Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan maca

Kiedy zdrozalo w McDonald ?

Polecane posty

Gość fan maca

Nie bylo mnie w kraju miesiac i juz niemila niespodzianka :) Strefa niskich cen podskoczyla do 3 zl :/ dlaczego ?

Gość bardzo dobrze sie stalo
ogladalas "supersize me" ? obejrz, a nie bedziesz zalowac, ze ceny poszly do gory. i juz nigdy tam nie chodz jak chcesz miec zdrowa watrobe.

a to i dobrze, że zdrożało, może ludzie się wreszcie obudzą, jakie kupowali świństwo :O :)

Gość fan maca
ogladalem ale ten film nie dla mnie do ja nie moge przytyc...jadlem tam codziennie przez 3 tyg i przytylem 1 kg :/....jedzonko nienajlepszej jakosci ale smaczne. a skok cenowy bardzo duzy :/

fan maca: ale tam od samego początku było drogo, bo za takie ... to ludzie nie chcą dać nawet 1zł

Kiedy mi coś nie smakuje, to tego nie jem, ale nie obrzydzam innym posiłku.:P Koleżanka jadła zupę pomidorową, której nie cierpię. Nie powiedziałam jej: \"jak można jeść takie świństwo\"? A te brednie o ślinie i spermie w kanapce możecie sobie wsadzić między bajki, chyba że Wy tak robicie.:D

to że w macu dają świństwa to wiadomo, ale możecie mi wierzyć ze jeszcze gorsze rzeczy kupujecie w sklepach...