Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhjshjshjs

pytanie o skype

Polecane posty

Gość kjhjshjshjs

czy na skype sa jakies numerki jak na GG czy tylko nicki? jak chce zeby ktos mnie zapisał na swoja liste toco mam podac tylko nick i czy ta osoba bedzie miala na liscie moj nick czy moze sobie mnie wpisac dowolnie???

Nie ma żadnych numerków, są tylko nicki. I na liście kontaktów pojawiają się zawsze te nicki. :)

Gość nanka123
dajesz kontakty - wyszukaj użytkowników skype i wpisujesz nic i już

Gość nanka123
nie nic tylko nick sorki

Gość kjhjshjshjs
dzieki czyli jak ktos ma nicka np "darek12345" to czy moge go wpisac po prostu darek czy nie? i jeszcze jedno jak sie wysyla plik przez skypa? mam werje beta z onetu i nie widze nigdzie opcji wyslij plik:(

Gość nanka123
musisz wpisać cały nick bo Darków jest pewnie dużo

Gość nanka123
poza tym jak otworzysz okienko to trzeba kliknąć taką niebieską chmurkę i tam jest na górze wyślij plik (nie jestem pewna czy mam tą samą wersję)

wejdz na stronę gdzie ściąda się skaypa teraz jest najnowsza wersja i tam wszystko jest opisane a jak jeszcze masz problem to jest pomoc kliknij na pomoc ale jak poczytasz to jest łatwe - sciągnij najnowszą wersję jest prosta .

Gość kjhjshjshjs
ok jeszcze jedno pytanie;) jak sie używa kamery? jak dzwonie do kogos to kamera sama sie włącza i rozmówca mnie widzi czy trzeba wejsc w jakies opcje?

jeżeli nie klikniesz rozpocznij ideo to nie bedzie cie widzial albo musisz kliknac zakończ wideo z zamknac okno z kamera wtedy cie nie zobaczy - trzeba wszystko doczytac - pomoc pomoc