz okres, w ciąży nie jestem, więc co to może być? Nie chcę tego pokazać mężowi, bo zaraz pomyśli, że jestem w ciąży i nie chcę go stresować. Pomóżcie proszę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wawrzon Napisano Sierpień 20, 2007 Moze to ciaza pozamaciczna ale hmmm raczej nie bo kurcze jesli nawet to pokarm sie tak szybko nie zbiera. Nie wiem. Powinnas isc do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ola1984 0 Napisano Sierpień 20, 2007 nie mam dobrych wiadomości, ale musisz iść do ginekologa po zakończeniu miesiączki, albo odrazu jeśli ten wysięk jest mocny są 2 możliwości: wysoki poziom prolaktyny - jeśli rozregulowały Ci się hormony - do leczenia druga: jeśli tylko jedna pierś to niestety takie są objawy raka mam jednak nadzieję, że się mylę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach