Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nic nie wiem nic

madra, ladna, zadbana, ale...

Polecane posty

ma powazny problem a tradzikiem. odrzuca czy mozna sie z nia umowic?

pytam bo ma taki problem. chcialabym wiedziec czy tylko ja spotykam facetow ktorych odstreczam czy moze sa tacy ktorym to nie przeszkadza.

Gość lolaaaa
tez bym to chciala wiedziec ;) mam teraz mniejszy tradzik kiedys bylo gorzej ale wiesz co lapie sie czesto na tym ze faceci patrza na mnie :P wiec chyba nie jest tak zle:)

zastanawiam sie czy gdyby facet chcial mnie pocalowac to czy ciagle by myslal o tych pryszczach?

Gość lolaaaa
tez sie nad tym zastanawiam

moja bratowa miala straszny tradzik, kiedy moj brat zaczal z nia chodzic. ale naprawde straszny, na calej twarzy. jakos im to nie przeszkodzilo. a potem sie wyleczyla z tego. :)

Gość lolaaaa
duzo jest takich osob ;) mam nadziejezesiekiedys wnich znajde i ze bedeszczesliwa ;) ile masz lat bo ja mam 18;)

25. zawsze gdy spotykam jakiegos faceta to wydaje mi sie ze on patrzy tylko na te pryszcze. mysli np ze moze i ladna ale taka niezadbana, niedomyta bo ma te krosty.

tradzik to nie oznaka niezadbania, tylko choroba skory, nieraz o podlozu hormonalnym. trzeba leczyc i uzbroic sie w cierpliwosc. :)

Gość lolaaaa
wiesz co ja tez tak mysle i to jest przykre:P mialam taki okres ze sama patrzylam na ludzi pod katem ich cewry to bylo debilne nie wychodzilam z domu jednak teraz to zmieniam tradzik to moj wielki kompleks kiedys bylam pewna siebie idusza towarzystwa teraz jestem skrepowana :( niewiem to chyba przez to ze ciagle mysle o tradziku

ja wiem ze to nie jest wina zaniedbania. wlasnie przez te pryszcze dbam o sobie bardziej niz wiekszosc dziewczyn ale nie wszyscy zdaja sobie z tego sprawe. tez jestem skrepowana. wsrod znajomych tylko ja mam taki problem z cera. podchodze do ludzi nieufnie .

Gość lolaaaa
to zupelnie tak jak ja tezmam taki problem sama jedna w mojej paczce jaki masz tradzik bo jamnostwozaskornikow i ropne pryszcze :( na policzkach i brodzie alewalczez tymi mam nadzieje ze wygram i bede siecieszyc zyciem :P

Gość nie ma to jak trądzik
i masa tapety na ryju :o

lecze sie u dermatologa. stosuje odpowiednie kosmetyki. ale przeciez nie bede kazdemu o tym mowic. jeden z najgorszych komentarzy jakie uslyszalam to to ze "te pryszcze dla tego ze mnie nikt porzadnie nie przelecial":O

Gość lolaaaa
leczesie u derm chyba juz to moj 4 lekarz narazie widzie poprawe chodzena oczyszczanie twarzy przyjmuje antybiotyki wszystko za zaleceniem lekarki

"tapeta na ryju" nastepny do kolekcji:( nie nosze "tapety" bo z "tapeta" taka twarz wyglada jeszcze gorzej.

jak takie komentarze jada, to proponuje zmienic towarzystwo... :O na jakies bardziej kulturalne. a tak w ogole, tradzik jest uleczalny, tylko troche to trwa, wiec cierpliwosci, na pewno w koncu sie uda go zwalczyc :) a poki co nie przejmujcie sie az tak swoim wygladem, bo w ten sposob tylko wszystkim zwracacie uwage akurat na TO. jak same nie bedziecie o tym tyle myslec, tylko zachowywac sie normalnie, to wierzcie mi, ze ludzie tez nie beda tego tak zauwazac :)

Gość lolaaaa
nie zawsze ja nosze tapete bo ona kryje mi duzo przebarwien a co do panienki co napisala o tapecieto niech stad wypierdala i nie doluje ludzi zajmij sie sobabo pewnie masz metr 50 wkapeluszu;P

Gość lolaaaa
jawlasnie staram sie tak robic najwazniejsze to spontanicznosc w kontaktach z ludzmi chce odzyskac dawna przebojowosc :)

anyzowka - staram sie zachowywac normalnie. to nie jest tak ze ciagle o tym mowie, ze sie uzalam. wiem ze musze byc cierpliwa. zastanawiam sie tylko czy mam szanse na faceta. moze to banalny problem ale problem.

Gość lolaaaa
masz kochana masz jeszcze jestes mloda moja kuzynka znalazla swoja milosc w wieku 30 lat nie boj nic ;)

Gość lolaaaa
a mozesiefaceci wypowiedza :P zalezy mi na ich opini bo uwazam ze temat jest trafiony w10:P

nie pytajcie innych, czy macie szanse na faceta, ale zapytajcie siebie, czy jest jakis facet, ktory ma szanse na Was? :)

Gość lolaaaa
mysle kurcze ze jest musze sie jeszcze dokladnie przygladnac:P

aha, u mnie na roku jest tez taka kolezanka, ktora ma dosc spory problem z tradzikiem i z tego, co wiem, ma chlopaka. wiec to juz drugi przyklad (oprocz mojej bratowej) :)

Gość lolaaaa
kurde fajnie by bylo zapomniec o tym swinstwieraz na zawsze i zajac sie chlopaczkami :D

Gość lolaaaa
kurcze chce pogadac baby i chlopy:P

Gość lolaaaa
noco sie z waMI dzieje:(

Dołączę się do topiku, jeśli można:) ja również mam problem z trądzikiem. Nie jakiś wielki, ale jestem już tak przewrażliwiona, że wszystko wyolbrzymiam:o