Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anonimek

* * * Kwiaty dla koleżanki z pracy

Polecane posty

Noszę się z zamiarem, aby zamówić dla koleżanki z pracy kwiaty, by kurier dostarczył je do jej pokoju, gdy będzie pracowała. Jak sądzicie, dołączyć karteczkę z jakimś miłym tekstem, by modła się domyślić, od kogo te kwiaty, czy nie dołączać, by sama pomyślała? Znanie jakieś kwiaciarnie w Krakowie, które podejmują się takich zadań?

Gość a czy ona jest dziewica
???

zdecydowanie dołączyc karteczke :) owszem nie pisac wprost, tylko jakoś koleżankę naprowadzić, ze to ty :)

Gość Ja poczulabym sie nieswojo
gdyby ktos z pracy przeslal mi kwiaty! Takie znajomosci chce TYLKO poza praca !

Nie zmienilabym pracy bo ktos nie potrafi odroznic zycia zawodowego od prywatnego :o

Wyraz sympatii to jest w Dzien Kobiet ... a tak bez okazji , z bilecikiem :o to iwadomo czy to pachnie. Ja bym sie poczula nieswojo!

a moze lepiej będzie jak wyslesz jej te kwiaty do domu i dołączysz naprowadzający ją w delikatny sposób liścik? W pracy mogłaby poczuc się zażenowana... i te zazdrosne spojrzenia koleżanek...

Do domu ?! A niby jakim prawam ma teren prywatny wchodzic ? Znajomych sie wybiera , kolegow z pracy nie !

Gość ja poczułabym sie nieswojo
co innego seksowna bielizna!

Malo inteligentnym podszywaczom dziekujemy :o

kobieto luz w ramoinkach (albo wyzej się na kims innym) to ze Ty nie chcesz spotykać się z nikim ze swojej pracy poza nią nie oznacza ze pozostała część ludzkości podziela Twoje zdanie

Gość ja poczułabym sie nieswojo
nie moja wina żem piękna i wszystkie pasztety z pracy na mnie lecą!

Podszywacz ....

Ja bym wysłała przy okazji, imieniny, dzień kobiet. Rzeczywiście jeśli by dostała kwiaty tak po prostu mogłyby sie zacząć plotki, co niekoniecznie musiałoby sie jej spodobać :)

Nie wiem, gdzie ona mieszka, więc do domu nie jestem w stanie wysłać jej kwiatów. Jakoś nie przeszło mi przez myśl, że mogłaby poczuć się zażenowana. Hmm... Raczej wydawało mi się to bardzo dobrym pomysłem.

Hmm... Ja chyba jestem z trochę innego świata, bo nie widzę powodu, by taka sytuacja, kiedy ładna dziewczyna dostaje kwiaty, miała być powodem do jakichś plot :O Na dzień kobiet raczej nie będę czekał - to dopiero za prawie 7 miesięcy :( a nie wiem, kiedy ma urodziny/imieniny. A powiedzcie mi jeszcze... Czy nie jest to trochę za wcześnie? Otóż do tej pory rozmawialiśmy na żywo tylko - można by rzec - 2 razy. Od kilku tygodni witam ją przez wewnętrzny komunikator w firmie, zawsze kiedy przychodzę do pracy. Z jej reakcji wnioskuję, iż mnie lubi. Jednak może takie coś, jak kwiaty do pracy, to dopiero po jakimś spotkaniu na mieście. Jak myślicie?

Praca to terez zamkniety. Kwiaty dostaje sie od przyjaciela , chlopaka ...ale nie od kolegi z pracy! To stawia w nieprzyjemniej sytuacji. To ze sie kogos lubi nie oznacza , ze sie chce dostac od niego kwiaty!

Gość WYSYŁAJ te kwiaty
i nie słuchaj zazdrosnych kobiet

Nie jestem zazdrosna :P Tylko odgraniczam praca od zycia prywatnego.

Wiesz, to już chyba większość ludzi zna — a nie chce wyjść na kogoś bez inwencji.

Gość Aliceee
mysle ze te kwiaty to naprwde dobry pomysl by rozpoczac znajomosc. moze poczuc sie troche nieswojo ale to bedzie mile. do kwiatow oczywiscie dolacz liscik w ktorym delikatnie zasugerujesz ze to od ciebie(ale nie wprost) zycze powodzenia i daj znac co z tego wyszlo:):):)

Gość To może Ty poczułabyś się
nieswojo, ale tamta dziewczyna może akurat będzie zachwycona! Nie przyszło ci to do głowy ? :P

Gość Aliceee
wlasnie chodzilo mi o to ze moze poczuc sie nieswoje z tego wzgledu ze bedzie to mialo miejsce w pracy ale w glebi serca bedzie zachwycona i szczesliwa!!!!:P

Gość bedzie zachwycona jak on sie
jej podoba ! A jak NIE???