Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciupaska w kreske

Tusk pijany uderzył w drzewo to ci dopiero hak

Polecane posty

:D Kiedy pierwszy raz usłyszałam \"haki\" na Tuska - ryknęłam miechem, bo niby jak inaczej \"pijany uderzył w drzewo\" \"imprezował w akademikach\" \"pokłócił się z przyszłą żoną\" :D ryłam z tego, ale teraz zaczynam się bać. Może jutro \"hakiem\" załatwi się mnie, bo \"pisała na kafeterii i przepierzała tam swój czas\" Hmmm :O

Gość na ciebie sa inne haki

Gość hej hej wszystkim
jeszcze dokonal innej wybitnej rzeczy. na plakacie wyborczym przedstawil siebie jako pajaka wiszacego i malujacego statek. a to bylo zdjecie kogos innego. ale to super turbo extra gosciu jest. HMWD

Gość buhahahahahahahaha
a najlepsze, że te świeże ploteczki roznosi nikt inny, tylko sama-brona Hojarska cała Polska czyta dzieciom

dobra, to mozna poddac w dyskusji przy kampaniach wyborczych i ogolnym obrazie PR jako polityka, ale imprezy z lat studenckich? No ludzie kochani :O ja nie wiem, czy to zart i ja nie mam poczucia humoru (chociaz w pierwszej chwili zdrowo sie usmialam), czy caly brud polityki pierze sie na antenie tv i lamach gazet?

Nie wiem czy poważniejszym hakiem nie jest brak imprezowania przez brata naszego dzielnego prezydenta. Osobiscie wolę goscia co zachowuje się stosownie do czasu, miejsca i wieku niż smutasa i niedojdy co i tak nigdzie nie chodził bo nie był zapraszany a jeżeli nawet ktoś go z litości zabrał to i tak podpierał ściany... z kotem

tajemnica poliszynela jest, ze premier jest orientacji innej niz powszechnie spotykana, ciekawe, dlaczego nikt nie podnosi tego argumentu?

to on nigdy swojemu kotkowi nie dal klapsa? To bezpieczne, kot nie pojdzie do mediow i nie sprzeda prywatnego zycia, tym bardziej nie pojdzie do akademika wypic z kumplami z roku ;)

Gość kot Jarosława....
przykro mi ale nie mogę nic powiedzieć w tej sprawie gdyż jest to ścisle tajne:D PRUUUUUUUUT PRUUUUUT!!!! przepraszam ale to zwieracz mi juz nie trzyma:classic_cool: powołajcie komisję na rzecz kawałków kurczaka w whiskasie z wołowiną:P

Gość KLKLKLKLKLKL
premier nie jest gejem bo przecież ich zwalcza :classic_cool:

Gość nagryzmolilem
na ktoryms z topikow, że premier jest gejem to mnie prokuratorem straszyli i wzywali moderatora zeby mnie zbanowal. hehehe. lepiej cicho siedzieć.

Gość gdanszczanka...
skad masz te info lola?

Gość haha to jasne
hahahahahaha buhahahahahaha autorko gratuluję:D hahahahah:D uśmialam się:D 🖐️

Gość gdanszczanka...
bo chyba nie zawsze branza ma racje o Reni Jusis tez tak gadali

ja to pewnie mam przerabane na całej linii...nie tak dawno przejechałam kotka sasiadowi...... 🖐️Ciupaska

Gość gdanszczanka...
a ze corka prezydenta poklocila sie az po rozwod i zaszla cudzoloznie i zyje teraz w grzechu- to pikus?

Gość Szkop
Tusk to zwykłe bydle takie jak Kalisz.

gdanszczanka...ona zrobiła cos gorszego...ona urodziła dziecko \"czerwonemu\"...normalnie na banicje powinna zostac skazana:D:p

tak...pewnie za kontakty z Toba tez mi dołoża...chyba zostawie brame i drzwi na noc na oscierz otwarte[mówi sie tak...ale czy tak sie pisze?]...po co sie chłopaki w kominiarkach maja meczyc:p

Gość Tusk jest pozadny
hehe dobre:Pa kaczynskich sie nie czepiaj😡 i ziobry tez nie bo to moj ulubiony minister:D

Gość Szkop
Tusk jest tak pożądny jak Sobotkom Długosz, Piskorskim Łyżwiński. To małe zakłamane i złośliwe bydle.

Gość Szkop
Zwykły pasożyt. Przepierdził w stołek kolejne lata o noc pozytywnego nie zrobił. To nieudacznik

Gość Szkop
Mam nadzieje że przegra kolejne wybory ta miniatura człowieka. Będzie pewnie jeszcze bardziej złośliwy.

nie mam dowodow, ale sa pewne wskazowki; szafa Lesiaka zawierala pewne informacje, ktorych za wszelka cene nie chciano ujawnic, ciekawe, jakie to informacje? ;) poza tym corka prezydenta, bratanica premiera, sama stworzyla haka na rodzinke. Wdala sie w romans z UWAGA: dzialaczem SLD z Gdanska, syna prawnika, rowniez czlonka SLD, zaszla w ciaze i rozwiodla sie z mezem, po czym wyszla za maz za \"czerwonego zlodzieja\":) niestety, wujcio z babcia nie zaszczycili sluba swoja obecnoscia :D ale dziewczyna pewnie cos kreci, chodzi o jakis nieczysty ukald :P

Gość Szkop
Tak Gra bardzo fair zwłaszcza z Cimoszewiczem