Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nic nie wiem nic

madra, ladna, zadbana, ale...

Polecane posty

Gość juz nic nie wiem nic
czy ktos mialby sie jeszcze ochote wypowiedziec?

Gość do gory bo ciekawe

Ja mam trądzik od zawsze, plus odstające uszy i krzywe zęby. Odkąd jestem dorosła, udało mi się być samej łącznie 6 mcy, a mam 32 lata (trądzik nadal ma się dobrze, nie tak jak kiedyś, ale jednak - czuję się młodo :P). Mężczyźni nie widzą drobiazgów, większość nie wiedziałaby o istnieniu cellulitu, jakby ich kobiety o tym nie jęczały non stop.

Gość pryszcze to nie problem

Pryszcze kiedyś znikną......nie widziałam nigdy babusi z prychami:) Ważniejsze, jest to co w środku...Piękno i tak zawsze przeminie, pozostanie tylko wnętrze i uczucie jakim darzą się ludzie.

justine, jak zawsze pocieszasz:D Czyli, że jak będę starą babcią to bedę śliczna?:D To sobie jeszcze poczekam...:P

Gość a co na to panowie
?

hej, ja tez mam ten problem tylko, ze jestem facetem i w zasadzie to juz nie mam tradzika tylko okropne blizny po nim i jesli o mnie chodzi to nie chcialbym byc z dziewczyna, ktora ma tradzik a w szczegolnosci duzy, bo sam wiem co to znaczy i jestem przeczulony na tym punkcie, ale za to nie mialbym nic przeciwko temu zeby moja dziewczyna miala jakis inny \"defekt\" np zeza albo cos innego - \"you name it\" reasumujac, na pewno sa faceci, ktorym tradzik u dziewczyny nie bedzie przeszkadzal w ogole pozdrawiam

Gość ale czemu bys nie chcial
? boisz sie ze cie zarazi czy jak?

zartujesz sobie? mysle, ze latwiej jest wytlumaczyc komus, ze nie ma sie czym przejmowac jesli samemu sie tym czyms nie przejmuje, ot co

Gość okropienstwo

Gość hormonalna
mi dermatolodzy wogóle nie pomagali, nie pomagały kosmetyki na trądzik. Niemal zniwelowało problem Diane 35. Jeśli próbowałyście kosmetyków i leczenia dermatologicznego jak ja i nie było efektów to wypróbujcie tą ostatnią deskę ratunku. Teraz pryszcze przypominają mi o sobie tylko przed okresem, a tak to wyskakują pojedyncze sztuki od czasu do czasu i wystarczy je wysmarować korektorem :) Co do facetów - mimo trądziku przeważnie miałam tych facetów, których chciałam mieć :) Fakt faktem, byłam mistrzynią przyklepywania tego świństwa pudrem i raz nawet od przeczulonego na swoim punkcie kolesia, który miał lekki trądzik na czole i akurat bardzo to przeżywał usłyszałam "jak Ty to robisz, że nie masz pryszczy?" ;D Im mniej się przejmujecie kompleksami tym mniej będą się one rzucały w oczy innym :) Uszy do góry i naprzód marsz do enodokrynologa albo ginekologa i zabić pryszcze ich własną bronią ;)

Gość tak naprawde
tylko nie diane, zabija plodnosc