Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Barnaba 234

Nie umieć znaleźć dziewczyny .

Polecane posty

21 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Elka jest tak cholernie nieatrakcyjna że powinna się cieszyc z byle czego po ciemku. Może stąd tylko młodzi napalency huh

Lex też był chętny a trochę starszy jest 

Chyba zbyt nieśmiały

2 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Pewnie to najprostsze wyjaśnienie, że zobaczyla, że dostał mieszkanie, plus on gadal o tej ziemi, jakby milion za nią dostał, więc możliwe, że to ją skłoniło do zainteresowania nim ponownie  

Co by nie skłoniło som niedopasowania charakteru obecnie wtedy była świeża ale i tak musiałem szukać przygód u elki

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Co by nie skłoniło som niedopasowania charakteru obecnie wtedy była świeża ale i tak musiałem szukać przygód u elki

A ona Ci proponowała związek i wyjazd do Niemiec, czy znowu sobie dopowiadasz? 

5 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Ktoś coś nawiązał do kiełby, a Ty, że "ma wszystko jak trzeba 😍", czy coś takiego. Jeśli źle zrozumiałam, to sorry. 

Tak, dopytywali wszyscy o to wiec w skrócie odpowiedziałam tak jak napisalas wlasnie.

A ona Ci proponowała związek i wyjazd do Niemiec, czy znowu sobie dopowiadasz? 

Jeszcze pół roku i leżak będzie nadawał relacje z wyprawy do hipermarketu w dzielnicy Berlin Śródmieście, czy tam mitte 😛

Edytowano przez Śliwka w Polonezie
  • Haha 2

4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał:

Fajnie jak jest z oprawą ale w zegzie żadnej wielkiej filozofii ani czary mary nie ma...

Jak chcesz żyć normalnie i zrobić raz na tydzień to może nie ma 

1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał:

Fajnie jak jest z oprawą ale w zegzie żadnej wielkiej filozofii ani czary mary nie ma...

Często daje przykład żona mężowi nie siorbnie ale jak spotka kochanka owszem z przyjemnoscią inne sprawy. 

Mąż powinien znać przyjemności swojej umieć spelnić, nie tylko swoje. 

1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał:

Przejechalabym się z Elka i Leżakiem do Berlina, pociąg mam bezposrednio 

Mój ex jeździ przez Berlin co tydzień, mógłby nas zabrać.

• Like 1

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Tak, dopytywali wszyscy o to wiec w skrócie odpowiedziałam tak jak napisalas wlasnie.

Dobra, nie wnikam. Wiesz, że dla mnie ogólnie pato;) Nie wiem, po co po prostu na rodziny (bo Ty już dwa razy) decydują się kobiety, które mają skłonność do fascynacji nowym ptakiem co jakiś czas i w dodatku coraz młodszym.

• Thanks 1

4 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Dobra, nie wnikam. Wiesz, że dla mnie ogólnie pato;) Nie wiem, po co po prostu na rodziny (bo Ty już dwa razy) decydują się kobiety, które mają skłonność do fascynacji nowym ptakiem co jakiś czas i w dodatku coraz młodszym.

Bo pewnie chcą tez mieć dziecko, a w okresie przejściowym między jednym i drugim typem fajnie, żeby ktoś ogarnął połowę obowiązków. A potem sajonara.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie
  • Sad 1

4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Dlaczego nie wróciłaś do ex 🤔

Po co?

19 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Rano czytałam, że ten dzieciak wysłał jej foto kiełby, a znali się 5 dni czy coś, tak że chłopak rokuje na nowego ojca dziedziom.

dobre 😄 no moim zdaniem rokuje na ojca 3 bombelka i kolejna dywersyfikacje dochodow. wy nie doceniacie intelektu elki po prostu.

to raczej ten obecny nie rokuje na nic i trzeba go zmienic skoro chlop ma g...no prace w kfc i chce miec 3 dzieci i niepracujaca babe to ja rozumiem ze elka go zmienia bo on jest jakis uposledzony chyba. 

1 minutę temu, lybed napisał:

dobre 😄 no moim zdaniem rokuje na ojca 3 bombelka i kolejna dywersyfikacje dochodow. wy nie doceniacie intelektu elki po prostu.

to raczej ten obecny nie rokuje na nic i trzeba go zmienic skoro chlop ma g...no prace w kfc i chce miec 3 dzieci i niepracujaca babe to ja rozumiem ze elka go zmienia bo on jest jakis uposledzony chyba. 

Nie szukam ojca 3 bombelka bo nie chce mieć więcej dzieci i głównie dlatego nie dogadywalismy się z małolatem bo on chce kolejne dzieci a ja już więcej nie chce mieć.

Przed chwilą, lybed napisał:

A jaki jest dzieciak 22 lata, który - bez urazy - bierze się za 36-letnią kobietę z dwójką dzieci i dwoma ojcami tych dzieci, żyjącą z alimentów i należnych na dzieci plusów? Normalny chłopak z powodzeniem u rówieśniczek? No nie i zastanawiam się, czy takie coś jest w ogóle etyczne, brać się za jakichś prawi.czków i im mieszać w głowie;)

22 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

a znali się 5 dni c

mnie sie wydaje ze to kwestia charakteru a nie glupoty jak baba lubie komplementy i gosc jej napisze pare to mimo ze zna go dzien czy 3 bedzie z nim gadac o sexie albo nie odstrasza jej nawet to ze pena chce jej wyslac ale moze sie myle ty jestes baba to powinnas lepiej wiedziec. mnie sie wydaje ze wiele takich wbitek nawet do normalnych kobiet nie konczy sie tym ze te baby pisza tym typom zeby wyp...lali czego ja osobiscie nie rozumiem. 

jakby mnie baba wbila z oferta wyslania pipy na starcie to bym ja zablokowal i uznal za niezrownowazona albo ze to moon babe udaje 😄

• Haha 1

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Nie szukam ojca 3 bombelka bo nie chce mieć więcej dzieci i głównie dlatego nie dogadywalismy się z małolatem bo on chce kolejne dzieci a ja już więcej nie chce mieć.

Drugiego tesz nie chciałaś pítolenie czekamy na 3 bombelka i wujka twoich dzieci 

1 minutę temu, lybed napisał:

mnie sie wydaje ze to kwestia charakteru a nie glupoty jak baba lubie komplementy i gosc jej napisze pare to mimo ze zna go dzien czy 3 bedzie z nim gadac o sexie albo nie odstrasza jej nawet to ze pena chce jej wyslac ale moze sie myle ty jestes baba to powinnas lepiej wiedziec. mnie sie wydaje ze wiele takich wbitek nawet do normalnych kobiet nie konczy sie tym ze te baby pisza tym typom zeby wyp...lali czego ja osobiscie nie rozumiem. 

jakby mnie baba wbila z oferta wyslania pipy na starcie to bym ja zablokowal i uznal za niezrownowazona albo ze to moon babe udaje 😄

E dumbusia mi wysłała chyba 3 dnia i co

• Haha 1

Dobra, już nie uderzam w ten bęben, bo Elka jest spoko, ale myślę po prostu, że dzieci nie zasługują na takie życie, bo ile jeszcze tych młodszych wujków będzie, zanim się mama zestarzeje, więc trochę mi się ulewa;) Każdy ma prawo się pomylić, mój małż też jest po rozwodzie, ale myśleć trzeba. 

3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

To by prostytutki miały pełno zakochanych mężczyzn 

Niestety ale tak jest. Przeważnie przychodzą klienci nieszczęśliwi. 

Nawet tytka chciała raczej potrzebuje był szczęśliwy niż nie nieszczęśliwy  codziennie. 

Edytowano przez Fifofa

24 minuty temu, Еlciаа napisał:

Nie pisalam nic o żadnym foto, kto tak pisał?

pisalas bandzior sie z ciebie smial widzialem w nocy. elka ty chyba cos faktycznie wciagasz nosem i masz zaniki pamieci bo kilka lat temu nie wiem czy zartowalas czy nie ale cos pisalas ze byl nos pudrowany

uj tam z tym dupieniem sie z kazdym ale te prochy to odstaw dla dobra dzieci bo ktores zobaczy i bedzie chcialo robic to co matka. 

3 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

A jaki jest dzieciak 22 lata, który - bez urazy - bierze się za 36-letnią kobietę z dwójką dzieci i dwoma ojcami tych dzieci, żyjącą z alimentów i należnych na dzieci plusów? Normalny chłopak z powodzeniem u rówieśniczek? No nie i zastanawiam się, czy takie coś jest w ogóle etyczne, brać się za jakichś prawi.czków i im mieszać w głowie;)

Tak 

Nie żyje z pieniędzy dzieci to raz, a dwa nie jest żadnym prawiczkiem bo byl juz w 5 związkach. ;))

• Haha 2

24 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Ktoś coś nawiązał do kiełby, a Ty, że "ma wszystko jak trzeba 😍", czy coś takiego. Jeśli źle zrozumiałam, to sorry. 

dobrze zrozumialas. 

moze nie wyslal ale podal wymiary 😄 albo elka nie pamieta co pisze 😄

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się